Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz: Még az E-vitamról akartam kérdezni. Már vagy2 hónapja szedem egyhuzamban a 400mg-ost, de valakinek írtad csak ovu után szabad szedni. Előtte miért nem ajánlatos?
Angyal88
2019-02-20 15:11:00
Erikasz: Mi a véleményed? Apától függ, de valószínűleg holnap is 4-kor kelek az 5,20 helyett. Ha azt írom be reggel az jó lesz úgy, nem kavar be nagyon?
erikasz
2019-02-20 13:27:35
Angyal :Megkerestem az elmult görbéd ...igen volt ilyen ovu előtt ...apára fel !:D
erikasz
2019-02-20 13:03:31
Angyal :Voltak már ilyen értékeid ...ovu előtt ?
Angyal88
2019-02-20 12:49:26
Eikasz értettem amit írtál és köszönöm.
Így néz ki a görbém az értékekkel
erikasz
2019-02-20 12:38:04
Anita :Köszönöm neked !
Anita ....remélem ovu.. mert ha nem... azonnal orvos!
Írtam... ne nyugodj bele... hozza meg a menszit... mert elfog maradni végleg ..a hormonjaiddal nagy baj lesz !
Tudom a betegséged ...!
Edit :Köszönöm .... neked is +++++ tesztet kívánok holnap !:D
Zsu333: Nagyon szép a görbéd gyönyörű leesés stagnálás után ..de próbáld meg ovu előtt 7 napot mérni... mert abból a coverlinét is számolni lehet és nem téveszthető az ovuláció !
A 36.2-37.0 ig... 0,8 tized az emelkedett szuper a pete ki tőrt ,és rögtön a progeszteron emelkedett .!
De ahogy a görbéd nézem ....nem haragszol meg ?
Egy értéket kiveszem a 36 .2 és a görbéd peteérés nélküli ciklus !:(
Ezt én sem értem .....nagyon magasak a foolikuláris hőid a lutelárhoz !
Mi 2014- től próbálkozunk 2016 -ban volt egy elhalt terhességen....
De nem adom fel ..!:)
anitaa28
2019-02-20 11:54:40
Sziasztok!
Nálam szerintem újra próbálkozik az ovu,mert ismét megjelent a termékeny nyák derék fájdalommal és rövid,de erős görcsökkel. Erikasz,Edit,Mimike izgalmas résznél jártok,nagyon drukkolok a szép pozitív tesztekhez!
Edit90
2019-02-20 11:39:48
Sziasztok!
Mimike: Teljesen együtt érzek most veled, nagyon nehéz az utolsó néhány nap várakozása. Nagyon szurokok neked, hogy holnapra már pozitív legyen a teszted.
Nashua: Sajnálom a leesést, a mellfeszülés elmúlása nekem mindig mensi előjel :(
Erikasz: Nagyon jó neked is a stagnálás, semmi mensi jel nincs, szurkolok, hogy pozitív teszt legyen nálad is!
Én stagnálok. Eddig még sosem tapasztaltam ilyet, most ebben a ciklusban már pár napja nagyon enyhe mensi szerű görcseim vannak néha-néha. A cicik sokkal hamarabb kiteltek, mint szoktak, most pár napja már nem feszít, de szokatlanul nagyok :D Bonyolítja a helyzetemet, hogy holnap éjjel ügyelek, így pénteken nem itthon kelek, akkor nem tudok tesztelni. Pénteken viszont elutazunk hosszúhétvégézni barátokkal welness szállodába. Szóval vagy holnap tesztelek, ami még lehet,hogy korai, vagy egyáltalán nem,és kivárom,hogy megjön e.
Zsu333
2019-02-20 11:06:34
erikasz:Szia, köszönöm szépen az infót.:-) Van még egy hónappal korábbi görbém, ezt csatoltam. Igazad van, az átlag hőm 36.8 és ehhez képest ugrik fel egy kicsit, de van amikor magasabbra is. Neked nagyon szép a görbéd! :-) Megkérdezhetem, hogy mennyi ideje próbálkoztok? Mi 3 hónapja nem védekezünk...
Nashua34
2019-02-20 10:29:59
Sziasztok!
Ma is csak 36,5. Mell feszülés totál elmúlt, eddig csak az után szokott, ha megjön, de még van 2 napom. Van egy kis mindjárt megjön érzésem is, úgyhogy szerintem a napokban be is fog következni. Sajnálom, de legalább kérhetem az időpontot a 3. napi vérvételre. Jó lenne minél hamarabb túl lenni rajta, legalább haladnék valamerre.