Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Virágjozsa
2023-05-31 09:29:35
 
Sziasztok!

Ez az első végig vezetett ciklusom. Babát szeretnénk. A ciklusaim 27-29 naposak szoktak lenni. Megnéznétek a görbém? Nem valami szép.. :( Miért ilyen rövid a lut. szakasz? Valóban megtörténhet, hogy 28 napos ciklusnál a 20. napon van az ovuláció? Még nem jött meg a mentruációm.. tegnap vagy mára várom de még semmi.. a mellem szét szokott durranni de ez most nem jelentkezett még. A hasam görcsölget 2 napja. Progeszteronhiány állhat fent? Barátcserjét szedek 2 hete. Ez segíthet? Februárban mindent kivizsgáltattam, a hormonok és nőgyógyászat rendben.
Dorottya88
2023-05-24 09:53:37
 
Jajj de Nagyon örülök nektek! Tényleg, szívből!!! Gratulálok:):)
Hát nekem is tuti műtét lesz, de egyelőre azt mondta a doktornő, hogy ne foglalkozzunk vele. Szerintem max még egy inszemináció lesz, ha ez nem jön össze,mert ráadásul a cukorbetegség is ott van nekem. Alapból lombikkal akart indítani a doktornő, de én nem vállaltam be.
Meglátjuk, mi lesz
Npalmer
2023-05-24 09:46:45
 
Dorottya, sajnálom, hogy az első nem sikerült. Ha felmerül az endometriózis gyanúja, én biztosan intéznék egy laparoszkópos diagnosztikai műtétet. Nekem így kezdődött az egész meddőségi kivizsgálásom (1,5 hónappal az első konzultáció után már meg is volt) szerencsére, és ha ez nincs, és ezután egy hónappal az endometriózis műtétem Koppán Profnál, szerintem most nem ott tartanánk, ahol szerencsére tartunk. Kilenc hetes várandós vagyok két picúrral, sikerült a második lombikunk :) Nem tudom elmondani, hogy mennyire boldogok vagyunk. Szorítok, hogy a mai sikerüljön, de ha esetleg nem, én mindenképp elmennék ebbe az irányba. Nekem soha nem voltak fájdalmaim, semmi jele nem volt az endometriózisnak, azt leszámítva, hogy nem sikerült a baba természetes úton. Kitartást!
Dorottya88
2023-05-24 09:30:18
 
Sziasztok!
Npalmer, köszi a kérdésed. Pont ma van 11-től a második inszeminációnk, az első egy hónapja volt és sajnos nem sikerült. Eléggé mélyen érintett, így most a másodikhoz már nem tudok olyan pozitívab állni. Ráadásul most még egy felfázással is gazdagabb vagyok, remélem kapok valami antibiotikumot rá. Ja, és állítólag endometriózissal is. De ezt teljesen biztosan csak műtéti úton lehet kimondani.
Nálad mi újság?
Npalmer
2023-05-24 09:10:27
 
Sziasztok lányok! Dorottya, Nashua miújság veletek?
Npalmer
2023-01-23 07:52:28
 
Dorottya, köszönöm szépen, neked is kitartást! Nashua szerintem a 2 db 5 napos tök jó, nekem is annyi volt, én örültem neki, mégiscsak ez áll közelebb a természetes állapothoz, mint a 73638 petesejt. Én ebben is hiszek kicsit. A legtöbb ismerősömnek úgy sikerült, hogy nem volt túl sok petesejtje, szerintem a minőségen van inkább a hangsúly.
Dorottya88
2023-01-22 12:01:51
 
Jajj Dalma, borzasztóan sajnálom. El sem tudom képzelni, hogy érzed magad, de remélem, hogy hamarosan helyre jössz. A jó hír, hogy spontán is teherbe tudtál esni. Kitartást erre a 3 hónapra.
Dalma14
2023-01-22 11:53:02
 
Dorottya: Sajnos missed ab műtét lett a vége múlthét pénteken :(
Most várnunk kell 3 hónapot, utána probalkozhatunk megint.
Dorottya88
2023-01-22 08:41:21
 
Sziasztok!
Nashua, szorítok, hogy sikeres legyen most.
Npalmer, sajnálom nagyon, hogy nem sikerült, neked is drukkolok, hogy a következő legyen a sikeres ciklus.
Nekem is 3 heterozigóta mutációm van, de nekem azóta, hogy kiderült, kell szedni az aspirint.
Mi ott tartunk, hogy most csütörtökön indultunk a regisztrációval a Sote arcban. Hétfőn nekem vérvétel, aztán "csak" februárban mehet a férjem kivizsgálásra, majd március 9-én mammográfia és 16-án zárókonzi. Kicsit zavart, hogy így elhúzódik, mert a doktornőm azt mondta, márciusi ciklusban Indulhatunk az inszemmel. Na mindegy is. Most az a feladatom, hogy ezt a folyamatos kontrollt az életem legtöbb aspektusa felett kicsit visszaadjam, elengedjem.
Dalma, veled mi a helyzet?
Nashua34
2023-01-21 16:06:24
 
Npalmer, biztos hogy nekem is az endometriózis kavar be. Újabb stimulációs kör, 8at tudtak leszivni, ebből 4 termékenyült meg, és 2 ment el 5 napig :(
Persze mindennek örülni kell, ezt a kettőt dicsérték, hogy szépek, vissza is kaptam szerdán őket. Mire eljutottam Kovács Mónika Doktornőhöz, addig ugye bőven túl voltam a stimuláción, de én saját döntésre a kezdettől fogva szedtem az asa-t, illetve most felirta a Clexane-t is, beültetes óta szúrom.
Hogy egyáltalán hat-e, majd kiderül, ha nem sikerül, megvannak miket kell megcsináltatnom, aztán indulok arra tovább, és tartok 3 hónap pihit, FET se lesz, hiszen nem is maradt fagyasztott.
De azért bizakodom :)
Harkányról sok jót hallottam, és mennék is, de 3 hét rengeteg idő a kisfiam nélkül... Bármennyire is jót tenne, nem tudnék ennyi időt tölteni nélküle. De örülök, hogy te kipróbáltad, lehet kell neki kis idő, hogy meglegyen az eredménye :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!