Segítség

Rendszerünk pontos működésének bemutatását a részletes útmutatóban találod, ezt mindenképpen olvasd el!

Ha a mérések menetével, vagy általában a fogamzással kapcsolatos kérdésed van, akkor nézd meg a gyakori kérdéseket, hátha valaki már megkérdezte tőlünk azt, amit te is tudni szeretnél!

Ha az oldal használatával, a regisztrációddal vagy az előfizetéseddel kapcsolatban szeretnél segítséget kapni, akkor kérjük írj az ügyfélszolgálatunknak az ugyfelszolgalat@tervezettbaba.hu címre!

 


A legfontosabb tudnivalók

A tervezett baba működése

A TervezettBaba.hu működése

Amikor gyermekvállalásra készülsz és tudatosan próbálod megtervezni a gyermekáldás idejét, nagyon fontos, hogy tudd, mikor van az ovulációd, azaz hogy mikor van a legnagyobb esélyed a teherbeesésére.

Tovább a cikkhez
Részletes útmutató

Részletes útmutató

Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, hogyan használd a leghatékonyabb módon oldalunkat, illetve megismertetjük veled rendszerünk legfontosabb funkcióit és képességeit.

Tovább a cikkhez
Termékeny napok

Termékeny napok

Segítünk neked a termékeny napok idejének meghatározásában, hogy a legnagyobb eséllyel vághassatok bele a babaprojektbe!

Tovább a cikkhez
Meddőség

Meddőség

Meddőségnek nevezzük, ha egy pár védekezés nélküli aktív nemi életet él és egy év után sem következik be teherbeesés.

Tovább a cikkhez
 
Hőmérőzés

Hőmérőzés

Tested alaphőmérséklete néhány tizedfokot emelkedik a tüszőrepedéskor, az úgynevezett ovulációkor. Ez a néhány tizedfok emelkedés mutatja legjobban a peteérésedet, az ovulációd.

Tovább a cikkhez
Hogyan működik az ovulációs teszt?

Hogyan működik az ovulációs teszt?

Az ovulációs tesztek a testedben található luteinizáló hormon (LH) szintjét mérik. Egészséges működés esetén minden ciklusod közepe táján megemelkedik az LH szinted, kiváltva a peteérést, ezt nevezik LH csúcsnak.

Tovább a cikkhez
Hogyan mérjem?

Hogyan mérjem?

Az oldal használata során Rád is nagy feladat hárul: tested bizonyos paramétereit (például ébredési hőmérséklet, hüvelyváladék minősége, méhnyak állapota) naponta meg kell mérned.

Tovább a cikkhez
Termékenységi tesztek működése

Termékenységi tesztek működése

Ha egy pár nem esik teherbe, a probléma forrása mindkét félben lehet (erre nagyjából 40-40% az esély), sőt akár mindkettőben is egyszerre.

Tovább a cikkhez
Babát szeretnék?

Babát szeretnék

Ha babát szeretnél – tudnod kell, mikor van a peteérésed, mikor vannak a termékeny napjaid. A petesejted mindössze 24 órán át életképes. Teherbeesés csak akkor lehetségees, ha a petesejted ez idő alatt találkozik egy spermiummal.

Tovább a cikkhez
Fogamzás

Fogamzás

A sikeres fogamzáshoz elengedhetetlen ismeret a termékeny időszakod pontos és előzetes ismerete - csak így tudod időzített együttlétekkel a maximálisra növelni az esélyeid a teherbeesésre.

Tovább a cikkhez
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
hirdetések

Rólunk mondták:

"Pozitív lett a tesztem, aminek nagyon örülünk. Sokat tanultam Önöktől és azoktól a felhasználóktól akik mindennapi tapasztalataikat megosztják a Fórumon. Első hónapban használtam ezt az oldalt és sikerült a baba. Biztatásként 39 éves vagyok és van esély ebben a korban is. Bár egészségesen élek, sok stresszben dolgozom, ettől függetlenül mindenkit bíztatok. Sok sikert mindenkinek. Köszönöm, hogy van ez az oldal!"

Csisze

Ovuláció kalkulátor

Ovuláció
Lájkolj minket!