Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Angyal :Bocsánat nem érthetően válaszoltam !
Hétfőre 36.4 írjál
Keddre :Nincs adat
Szerdára vagyis mára :36.3
Most szerintem zuhanás volt ..lehet ovu közeleg..azért is vagy stresszes !:)
Mindig az első felébredést kell be irni.... utána nagyon felmegy a hő !
erikasz
2019-02-20 06:35:14
Mimike :Nagyon szép ... stagnálás meg még jobb...szépen fent a hőd !
A tesztel várj még... olvastam arról a predictorról mert az 10 erősségű ,hogy valakinek a 25 ml halvány pozitiv volt.. az meg negatív !
Én ma igy :Stagnálok én is méhnyak fent és krémes folyás ...és még mindig nem fáj a mellem ...még nem is érzékeny.... menszi még nem lesz szerintem !
Mikor a menszim jön a mellem rettenetesen fáj ...ezt az egyet nem értem pedig a luteláris 11 vagy 12 . napján járok !
mimike84
2019-02-20 06:19:10
Jo reggelt
Hőm stagnál, szerencsére :) a teszt viszont full negativ (predictor) :(
Tegnap egész nap olyan érzésrm volt hogy mindjárt megjön, ugy néz ki ez elmúlt, legalábbis most nem érzem. Méhnyak fenn van, alig érem el...
A cici érzékenység enyhült kicsit....
Meglátjuk hogy alakul....
erikasz
2019-02-20 06:17:57
Angyal :
Mindig az első felkeléskor mért hőt a 36.4 írd be ...ha meg volt a 5 ,6 óra alvás addigra !
Angyal88
2019-02-20 05:58:59
Jó reggelt mindenkinek!
Erikasz: Stresszes napjaim voltak mostanában így összevissza tudtam mérni, írjak be valamit?
Hétfőn:Megint felébredtem hajnali 3kor, mértem egyet 36,4. Nagy nehezen sikerült visszaaludnom 5-7-ig akkor 36,8-at mértem.
Kedden: Sajnos nem tudtam a szokott időben mérni 7kor ébredtem 36,9 volt.
Ma viszont 4kor kellett kelnem 36,3 mértem.
Jozsa85
2019-02-20 05:54:47
Egy picit ugrot csak.Hol map szex eletre halara!
Edit90
2019-02-19 21:31:18
Jozsa: nekem is ezt csinálta az Aviva! Eddig nem voltam benne biztos,dw minden jel arra utal,hogy emaitt hamarabb volt ovum. Nekem eddig 18.nap körül volt szokásos az ovu,most a 13.nap volt full pozi lh teszt,másnap mèg nem,de láthatod,után a felment nekem nagyon is. Pedig èn otthon csinálom a tornát a könyvből.
Jozsa85
2019-02-19 21:19:43
Sziasztok!
Most csinaltam full pozi lh tesztet.A 9. Napomon!Ez a vacak Aviva elore hozta az ovumat?Ha holnap felmegy a hom akkor biztos!
A ferjem meg csutortokon megy sperma vizsgalatra, szoval szex kizarva csutortok estig.. ;( Ha rendesen a 11. napon van ovu meg ossze tudjuk kombinalni a vizsgalattal.
Szurkoljatok most az egyszer azert hogy ne legyen meg ovum. ;)
Igy allok:(es holnap reggel is igy akarok allni)Csak most ne menj fel legyszilegyszilegyszi...
Edit90
2019-02-19 15:55:18
Vica: nem tilos,de azt írja az infó nekünk,hogy csak akkor,ha nagyon muszáj,ha a hányás túlzott folyadèk vesztèssel jár. Inkább szedd a B6 vitamint nagyobb dózisban,ès rágcsálj mindig nèhány falatot,hogy ne legyen üres a gyomorod sosem. De egy szemtől nem lesz baj.
GőVica34
2019-02-19 15:47:25
Sziasztok.
Éjszakás vagyok a héten. Olyan hányinger kapott el hajnalban, vennem kellett be deadalont, hogy birjam. Meg buszozom is hazáig jó fél órát.
Szeeintetek ezzel rosszat csináltam, hogy vettem be?
Hétfőre 36.4 írjál
Keddre :Nincs adat
Szerdára vagyis mára :36.3
Most szerintem zuhanás volt ..lehet ovu közeleg..azért is vagy stresszes !:)
Mindig az első felébredést kell be irni.... utána nagyon felmegy a hő !