Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Npalmer
2024-05-03 09:00:14
 
Gratulálok Nashua ???? nagyon erős vagy Dorottya, további kitartást nektek és mindenkinek, aki még az úton tart a gyermeke felé. Igen, megszülettek a gyerekek tavaly novemberben, egy kislány és egy kisfiú ???? 4 héttel előbb jöttek, de nagyon erős kis lurkók, szerencsére minden rendben volt és makk egészségesek.
Dorottya88
2024-05-02 13:58:51
 
Sziasztok!
Köszönöm a kérdést, jól vagyok. Veletek mi újság?
Nashua, szívből gratulálok a kisfiadhoz!
A tavalyi második inszem sikerült, aztán mégis vetélés lett a vége. Nehezen, de összeszedtem magam, viszont kivontam magam a meddőségi intézmény forgalmából egy darabig. Jött volna a lombik, de biztosra tudtam, hogy nem állok még készen. Aztán volt egy rosszabb időszakunk, elég nagy mélységeket éltünk meg. Én elindultam az önismeret útján, magammal kezdtem foglalkozni. Most sokkal jobban vagyok, összeszedett vagyok. Készülünk e hónapban az első lombikra, vagyis legalábbis a stimura. Most már úgy érzem, készen állok belevágni, sokkal megengedőbb vagyok. Futok pár kört még az előtte vizsgálatokkal, tudom, hogy lesz eredménye.
Ti hogy vagytok? Azóta már biztosan megszülettek a babák és boldog édesanya vagy :-)
Nashua34
2024-05-02 13:34:45
 
Sziasztok!
Npalmer, anno az a ciklus, a 3.beultetes végre sikeres lett, azóta már 7 hónapos a második kisfiam :) annyiszor akartam már írni, de rengeteg mindenen mentünk keresztül, mindig volt valami ami lekötött minket.
Te hogy vagy, mi újság?
Npalmer
2024-05-02 11:00:40
 
Dorottya, Nashua mi a helyzet veletek?
Virágjozsa
2023-05-31 09:29:35
 
Sziasztok!

Ez az első végig vezetett ciklusom. Babát szeretnénk. A ciklusaim 27-29 naposak szoktak lenni. Megnéznétek a görbém? Nem valami szép.. :( Miért ilyen rövid a lut. szakasz? Valóban megtörténhet, hogy 28 napos ciklusnál a 20. napon van az ovuláció? Még nem jött meg a mentruációm.. tegnap vagy mára várom de még semmi.. a mellem szét szokott durranni de ez most nem jelentkezett még. A hasam görcsölget 2 napja. Progeszteronhiány állhat fent? Barátcserjét szedek 2 hete. Ez segíthet? Februárban mindent kivizsgáltattam, a hormonok és nőgyógyászat rendben.
Dorottya88
2023-05-24 09:53:37
 
Jajj de Nagyon örülök nektek! Tényleg, szívből!!! Gratulálok:):)
Hát nekem is tuti műtét lesz, de egyelőre azt mondta a doktornő, hogy ne foglalkozzunk vele. Szerintem max még egy inszemináció lesz, ha ez nem jön össze,mert ráadásul a cukorbetegség is ott van nekem. Alapból lombikkal akart indítani a doktornő, de én nem vállaltam be.
Meglátjuk, mi lesz
Npalmer
2023-05-24 09:46:45
 
Dorottya, sajnálom, hogy az első nem sikerült. Ha felmerül az endometriózis gyanúja, én biztosan intéznék egy laparoszkópos diagnosztikai műtétet. Nekem így kezdődött az egész meddőségi kivizsgálásom (1,5 hónappal az első konzultáció után már meg is volt) szerencsére, és ha ez nincs, és ezután egy hónappal az endometriózis műtétem Koppán Profnál, szerintem most nem ott tartanánk, ahol szerencsére tartunk. Kilenc hetes várandós vagyok két picúrral, sikerült a második lombikunk :) Nem tudom elmondani, hogy mennyire boldogok vagyunk. Szorítok, hogy a mai sikerüljön, de ha esetleg nem, én mindenképp elmennék ebbe az irányba. Nekem soha nem voltak fájdalmaim, semmi jele nem volt az endometriózisnak, azt leszámítva, hogy nem sikerült a baba természetes úton. Kitartást!
Dorottya88
2023-05-24 09:30:18
 
Sziasztok!
Npalmer, köszi a kérdésed. Pont ma van 11-től a második inszeminációnk, az első egy hónapja volt és sajnos nem sikerült. Eléggé mélyen érintett, így most a másodikhoz már nem tudok olyan pozitívab állni. Ráadásul most még egy felfázással is gazdagabb vagyok, remélem kapok valami antibiotikumot rá. Ja, és állítólag endometriózissal is. De ezt teljesen biztosan csak műtéti úton lehet kimondani.
Nálad mi újság?
Npalmer
2023-05-24 09:10:27
 
Sziasztok lányok! Dorottya, Nashua miújság veletek?
Npalmer
2023-01-23 07:52:28
 
Dorottya, köszönöm szépen, neked is kitartást! Nashua szerintem a 2 db 5 napos tök jó, nekem is annyi volt, én örültem neki, mégiscsak ez áll közelebb a természetes állapothoz, mint a 73638 petesejt. Én ebben is hiszek kicsit. A legtöbb ismerősömnek úgy sikerült, hogy nem volt túl sok petesejtje, szerintem a minőségen van inkább a hangsúly.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!