Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-02-19 15:43:40

Anita :Köszönöm !
De valami nálad van.... ilyen hosszú ciklus ...borzasztó !
Menj orvoshoz hozza meg a menszit ..mert baj lesz az egész szervezeted hormon háztartása felborul és végleg el fog maradni a menszeszed !!!!
erikasz
2019-02-19 15:33:41

Kira :Sajnálom !:(
De annak örülök hogy igy fogod fel ..erős nő vagy , kitartó... annak kell leni ...ha valamit elakarunk érni !
erikasz
2019-02-19 15:30:58

Zsu333 :Szia !
Szerintem az ovu megtörtént a ciklus 14 napján ... mert a 3 stagnált hő jelzi ..nem mindenkinek megy fel rögtön.. .van olyan akinek 7 napra indul be a progeszteron termelődés ..monitorozás is volt... akkor ne izgulj minden rendben lesz !
Hol méred a hőd ...van másik görbéd ?
Milyen hosszú a lutelárisod 12 .14,16 ?
Az együttlét tökéletes !:)
De a következő napokban az átlag hődtől magasabbat kellene mérned legalább 0,4 tizeddel !
Átlag hőd 36.85 !

Kira84
2019-02-19 12:58:18

Üdv lányok.
Én ma új ciklust kezdtem 29 napra be indúlt. Évek óta nem volt ilyen. Én már annak is örülök hogy az utóbbi 3-4 hónapban vissza állt a ciklusom 30 és 29 naposra.
Zsu333
2019-02-19 11:59:31

Kedves Nashua34 és erikasz, köszi a bátorítást és a linket! :-)
erikasz: A hőm valóban magas, de nem lehet, hogy a Clostibegyttől ? Azért kértem az orvostól, mert 44 évesen ugyan volt menzeszem, de szvsz peteérésem nem biztos. "Csillogó leánykoromban" mindig volt köztes vérzés, ami ugyebár a tüszőrepedés jele. De most nincs. A peteérés serkentő tabletta szerintem stimulálhatja a hőt is. Azért aggódom, mert a görbémen nem látom, hogy a 13-án uh-n látott 26 cm-es óriástüsző megrepedt volna.. Pedig annyira örültem neki, hogy 14-én is volt együttlét... Remélem, hogy nem ciszta... Te írtad, hogy van ovuláció, de melyik napra gondoltál?
Háát, hidd el, hogy 44 évesen ugyanúgy problémás a dolog mint 49 évesen. Eddig azért "röptömben" :-) állapotos lettem, persze annak 10 éve...
Nagyon drukkolok Neked is, hogy mihamarabb összejöjjön a babus! :-)
Maryanne
2019-02-19 09:22:48

Sziasztok! Én eddig így állok! Várom a leesést!
mimike84
2019-02-19 08:46:57

Aranyosak vagytok, hogy tartjátok bennem a lelket :)
a hőm szép ugyan de ma nagyon görcsöl a hasam, szerintem meg fog jönni, és a teszt volt szar...
ami még bíztat és nem adom fel teljesen az az hogy marha érzékeny vagyok, kb mindenen képes vagyok sírni, ma reggel óta hányingerem van, és a cicik megnőzzek, érzékenyek....
Meglátjuk....de tény hogy ilyen szép görbém még nem volt
anitaa28
2019-02-19 08:31:11

Sziasztok!

Nashua köszi :) már javulgat,emelgeti a lábát,de persze nem lehet rálépni még :)
Mimike a görbéd szép,holnapra tuti látszani fog a teszten valami,nagyon drukkolok!
Erikasz,Edit,Dalma a ti görbétek is szépen alakulgat,nagy tavaszi babásodást látok :)

Az én görbém gyatra,olyan mint ha megint próbálkozna egy peteérés,nem tudom mikor lesz ennek már vége,a sok stressz teljesen belenyúlt ebbe a ciklusba,várom nagyon a végét.Ez már a 70-ik nap.
Nashua34
2019-02-19 08:20:30

Erikasz: tegnap a doki azt mondta hogy a görbéim alapján nincs ilyen gond, és eddig szerintem nem volt sosem több napos zuhanás :( Kíváncsi vagyok a holnapi hőmre nagyon. Bár jót jelentene ez a sok furcsaság, de félek hogy csalódás lesz a vége. Na mindegy, majd a vérvételek talán hoznak valami eredményt.
Dalma14
2019-02-19 07:13:35

Sziasztok! Én ma így állok :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!