Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65777 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nashua34
2022-09-06 12:30:43
 
Csütörtökön kezdem az ovaleap-ot, a gonapeptyl-t pedig feleznem kell. Jövő hét kedden csekkolás, nekem szerintem csak kb utána héten lesz leszivás. Hacsak nem nőnek hiper szuper iramban a tüszőim. A dokim még mindig nem túl kedves, de már kezdem megszokni, hogy mindenre fintorog. Most az volt a baja, hogy el lett kezdve a lombik program (múltkor nem hozzá kerültem inszem után) holott indokolt volt bőven, de így, hogy lassan 2 hete szúrom magam, gondolom már nem mondhatta, hogy hagyjam abba... Mindegy, a lényeg, hogy sikerüljön, érjenek szép tüszők, ha lehet akkor több is, egyelőre erre koncentrálok :) próbálok sok folyadékot inni, plusz fehérjét, ezt egy csoportban olvastam, hogy nem árt,és van ahol a doki is javasolja.
Sok sikert Npalmer, neked is kívánok tökéletes tüszőket, aztán majd mesélj milyen a leszivás. Ha nem szeretnél itt a fórumon, akkor ha van kedved privát is üzenhetünk, de szívesen olvasok bárhol tapasztalatokat :)
Npalmer
2022-09-06 11:32:22
 
Uh alapján minden rendben, mindkét petefészkemben vannak tüszők, hétfőn kell mennem újra, és kb. szerdán lesz a leszívás, erre tippelt a doki. Nagyon örülök, de még nagyon sok lépcsőfokot kell megmászni, szóval próbálom magam a földön tartani : ) Nálad mi a helyzet?
Nashua34
2022-09-06 08:27:58
 
Npalmer, rengeteg mindent szúrsz, már nem is hisztizek az egy kis injekció miatt, atya ég... Nekem is megjött persze, másodikán, szóval folytattam tovább a gonát, és én is ma jöttem uh ellenőrzésre, egész pontosan itt ülök már a váróban. Kíváncsi vagyok mi lesz, majd írj te is! :)
Npalmer
2022-09-05 07:27:34
 
Kitti nagyon sajnálom, ami történt veled. Tavaly áprilisban én is átéltem ezt sajnos. Borzalmas. Nashua nekem 1-én jött meg, azóta szúrok 4 injekciót. Nekem is hosszú protokollom van, csak nekem az előző ciklusban a Gona helyett fogamzásgátlót kellett szednem, mert nekem cisztám lett a 21. naptól szedett Gonapeptyltől. Szerintem azért mert én akkoe nem ovu után voltam 7 nappal, nem is volt még ovum akkor, szóval rossz volt az időzítés szerintem. Most is kell szúrnom a stimu részeként, napi fél ampullával és szúrok még mellé Ovaleapot, Menopourt, és Clexanet. Holnap megyek az első uh-ra. Kicsit félek, mert az elmúlt 1,5 évben túl sok rossz hírt kaptam már.
0Kitti0
2022-08-31 09:26:24
 
Mondjuk ahogy így jobban megnézem a kontroll vizsgálaton kapott papírom, szinte lehetetlennek tartom a mostani sikert. A 20. napon nézett meg az orvos és a nyálkahártyám a mért adatok alapján akkor volt 3 mm-es. Az meg szerintem nagyon vékony egy új élet befogadásához, még ha vastagszik is a petesejt megérkezéséig..
igen, első baba lenne.
Nashua34
2022-08-31 08:14:35
 
Én is így tennék, valahol olvastam, hogy ilyenkor a szervezet "emlékszik", a hormonok is ideálisak, szóval hajrá. Hátha ez lesz a sikeres hónap :) ne haragudj, hogy megkérdezem, de nem emlékszem, első baba lenne?
0Kitti0
2022-08-31 07:22:14
 
