Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-02-22 17:41:41

Dalma, az nagyon jó, ha nem feszül a melled, én régen azt hittem az a jó ovu után, ha feszül, de nem, mert az progeszteronhiányt jelez.

Zsuzsi, nem valószínű, hogy a grapefruit bármit is csinálna, egy legalábbis biztos nem. És ahol olvastad, mivel indokolták, hogy jó lenne ovu előtt?
zsuzsi09
2019-02-22 17:08:19

sziasztok!
lenne egy kérdésem: olvastam, hogy a grapefruit jó ovu előtt. Tegnap egy egésznek kifacsartam a levét és megittam, gondoltam nem árthat.... aztán ma délelőttől folyamatosan borzasztó szurkálást érzek a jobb oldalamban, ami húzódik előre a petefészek felé... nekem ovu közeledtével még sose volt ilyen, nem is szoktam érezni, hogy ovu van, max.a nyákot figyelem. Csinálhat ez ilyet? valaki már tapasztalta? mást nem szedek, csak femibiont, de azt már 4 hónapja....remélem nem szúrtam el vele a ciklust :(
amúgy igy állok:
Dalma14
2019-02-22 16:53:02

Az miért lehet, hogy eddig ha nem is minden hónapban, de menzesz előtt feszűlt a mellem, de most már ősztől szinte sosincs ilyen tunetem.
Lion86
2019-02-22 14:01:50

Pedig amúgy egészen babásnak nézett ki ez a görbe, de nem az.
Lion86
2019-02-22 14:00:36

Olvastalak benneteket, csak írni nem volt időm. Ma majdnem elájultam, a mellbimbóim nagyon fájnak, szerintem ez már a mensi előjele. Sajnos nem sikerült a férjemnek pozitív tesztet adni szülinapjára tegnap és ma sem lett pozitív. Az utolsó 3 kémiainál korán teszteltem és a 11.dpo-n már látható pozitív volt, úgyhogy nem igazán látok reményt. A folyás is kezd vizes lenni és lement a méhnyak. Hát majd legközelebb. Nagyon várom már a 4-ét az endokrinológusnál, az egyik a legnevesebbek közül az országban. Remélem nem pont én fogok kifogni rajta :D
Lion86
2019-02-22 13:53:14

Gratulálok Vica, nagyon vigyázz Magatokra :)
GőVica34
2019-02-22 13:10:53

Szisztok!
Voltam orvosnál.
5hetes vagyok 8mm petezsák benne szabályos szikholyag.
Boldogság van!!!!
Andi198729
2019-02-22 12:35:17

Erikasz, sajnálom, hogy mensi lett, Edit, sajnálom, hogy úgy néz ki az lesz, viszont jó a hozzáállásod, és nem fogod fel tragédiaként, az mindenképpen pozitív, hogy jó irányt vett a ciklusod, lerövidült, és a hőd is nagyon szép volt, jó úton haladsz :)

Zsu333, neked is nagyon drukkolok, hogy sikerüljön, és teljesen érthető, hogy célirányosan tervezed a babát, ezzel én is így vagyok, bár 32 vagyok, de azt is tudom, hogy a kor haladtával az esélyek csökkenek, így 30 felett is, és hát az első kisbabánk halvaszületésével azóta is mély gyász uralja a szívemet, hiába a pszichológus, kineziológus, csak egy újabb baba tudná enyhíteni a fájdalmamat. Ezért én sem szeretném az időt húzni.
Még egy kérdés: te milyen egyetemet végzel, mert én a jogi egyetemet kezdtem el levelezőn, és én is a doktori végzettségért tanulok, te is esetleg a jogra jársz, vagy valami más? Nekem is kiváló a figyelem elterelés miatt. Azért vágtam bele, hogy ne a baba téma határozza meg az életünket, és ne a gyász.
Edit90
2019-02-22 11:15:31

Sziasztok!
Dalma: Nagyon szépen alakul a görbe,szurkolok!
Erikasz: Sajnálom,hogy neked is megjött. Amíg Te annak örülsz,hogy végre hosszabb lett a ciklusod,én annak,hogy az enyém rövidebb lett :)
A mai hőm egyértelműen mutatja,hogy jön a mensi. Nekem mindig reggelre szokott megindulni a vérzés, most még nem. Ha délután/estefelé kezdődik, akkor ezt a napot vegyen 1.napnak, vagy csak a holnapot?
Nagyon örülök ennek a görbének, bár baba nem lett, de ilyen szép még sosem volt. Ezt az eredményt én a diéta-fogyás-mozgás-aviva együttesnek tudom be. Fogytam 3 kg-ot, sokkal jobban érzem magam, és már nem utálom a tornákat :) A napi 4-5 étkezés kifejezettem jól megy, és élvezem, hogy sosem vagyok éhes. A férjem is csinálja velem, és Ő is el akarja kezdeni újra a mozgást, annyira büszke vagyok rá :) Jár azóta is a terápiára, és egyértelműen van javulás. Szerintem most nagyon jó úton vagyunk, nagyon bízom magunkban, és a tavasz is jön, ami a kedvenc évszakom :D
Zsu333
2019-02-22 10:54:13

Kedves mimike84!
Sajnálom, hogy letört lettél, tulajdonképpen én is hasonló cipőben járok és én is sokat agyaltam már azon, hogy miért nem sikerül elsőre, másodikra vagy legalábbis sokadikra sem. Talán annyiban eltérhetünk, hogy mi "csak" 3-4 hónapja próbálkozunk, de megmondom őszintén 44 évesen így is furi, mivel 2 gyermekem van, akik roppant gyorsan ( első alkalommal ) összejöttek.. Most fogalmam sincs hol állok, costibegytet és inofolicot szedtem egy adagot, lett egy 26 mm-es domináns tüszőm, ami lehet, hogy bajt okoz majd.. Biztosan megkérdeznéd, hogy 3 hónap után miért is vagyok itt, ebben a fórumban, hiszen egy év próbálkozás alatt vagyunk még bőven, esetleg türelmetlennek is tűnök.. Talán azért, mert ennyi idősen nincs olyan sok idő a próbálkozásra és kudarcra, így próbálok célirányos lenni, amennyire lehet ezen a témán.
Ha fiatalabb lennék, biztosan azt tenném, amit most Te is kiterveltél, élvezni a tavaszt és semmiképpen sem görcsölni a babán. Így, olvasva a hozzászólásodat semmiképpen sem érzem azt, hogy rosszul tennéd, ha a lazulnál, sőt azt hiszem nyugodtabb, paramentesebb és kiegyensúlyozottabb légkört teremtesz Magadnak, hogy természetesen megfoganjon majd a kisbabád.. Mert hidd el, megfog.. Tudod, most én is másra próbálok koncentrálni.. Van előttem egy francia nyelvvizsga és egy egyetemi doktori képzésre való felkészülés is...:-)
Észrevettem, ha elengedem kicsit mindezt, akkor sokkal jobb kedvem lesz...
Így ismeretlenül is nagyon drukkolok Neked és kérlek, ne add fel soha! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!