Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-02-21 15:29:33

Mimike : Sajnálom nagyon ...de ne add fel ...ez a hő nem jól van mérve... arra nem gondolsz...ez depresszió ?
A hirtelen zuhanás ....azt olvastam ... állandóan mit fogok mérni ......?...az járt az eszedbe ..nem tudsz nyugodtan aludni !
Az orvostól ha hazajöttél... remélem jelentkezel ...mit mondott !
Vizsgál is ?
Nashua34
2019-02-21 11:57:59

Mimike: Sajnálom, reméltem hogy neked legalább sikerül. De biztosan jót fog tenni egy kis életmód váltás. Elengedni teljesen szerintem nem lehet, de ha neked az tesz jót, hogy nem nézed a fórumot, akkor tarts egy kis szünetet. Aztán később visszavárunk ám :)
Edit: Ugyanígy érzek. Reggel akartam méhszájat vizsgálni, de olyan kómás voltam, hogy elfelejtettem, de majd munka után. Kíváncsi leszek, mert az alacsony hő ellenére semmit sem érzek, nincs görcs, ami mindig szokott. Már lassan annyira befele figyelek, hogy bekattanok, tudni akarom biztosan, hogy mi van. Ha nem sikerült, akkor legyek végre beteg, mert ez így elég rossz.
Andi198729
2019-02-21 11:43:50

mimike, én teljesen megértelek, és együtt érzek veled, mikor az ember azon agyal, hogy mi lehet a sikertelenség oka, én is ezen pörgök, már elegem van, hogy hónapról hónapra mindig mensi a vége. Jó, sokszor volt olyan, hogy elkerültük az ovut, de volt olyan is, hogy előtte vagy pont akkor voltunk együtt, mégis mensi lett a vége. Nálunk az IR-emen kívül más nincs, tudom, hogy ez befolyásolja, már csak abban bízom, hogy ez helyreáll, hiszen szedem a merckformint, diétát azóta is tartom+ sport. Én is mindig megfogadom, hogy nem fogok ezzel foglalkozni, de nem tudom megállni, mert annyira szeretném, ha végre sikerülne a második első gyermekünk, annyira fáj, hogy körülöttem szinte mindenkitől azt hallom, ki terhes éppen, ez mindig lelkileg kikészít, és a sírógörcs jön rám, főleg olyanok, akik nem is tervezik a babát, mi meg tervezzük, és nem sikerül. Ismerősi körben egy lány lett terhes, augusztusban lett volna esküvőjük, és hipp hopp teherbe esett, így előbbre kellett hozniuk a lagzit, abszolút nem is tervezték. Sok kolléganőm, akik GYESEn vannak, vagy éppenhogy visszajöttek, máris várják a 2. gyereküket.Nekünk meg küzdelemmel jár, lenne már egy másfél éves babánk, és tervezhetnénk már a 2-kat, ehelyett tervezzük az 1. babánkat, küzdünk, hogy egyáltalán gyerekünk legyen. Szóval 3 hónap esélyt még adok magunknak, utána irány az inszeminációt megpróbálni, mert ha ez így fog menni még hónapokig esetleg évekig, azt nem fogom bírni lelkileg, és előbb utóbb eldobom az életemet, mert hosszú idő alatt még hányszor fogok látni kismamákat, kisbabás anyukákat, hányszor fogom hallani, hogy éppen ki terhes, és hogy ki szült.

Edit, ne add még fel, lehet hogy korán teszteltél, kb. mikorra várnád a mensidet, mert ha az az idő eltelik, vagyis késik, akkor érdemes tesztelni újból. A mellérzékenység jó jel lehet, nekem is anno a menzeszkimaradás mellett a mell viszketése és megnövekedése, feszülése jelezte a terhességet, és utána mertem csak tesztelni, előbb nem mertem. Bárcsak újra érezhetném ezeket a tüneteket. Minden egyes próbálkozós hónap után, kb. a nemvárt környékén szinte beképzelem ezt a mellfeszülést, viszketést, aztán reménykedem, de sajna mindig csalódás a vége...
Edit90
2019-02-21 10:35:17

