Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Meliko78 : Hát igen .....ügy tűnik .. meg van a három emelkedett és 0,6 tized emelkedés is !:D
Sziszi259
2019-02-21 20:14:09
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Köszönöm Erikasz, kedves vagy :)
Jozsa hát ez nagy volt, rendesen felnevettem mikor olvastalak :D
De igazad van jön a tavasz, egy kis energia löket ;)
Mimike sajnálom... de hallottam már olyat, hogy leesett és mégis baba volt, csak a szervezet viccelte meg az illetőt. :)
Edit hajrá holnap reggel!! :)
Jozsa85
2019-02-21 18:53:23
Nashua
Sztem siman belefer.
Nashua34
2019-02-21 18:49:06
Jozsa :D nagyon bírom a hozzáállásod. Egyszerűen jó kedvre derít, köszi :) És gyorsan kérdeznék is, mert azt hittem mindent tudok, de elbizonytalanodtam. Még mindig nem jött meg, és már csütörtök van. Ha holnap fog, akkor legkorábban hétfőn tudok vervetelre menni, ami már a 4. Nap lesz. Ez még nem késő? És ha csak este leszek beteg? Elvileg fel kell hívnom az asszisztenst időpont miatt. Úgy izgulok! Ha a 4. Nap is belefér, akkor ok, szerintem holnap mindenképp kérek időpontot hétfőre. Talán nem néz hülyének hogy ha még meg se jött, de biztosra akarok menni.
Jozsa85
2019-02-21 18:41:25
Ferjem reggel volt sperma vizsin,adott mintat.
Reggel hivott -Szia Nyuszi! Vegeztem..
-OK.Minden rendben?
-Persze.Kiultem a Klinika kertjebe, napozok a padon.. :D
En meg stresszeltem hogy nem tud mintat adni.. Hulyesseeeg!!
Lanyok!!!Lazuuljatoook!!!
Nagyon sokat szamit.Itt a tavasz!
Mar a fenyek is masok!
Jozsa85
2019-02-21 18:33:08
Nna Csajok!!
Annyira szurkoltam hogy ne legyen pe-m meg, hogy a vegen elmarad.Mara tartogattam,mert a ferjem reggel adott mintat a vizsgalathoz.Erre itt allok es az lh teszt 2 napja pozi .Hougras sehol..Az lesz majd a mokas ha ez a honap kimarad...
21.napon vesznek vert es kitalaljak hogy nincs pe-m??!!
Pedig minden honapban szokott lenni.
Este kicsit riszalok hatha beindul...(Deszpaszito 3x durva csipoimitalassal..:D)
Kitartas Mindenkinek!!! Lesz ez meg rosszabb is!!! ;)
(Komoly kemiai kutato munkaba vagyok.400 mg E vitamint tolok es 1 dl vorosbor minden este.Cel: Endometrium vastagitas.Eddig max. 6 mm tudtam produkalni)Kozerzet kivalo!! ;)
A mult havi 1000 mg C vitamin megvonas nem jart eredmennyel.Szedem tovabb..V.szinu nem attol szaradtam ki.
erikasz
2019-02-21 17:58:12
Anitacool :Te csak pihenjél ..ne aggódj ...akkor írj mikor jól érzed magad és sok az időd ! :D
Köszönöm neked aranyos vagy ...csak azt nem értem mért ment fel a hőm ..ahhh lényegtelen... majd holnapi mérés alacsonyabb lesz !:D
Lion :Mi van veled ?
Anitacool
2019-02-21 17:46:42
Mimike ha tartod az edzést és a tudatos étrendet, 3 hónap múlva már babás leszel, higgy nekem! :-)
Erikasz sajnálom, pedig szép volt!
Bocsi, hogy el vagyok tűnve de sok a munka és nagyon fáradékony vagyok :-)
erikasz
2019-02-21 16:14:30
Új hónap ..új remény !:)
erikasz
2019-02-21 16:13:35
Edit :Holnap a 25 ml tesztet csinálj ...mert van olyan az hamarabb mutatja mint a 10 ml ...hihetetlen ,de igaz !
A pecsételés nálam erősödik ,már nyálkahártya darabkák is vannak ..ez menszi !