Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi Erikasz, igyekszem erősnek maradni. Jó, hogy ti vagytok, sok erőt merítek innen, és kicsit meg is nyugszom :) Főleg, hogy látom, mindenki mennyire eltökélt, és igyekszik, közben pedig még a viccelődés is megy néha, ez rengeteget segít.
Dalma: ez nagyon ígéretesnek látszik! Megy a drukk! :)
Dalma14
2019-02-22 07:10:37
Sziasztok! Én ma így állok, mostanában hosszabb ciklusaim voltak, de ha az ovuhoz nézem a kb 14 napot, akkor most 30 nap körüli lesz a ciklusom. Bár nem bánnám, ha meg se jönne :)
erikasz
2019-02-22 06:30:24
Nashua :Nagyon sajnálom !:(
De ,viszont jó a hozzáállásod ....igy kell ezt ...erősnek kell lenni ...bízni a Jó Istenben, megfog ajándékozni a gyermekkel !
Vidámnak boldognak kell lenni és kérni őt... imát mondani... tiszta szívből !
erikasz
2019-02-22 06:24:45
Angyal :A 0,2 0,3 tized zuhanás megint az ovut jelzi ....holnap kiderül... apát kapd el !:D
Jozsa85
2019-02-22 06:23:33
Igen.Csak Aviva nelkul 4 tizedet szoktam. :D
erikasz
2019-02-22 06:21:54
Jozsa :Mért irtad ...hogy aviva ide vagy oda ?
Meg van az ovu 0.3 tizedes emelkedés rögtön ..nagyon szép !:D
Nashua34
2019-02-22 06:20:35
Sziasztok!
Végre új ciklus, kérhetem az időpontot hétfőre. Rendesen megkönnyebbültem, már olyan feszültség volt rajtam... Most megnyugodtam, bár nem örülök, mert ezek szerint 13 mm méhnyálkahártya sem jelent semmit. De majd most, majd ez a hónap jó lesz, férjem szedi a vitaminokat, engem vizsgálnak, minden jó úton halad :)
Jozsa: ha holnap feljebb megy, akkor tényleg megvolt az ovu. Nekem sincs mindig nagy ugrás.
Angyal: még csak világos zöld/kék a jelölés, szerintem ez még csak a saccolt érték, még nem tudja a rendszer, hogy volt-e ovud vagy sem :)
erikasz
2019-02-22 06:19:02
Angyal :A rendszer állítólagos ovut jelez ...ez bizonytalan ,mert nem gépek vagyunk !
A méhszáj hol helyezkedik el ?
Ha nagyon magas puha mint az ajkad ...az ovu nem sokára !
Kinyílni az percek alatt megtörténik !
Én ma igy
Angyal88
2019-02-22 06:05:23
Jó reggelt mindenkinek!
Ma is 4kor mértem kicsit zuhant 36,3 és megvolt a 6 óra alvás.
A méhszáj zárt, nyákot megint nem tudok nézni. :)
Ezt már nem értem azt jelzi a rendszer, hogy pém van. Nem kellene ilyenkor már kicsit nyílnia a méhszájnak?
Így állok ma
Dalma: ez nagyon ígéretesnek látszik! Megy a drukk! :)