Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt mindenkinek!
Háát, nem tudom milyen lesz ez a hónap, a méréseim kb.1,5 hete 5,20 helyett 4 órára estek és így is marad egy darabig. Utoljára az októberi és a novemberi ciklusomban tolódott ki így az ovum. Most vagy rendeződik a ciklusom, vagy amit Erikasz írt tényleg az E-vitamintól tolódott ki az ovu. Majd kiderül :)
Most így állok
Jozsa85
2019-02-24 14:54:44
Persze.Jo pihit neked!
Dalma14
2019-02-24 14:48:20
Jozsa: a nem vártnál hamarabb nem akarok tesztelni, mert ha negatív, akkor is az járna az eszemben, hogy biztos csak túl hamar teszteltem. A hasam gyengén fajdogal néha, szerintem most még nem lesz baba, de annak örülök, hogy a 38 napos ciklusom kezd helyreállni (múlt hónapban 34, most pedig úgy néz ki 30 nap körüli lesz).
Jozsa85
2019-02-24 14:26:29
Dalma!
(11 dpo.- n nekem volt mar pozi tesztem.)
Nagyon meleg vizbe ne ulj be..
Viszont sajat pelda, mindig tartozkodtam a sporttol meg a gyogyfurdotol es inkabb nem mentem mert mi van ha terhes vagyok.Lemaradtam sok programrol a gorcsos ragaszkodas miatt.Aztan sehol semmi..
De szurkolok!
Maryanne
2019-02-24 11:18:58
Sziasztok!
Az eddigiekből úgy vettem ki, hogy néhányatok küzd IR-rel. Voltam én is 3 pontos vérvételen, igazából rá utaló tüneteim nincsenek, de szerettem volna ezt is, mint okot kizárni a sikertelenségből. Mivel csak magánvérvételi helyen voltam, nem orvos küldött, így csak az alapján tudom egyenlőre kielemezni, amit a neten olvasok róla, de ott se írnak pontos határértékeket, hogy mi az ami már esetleg enyhének számít, mert azt olvastam a HOMA index még nem feltétlen mutatja ha probléma van. Leírom az értékeket, ha esetleg valaki jobban képbe van ezzel kapcsolatban, megköszönném a véleményt! :)
Glukóz
0' 4,9 mmol/l
60' 5,9
120' 5,4
Inzulin
0' 6 mlU/L
60' 42,6
120' 31,1
HOMA index 1,31
Dalma14
2019-02-24 09:54:05
Jozsa: köszönöm a gyors választ :) Lenne még egy kérdésem. Holnap indulunk wellnessezni, csütörtökig maradunk. Pont csütörtökre nem várom, ha addig nem jön meg, vasárnapra tervezem a tesztelést.Ha esetleg baba lenne, mehetek fürdeni?
Jozsa85
2019-02-24 09:17:04
Szia Dalma.
Szerintem 11 dpo.n vagy.Szep gorbe..
Erikasz: Tenyleg feljebb ment! A jovo heten megyek EKG-ra.Marc 4en pedig 21. napos vervetelre meg vizsire.Olyan jo hogy szepen haladunk a vizsgalatokkal.Naprol napra kozelebb kerulok a babamhoz. ;)
Marciusban lesz egy 4 napos utunk Pragaba.Mostnem is bannam ha ihatnek meg 1-2 sort.Hajra Csajok!!!
Dalma14
2019-02-24 08:29:11
Sziasztok! Szerintetek hanyadik dpo-n vagyok? Nem tudom pontosan, mert itt 15-16. napon volt pozi az ovuteszt, a fertilityfriend pedig a 17. napra tette be, az első negatív napra.
erikasz
2019-02-23 21:52:51
Lion :Most annak hogy megjött éppen nem örülök ...de jelen helyzetben a vérvétel miatt igen ...igy abból sok minden ki derül majd !Az orvos is jobban tud segíteni !
Lion86
2019-02-23 19:02:08
Délelőtt meg is jött, pont időben leszek a vérvételhez a doki előtt :)
Háát, nem tudom milyen lesz ez a hónap, a méréseim kb.1,5 hete 5,20 helyett 4 órára estek és így is marad egy darabig. Utoljára az októberi és a novemberi ciklusomban tolódott ki így az ovum. Most vagy rendeződik a ciklusom, vagy amit Erikasz írt tényleg az E-vitamintól tolódott ki az ovu. Majd kiderül :)
Most így állok