Képek az oldalunkról

Klikkelj a képre a nagyobb méretért!

Hőmérsékleti görbe pozitív terhesteszttel

Hőmérsékleti görbe pozitív terhesteszttel

Több ciklus hőmérsékleti adatainak megjelenítése

Több ciklus hőmérsékleti adatainak megjelenítése

Naptár nézet

Naptár nézet

Regisztráció

Mielőtt regisztrálsz nálunk, kérjük, hogy olvasd végig az alábbiakat!

  1. Az oldal használata során testi és egyéb jellemzőket adsz meg magadról naponta. Mi ezek alapján Rád jellemző, egyéni paramétereket számítunk ki, majd ezek segítségével ciklusról ciklusra előre meghatározzuk az ovulációd várható időpontját.

  2. Minél több és pontosabb adatot adsz meg magadról, annál pontosabb lesz az előrejelzésünk. Nagyon fontos: Az ovuláció idejének meghatározása a napi hőmérsékleti adatokon alapul. Ha nem viszel be napi hőmérsékleti adatokat nem fogunk tudni pontos előrejelzést adni!

  3. Nem ígérjük azt, hogy az oldal használata segítségével biztosan teherbe esel. Azt ígérjük, hogy az esélyed a teherbe esésre jelentősen megnövekszik. Fontos, hogy tudd, ez nem gyorsvonat: szánj rá legalább hat hónapot!

  4. Szolgálatásaink nagy része, beleértve a ciklusnaplózást és a statisztikai adatok alapján történő ovuláció előrejelzést INGYENES. A teherbeesés esélyének további növelésére előfizetőink számára extra szolgálatásokat biztosítunk.

  5. Javasoljuk, hogy töltsd ki az összes mezőt, mert akkor könnyebben tudunk neked személyre szóló tanácsokat adni. Például azonos apától természetes úton fogant babával - akár elvetéltél vagy méhen kívüli volt a terhességed és ennek okát már kezelték - amennyiben semmilyen komolyabb betegséged nem volt ez idő óta, a teherbe esési esélyeid maximálisak.

Regisztráció után, az első belépéskor részletes útmutatót kapsz majd az oldal használatáról.

Sok sikert kíván a TervezettBaba.hu!


 
 
 
 
 
 
 
 


Dr. Szakács Zoltán

"Ahhoz, hogy bekövetkezzen az a csoda, amit áldott állapotnak hívunk, hihetetlenül sok dolognak kell hibátlanul működnie. Sajnos, ezek a dolgok néha el is romolhatnak. Napjainkban nagyon sokan és kiválóan foglalkoznak az egyes részterületekkel, de az ember egészét csak ritkán látják. Ebben van nagy segítségünkre egy olyan, az egyes szakértőktől és intézetektől független portál, a TervezettBaba.hu, ami segít a sok információt egységes egésszé varázsolni, és így hatékonyan használni."

Dr. Szakács Zoltán
szülész-nőgyógyász főorvos, ambulancia vezetője
Kelen Magánkórház
Dr. Fülöp István

"Ha egy gyermekre vágyó nő tisztában van ovulációja és termékeny napjai pontos idejével, nagyobb eséllyel esik természetes úton teherbe. A TervezettBaba.hu oldal ezt az információt nyújtja felhasználóinak."

Dr. Fülöp István
Meddőségi részlegvezető főorvos
Róbert Károly Klinika