Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mimike :Remélem nem menszi ..neked sem a pecsételés ...drukkolok neked is nagyon !:)
Nashua34
2019-02-21 06:30:31
Sziasztok! Ma is lejjebb, ez már teljesen olyan mint amikor megjön. Csak tegye is végre, mert annál hamarabb indulhat a vizsgálat, viszont elmúlt a mindjárt megjön érzés is, semmi görcs. 33. napon vagyok, hol vannak a szép max 30 napos ciklusaim, nem értem :(
Mimike: nagyon drukkolok neked, hogy állsz? Pecsételés elmúlt?
Edit: neked is, igen csak ígéretes a görbéd.
Kíváncsi lettem én is az Aviva tornára, de egyelőre csak a könyvre. Bármelyik könyves boltban beszerezhető? Vagy csak rendelni lehet?
erikasz
2019-02-21 06:27:15
Én ma igy :Törlésnél rózsaszines pecsételés ,hőm feljebb ment ...lehet menszi lesz ...fáj a derekam ,mellem kezd fájni !
De ...akkor mért ment feljebb a hőm, csak valami van !:)
Jozsa85
2019-02-21 05:44:54
Sziasztok!
Na ma mar mehet az egyuttlet este.ket napja pozi az lh tesztem.Lehet hogy meg ma elcsipjuk.
Sziszi: Szerintem a konyv eleg.Az alap mozdulatokat szepen bemutatja, szerintem sem erte meg a 15e ft-ot a betanulas.Tetszett meg minden, de csak pontositottunk a mozdulatokon.
En csak a konybol otthon magamnak beinditottam a lustabbik petefeszkemet.
Ma du. meg riszalok egy kicsit hogy holnap mar felmenjen a hom.
Sok sikert Mindenkinek!
Angyal88
2019-02-21 05:22:18
Jó reggelt mindenkinek!
Ma is 4kor mértem 36,6-ot és megvolt a 6 óra alvás.
A méhszájam napok óta zárt és pár napja minimális görcsök és bal petefészek szúrka van, a nyúlós nyákot nem tudok nézni mert voltunk együtt, viszont kevés fehér krémes folyás van ami a bugyin észrevehető.
Így állok ma
Sziszi259
2019-02-20 20:38:25
Sziasztok!
Nagyon szép görbék vannak :) Edit, Mimike drukkolok a pozi teszthez!! Szerintem az a két hét a legrosszabb, amíg várni kell az eredményt, én jövő hét péntekre nem várom, pont mikor dokihoz kell mennem. Remélem a pozitív teszttel érkezem majd :D
Mimike lehet, hogy beágyazódás miatt volt a vér. ;)
Anitacool mikor mész uh-ra?
Kérdésem lenne azokhoz akik Aviváznak. Könyvből is meg lehet tanulni, vagy muszáj elmenni arra az egy alkalomra? Kicsit sokkalom érte a 15.000-t... :/
zsuzsi09
2019-02-20 19:11:34
sziasztok
még ovu előtt állok
erikasz-edit- nagyon drukkolok, csodaszép görbék
mimike-remélem te is +tesztelsz
ineeez -te hogy állsz? régen jelentkeztél---
mimike84
2019-02-20 17:51:14
Edit, gyönyörű a görbéd!!! Drukkolok
Erikasz, Neked is szépen alakul, megy a drukk :)
Ma fura csipkelődést érzek és jelentkezett egy halvány pecsételés... félek hogy megint nem sikerült...
erikasz
2019-02-20 16:30:15
Angyal :Nyugodtan be írhatod ...csak legyen meg az 5,6 óra alvás !
Befolyásolja a peteérést... nehogy elhúzódjon és hosszú ciklus legyen!
Megvastagitja a méh nyálkahártyát az sem jó ...inkább B6 vitamin kell a foolikulárisban a peteérést serkenti !
A luteláristól meg azért ajánlom az E vitamint vastagítja a méh nyálkahártyát az kell a beágyazódáshoz !
GőVica34
2019-02-20 15:50:45
Angyal énis a 400mg.osat szedem. Végig a ciklusban minden nap 1 szemet.Ovu utan segiti a méhnyálkahártya vastagodását.
Nekem az orvosom sem mondta hohy ne szedjem ovu elött, sőt még ajánlotta is. Plusz a D vitamint!
Jozsa :Nagyon szépen haladsz ..szép 0,1 tizedes ugrások ....
Sziszi : Imátkozok pozitív tesztel térj vissza !
Zsuzsi :Köszönöm és neked is kívánom ...!
Mimike :Remélem nem menszi ..neked sem a pecsételés ...drukkolok neked is nagyon !:)