A TervezettBaba.hu fórumának szabályai

Kérjük, olvasd végig figyelmesen és tartsd be az alábbi szabályokat! A szabályok megszegőit eltilthatjuk a fórum használatától, hozzászólásaikat törölhetjük vagy módosíthatjuk.

A fórum célja a tapasztalatcsere és egymás támogatása teherbeesés, meddőség, termékenység, gyermekvárás és kapcsolódó témákban. Egyéb, az oldal tematikájához nem kapcsolódó témákat, légy szíves ne indíts!

Kérjük, hogy tartsd tiszteletben a többiek személyét és véleményét, még akkor is, ha nem értesz egyet velük valamiben! Mindannyiunk tűrőképességének máshol van a határa, ezért arra kérünk, hogy tartózkodj az obszcén, vulgáris vagy másokat bármilyen módon sértő hozzászólásoktól!

Kifejezetten tilos a fórumban bármiféle marketing tevékenység (hirdetés) végzése, illetve politikai témák érintése. Kifejezetten tilos bármilyen, a Magyar Köztársaság Büntető Törvénykönyvének hatálya alá eső illegális tevékenység, illetve törvénysértés elkövetése vagy arra történő felbujtás.

Tekintve a fórum témáját, orvosi tanácsot csak akkor adj, ha orvos vagy és a tanácsodért vállalod is a felelősséget (mind erkölcsileg, mind jogilag)!

A fórumon megjelenő felhasználói vélemények nem feltétlenül tükrözik a TervezettBaba.hu álláspontját az adott témában. Ha biztosra akarsz menni és tudni akarod a mi hivatalos véleményünket is, használd a "Segítség" menüpontot!