Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-02-20 08:08:13

Angyal :Bocsánat nem érthetően válaszoltam !
Hétfőre 36.4 írjál
Keddre :Nincs adat
Szerdára vagyis mára :36.3
Most szerintem zuhanás volt ..lehet ovu közeleg..azért is vagy stresszes !:)
Mindig az első felébredést kell be irni.... utána nagyon felmegy a hő !
erikasz
2019-02-20 06:35:14

Mimike :Nagyon szép ... stagnálás meg még jobb...szépen fent a hőd !

A tesztel várj még... olvastam arról a predictorról mert az 10 erősségű ,hogy valakinek a 25 ml halvány pozitiv volt.. az meg negatív !

Én ma igy :Stagnálok én is méhnyak fent és krémes folyás ...és még mindig nem fáj a mellem ...még nem is érzékeny.... menszi még nem lesz szerintem !
Mikor a menszim jön a mellem rettenetesen fáj ...ezt az egyet nem értem pedig a luteláris 11 vagy 12 . napján járok !
mimike84
2019-02-20 06:19:10

Jo reggelt
Hőm stagnál, szerencsére :) a teszt viszont full negativ (predictor) :(
Tegnap egész nap olyan érzésrm volt hogy mindjárt megjön, ugy néz ki ez elmúlt, legalábbis most nem érzem. Méhnyak fenn van, alig érem el...
A cici érzékenység enyhült kicsit....
Meglátjuk hogy alakul....
erikasz
2019-02-20 06:17:57

Angyal :
Mindig az első felkeléskor mért hőt a 36.4 írd be ...ha meg volt a 5 ,6 óra alvás addigra !
Angyal88
2019-02-20 05:58:59

Jó reggelt mindenkinek!
Erikasz: Stresszes napjaim voltak mostanában így összevissza tudtam mérni, írjak be valamit?
Hétfőn:Megint felébredtem hajnali 3kor, mértem egyet 36,4. Nagy nehezen sikerült visszaaludnom 5-7-ig akkor 36,8-at mértem.
Kedden: Sajnos nem tudtam a szokott időben mérni 7kor ébredtem 36,9 volt.
Ma viszont 4kor kellett kelnem 36,3 mértem.
Jozsa85
2019-02-20 05:54:47

Egy picit ugrot csak.Hol map szex eletre halara!
Edit90
2019-02-19 21:31:18

Jozsa: nekem is ezt csinálta az Aviva! Eddig nem voltam benne biztos,dw minden jel arra utal,hogy emaitt hamarabb volt ovum. Nekem eddig 18.nap körül volt szokásos az ovu,most a 13.nap volt full pozi lh teszt,másnap mèg nem,de láthatod,után a felment nekem nagyon is. Pedig èn otthon csinálom a tornát a könyvből.
Jozsa85
2019-02-19 21:19:43

Sziasztok!

Most csinaltam full pozi lh tesztet.A 9. Napomon!Ez a vacak Aviva elore hozta az ovumat?Ha holnap felmegy a hom akkor biztos!
A ferjem meg csutortokon megy sperma vizsgalatra, szoval szex kizarva csutortok estig.. ;( Ha rendesen a 11. napon van ovu meg ossze tudjuk kombinalni a vizsgalattal.
Szurkoljatok most az egyszer azert hogy ne legyen meg ovum. ;)
Igy allok:(es holnap reggel is igy akarok allni)Csak most ne menj fel legyszilegyszilegyszi...
Edit90
2019-02-19 15:55:18

Vica: nem tilos,de azt írja az infó nekünk,hogy csak akkor,ha nagyon muszáj,ha a hányás túlzott folyadèk vesztèssel jár. Inkább szedd a B6 vitamint nagyobb dózisban,ès rágcsálj mindig nèhány falatot,hogy ne legyen üres a gyomorod sosem. De egy szemtől nem lesz baj.
GőVica34
2019-02-19 15:47:25

Sziasztok.
Éjszakás vagyok a héten. Olyan hányinger kapott el hajnalban, vennem kellett be deadalont, hogy birjam. Meg buszozom is hazáig jó fél órát.
Szeeintetek ezzel rosszat csináltam, hogy vettem be?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!