Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm a görbét! :) Egy kicsit most megint bizakodok, mert eddig mindig olyanokat láttam, amikben több ingadozás volt! Viszont nekem még negatív lett a tesztem, amit csütörtökön csináltam(pedig minden hónapban megfogadom, hogy nem fogok korán tesztet csinálni-de még sem tudok i), igaz a rendszer azt írta, hogy november 15-én kéne először tesztet csinálnom, egyenlőre még mindig kételyek közt, de bizakodva várom a 15-ét....
erikava
2012-11-11 17:52:25
Gratulálok a babához! Viszont vmit nem értek. November 11.-én írtad, hogy két héttel ezelőtt végezted az első tesztet, ha jól számoltam, akkor okt.29.-én. Ez viszont az ovu utáni 6. nap. És neked akkor már pozitív volt?? Akkor nem lehet, hogy korábban volt az ovud, mint ahogyan a görbén látszik? Elhiszem, félre ne érts, csak minden eset tanulságos lehet mások számára.
mariann74
2012-11-11 17:34:19
Két hete csináltam a tesztet mert rosszul éreztem magam és köszönöm a gratúlácót viszont kívánok neked is sok sikert :D