Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion :Köszönöm ...!:D
Lehet a hormonok helyre állnak én is arra gondolok ..remélem nem ovu ...mert nekem már volt ilyen... hogy menszikor volt és 16 napra meg is jött ...ezért izgulok a holnapi mérés miatt !:D
Nagyon leestél ...legalább megjönne végre és együtt kezdenénk pár nap difivel !
A 4.-ét én is nagyon várom.. mit fog mondani neked a doki !
Hátha nem teleszel az első, ilyen problémával küszködő nő számára ...és nem fogod feladni neki a leckét ...reménykedjünk !:)
Lion86
2019-02-23 07:54:01
Így állok ma. Rettenetesen fáj a cicim, jó lenne, ha minél előbb megjönne
Lion86
2019-02-23 07:52:15
Erikasz, ezt nehéz lenne megmondani mi történik ilyenkor :) Nekem volt pl. olyan, hogy 2 nap vérzés után volt egy nap szünet aztán megint folytatódott. Lehetett vékony a nyálkahártya, az magyarázná a kevés vérzést, vagy nem tudott leválni rendesen, ki tudja. De az is lehet, hogy most csak egyszerűen ilyen gyorsan lezajlott. Párszor volt már ilyen nálam is, hogy mensi után 1-2 nap vizes volt a folyás, de ennek nem láttam jelentőségét, mert sosem volt a vérzés után ovum. A méhnyak nekem általában csak a mensi után kb. 2 nappal szokott rendesen bezáródni, 4-5 nap vérzés, és 1-2 napig kevés pecsételés szokott lenni. Azért az ovu sem zárható ki, de szerintem nagyobb az esélye, hogy most állnak vissza a hormonok a ciklus eleji állapotba és nem igazán értékelhető ilyenkor a méhnyak meg a nyák.
erikasz
2019-02-23 07:31:15
Vica :Gratulálok neked ...vigyázzon rátok az Úr !
Anitacool :Veled mi újság ..mikor mész ultrahangra ?
erikasz
2019-02-23 07:27:12
A görbém lemaradt :)
erikasz
2019-02-23 07:26:34
Jozsa :Mért mondod ezt ... a progi nem megy az fel egyik napról a másikra magasra ...annak is kell termelődni !
Én ma igy ....menszi sehol,vizes folyás méhnyak fent ,nagyon és puha , nyitva ...mintha ovu lenne !
Tegnap nagyon sok alvadt vér távozott tőlem ,fájt a derekam hátam hasam ilyen még nem volt ..most meg semmi ...vagy azalatt a két nap alatt teljesen kitisztultam ..mellem feltűnően puha és nem fáj !
Lion tudsz erre magyarázatot... mert én nem.... a hőm most 36.6 az az egy érték alacsony csak a 36.4 !
Jól bekavart a ciklusomba a cukor gyógyszer .sohasem volt 19 .napján ovu ..de a hőm is fura ..meg jött rögtön felment a hőm !
Te hogy állsz ...nagyon szépen stagnáltál és felhúztál ?!
Jozsa85
2019-02-23 06:23:27
Sziasztok!
Most ugy erzem a szervezetem erolkodik nagyon.Sokaig szopogattam a homerot hogy feljebb menjen egy kicsit a hom.Ez nem az en honapom.Majd legkozelebb.
Lion86
2019-02-22 19:14:18
Zsuzsi, én csak annyit tudok (érintettként), hogy a grapefruit IR-nél jó hatással van, mert szabályozza az inzulin szintet, és az jót tesz peteérés szempontjából is. De ha ezt a tulajdonságát nézzük, akkor az egész ciklus alatt érdemes fogyasztani, mert a nem megfelelő inzulinszint vetélést is okozhat.
Dalma14
2019-02-22 18:56:30
Lion: köszönöm, azthittem én is, hogy az a jó, ha feszül és bedurran, ezért nem értettem, hogy mostanában miért nem érzem. Augusztusban volt olyan, hogy annyira fájt, hogy hason egyáltalán nem tudtam feküdni, pont akkor csípődött be a hátam, elmentem masszőrhöz, hát nem tudtam melyik fáj jobban...a hátam vagy az, hogy hason kell feküdni a masszázságyon :D
zsuzsi09
2019-02-22 18:15:17
Lion86- sajnos nem tudom hol olvastam/ha megtalálom felrakom/, de arra emlékszem többen dicsérték ovu előtt, ovu után pedig az ananászt... ezért gondoltam kipróbálom
Lehet a hormonok helyre állnak én is arra gondolok ..remélem nem ovu ...mert nekem már volt ilyen... hogy menszikor volt és 16 napra meg is jött ...ezért izgulok a holnapi mérés miatt !:D
Nagyon leestél ...legalább megjönne végre és együtt kezdenénk pár nap difivel !
A 4.-ét én is nagyon várom.. mit fog mondani neked a doki !
Hátha nem teleszel az első, ilyen problémával küszködő nő számára ...és nem fogod feladni neki a leckét ...reménykedjünk !:)