Sziasztok!
Ma egy picit lejjebb ment a hőm.A fasttestről rendelt teszt negatív :( Ezen kívül csak 25-ös tesztek vannak itthon, azt meg sem csináltam.Nem értem az egészet.Semmi mensire utaló jel nincs.A melleim ugyan úgy kitelve, a hasamban a pici görcsök megvannak, amit napok óta érzek, nem erősödnek fel, mint mensikor. A méhszáj nagyon kemény, zárt és a folyás is olyan krémes, mint eddig ovu óta.(mensi előtti nap nekem már rózsaszínes szokott lenni, a méhszáj megpuhul, és nyitottabb) Nem fogok összetörni,ha megjön, de legalább már tudnám, hogy lezárhassam a hónapot. Tuti holnapra fog...
Mimike:Sajnálom nagyon a leesést,és azt is,ha itt hagysz minket. :(
Meliko78
2019-02-21 10:31:56

Sziasztok már volt peteresem ?
Kira84
2019-02-21 10:30:40

Üdv lányok.
erikasz nagyon szép a görbéd, remélem fönt is marad 9 hónapig :)

Hát nálam nagyon fura ez a mensi, van hogy kicsit erősebb, van hogy csak pecsét van, fura az biztos.A hőm is érdekes. Ki tudja lehet rögtön a mensi után akar pém lenni.
mimike84
2019-02-21 08:29:36

Jó reggelt, illetve jobbat...
A hőm mindent elmond... meg még nem jött de nem kérdés hogy megfog...
Már csak abban bízok hogy kibírja estig hogy a doki meg is tudjon vizsgálni

El fogok most tűnni... ez a hónap az eddigi legnagyobb csalódás kell egy kis pihi, nagyon rápörögtem azt hiszem.
Meglátom mit mond a doki annak függvénye lesz hogy görbét fogok-e vezetni de a fórumot biztos hagyom. A fb csoportokból is kiléptem amiben még benn voltam (kivéve a mienket)...

Nem tudom mi a sikertelenség oka :(
Előveszem a futócipőm, úgyis jön a jóidő, kicsit átrendezem az értendem is, rámfér az is... aztán megpróbálok nem ezen kattogni, de nem lesz könnyű az biztos. Akármennyire is, ha valaki babát szeretne és nem sikerül, akkor nem nagyon tud nem erre gondolni... Ha tudtam volna előre hogy ennyi sikertelen hónapunk lesz, előbb letettem volna a fogamzásgátlót, de sajnos jós nem vagyok :(
Remélem a doki úgy áll hozzám ahogy szeretném és nem hajt el... a clostit tuti nem fogom szedni mert csak bekavart....

Erikasz és Edit, Nektek nagyon drukkolok!!!
Nashua, amilyen szépen együtt haladunk, ugyanúgy fejezzük is be a ciklust... remélem a következő sikeresebb lesz
anitaa28
2019-02-21 06:54:09

Sziasztok!

Erikasz orvoshoz most kellett volna mennem 13-án, de a kislányomnál miatt elmaradt,így ismét 3 hónapot kell várnom sajnos.
Szerintem jók lehettek az érzéseim,mert mára felugrott a hőm,remélem feljebb megy holnap.
Nashua34
2019-02-21 06:48:29

Erikasz: köszönöm, drága vagy, de szerintem innen már csak lejjebb megyek :) Az első nap a legrosszabb, nem a görcsök miatt, hanem a lelkemnek, hogy ezt a ciklust is el kell engednem, ezért is akarok minél hamarabb túlesni rajta.
Remélem még ma beindul, vagy legkésőbb holnap.
erikasz
2019-02-21 06:42:13

Nashua34 : Hát már a menszi hőnél vagy ...de viszont innen is fordulhat nincs kizárva ...azért hosszabb a ciklusod mert későn volt ovu ..cikl.20 napján !
Nekem is későn volt most ...de én ennek örülök ...mindig 21,23,25 napos a ciklusaim most a 32 napon járok !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!