Köszönöm Nashua.
Hosszú folyamat volt, főleg, hogy már az elejétől azzal riogatott az orvos, hogy el fogok vetélni, így mire a testem reagált, a lelkem már elfogadta a sorsom. Próbáltam reálisan és a legpozitívabban hozzá állni, hogy inkább így az elején történjen meg, ha már meg kell történnie, mint később, vagy már csak a szülés után derüljön ki, hogy nem egészséges a babám.
Későbbi peteérésre számítottam, mert előtte mindig később volt, így voltunk együtt a férjemmel a peteérés előtt 2 nappal, igaz nem tudatosan.. de egy menstruációt szerettem volna megvárni mindenképpen. Többet nem várnék, mert a mai kutatások alapján a vetélés/küret utáni első 3 hónap a legesélyesebb arra, hogy azonnal újra sikerüljön. Így aki lelkileg készen áll rá, annak azt tanácsolják, hogy próbálkozzon. Azért itthon az orvosok nagy része még mindig a minimum 3 hónap várakozási időben hisz.
Nashua34
2022-08-29 22:24:45
 
Kitti, rettenetesen sajnálom :( el sem tudom képzelni, mit élhettél át. Nagyon erős nő vagy, és erős a szervezeted, hogy sikerült a műtétet elkerülni, remélem mihamarabb felépülsz! Hagysz időt magatoknak, vagy próbálkozhattok újra?

Npalmer, veled mi újság? Én péntek óta szúrom a gonapeptylt, érzem is, olyan vagyok mint egy háborodott, aki érzelmi hullámvasúton ül... Reménykedtem, mert persze az ember mindig reménykedik, hogy ez az üres ciklus lesz a sikeres, spontán, és bár még nem tudom a kimenetelét, érzem hogy nincs ott benn senki. Plusz bár nem mértem minden nap, ma pont rápróbáltam, és esett a hőm, sztem 1-2 nap és megjön... Akkor majd irány Tapolca, a további szurikért.
0Kitti0
2022-08-29 21:56:55
 
Nem szeptember, hanem augusztus 9. történt a vetélés.
Csatolom az aktuális görbémet is.
0Kitti0
2022-08-29 21:53:46
 
Sziasztok. Nagyon régen írtam ide hozzátok. Visszaolvastam, hogy Ti min mentetek keresztül az utóbbi időben.
Én júniusban pozitívat teszteltem, hatalmas volt a boldogság. Gyönyörű 3. házassági évfordulós ajándék volt Ő nekünk. A mennyország szeptember 9.-én viszont pokolba csapott át és elvesztettük Őt. Már a műtétem időpontja is meg volt, de “szerencsére” előtte 2 nappal elkezdtem vérezni, így a testem mindent természetes úton lerendezett. Múlt pénteken voltam kontroll vizsgálaton, ahol már csak egy kis véralvadékot látott az orvosom, így minden távozott magától. Csodálkoztam volna ha mást mondd, ugyanis az aktív szakaszban a poklok poklát éltem meg, másfél órán keresztül, a végén pedig a kezemben tartottam aminek a kipréselésével annyira küzdött előtte a méhem. Egyben távozott minden.
Valójában már az első uh-on megijesztett az orvos, amikor Ő 28 napos ciklussal számolva közölte, hogy ebből sajnos nem lesz semmi, mert itt már nem csak egy üres petezsákot kellene látnunk ( Ő már akkor 7 hetesnek számolta). Hiába mondtam neki, hogy a 24. napon volt ovulációm, süket fülekre talált. Azt mondta reménykedjek abban, hogy a vetélésem elindul spontán módon. Egy hét múlva újra látni akart. Persze, kicsit még mindig bíztam abban, hogy ez csak el lett számolva. 1 hét múlva (az én számításaim alapján, a peteérésem alapján számolva 6 hetesen) egy apró élet rajzolódott ki a monitoron, viszont a szív pulzáció kissé bizonytalannak találta. Akkor méretei alapján is 6 hetes volt. Így vegyes érzelmek kíséretében tértem haza, 1 hét múlva újra látni akart. Közben covidos lettem, ami teljesen ágynak parancsolt, így már biztos voltam abban, hogy az az apró, bizonytalan szívecske ezt már nem élte túl. Így a következő kontrollon megkaptuk a rossz hírt. Műtétre küldött, de a műtétre már nem került sor, ahogy azt fentebb már említettem.
Köszönöm, hogy kiírhattam magamból. Kitartást kívánok lányok és sikeres, pozitív hónapokat!
Csatolom az a bizonyos csodás hónapomat.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!