Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-02-25 10:12:51

Sziasztok, egy kis tanácsra lenne szükségem, ma esett a hőm 36,1-re, és full pozi az ovutesztem, azt hittem, hogy tegnap volt az, de rájöttem, hogy a mai a pozi, mert a 2.csík hamarabb megjelent, mint a kontroll, szerintetek holnap lesz ovum kb? Jó lenne ma együtt lenni a férjemmel, tegnap este együtt voltunk, de ma is kellene, h. végre ne kerüljük el az ovut. Csak muszáj leszek valahogyan elcsábítani, nem akarom neki mondani, h. azért akarok vele lenni, mert akkor nem lesz kedve tuti. Rájöttem, h. nem megfelelő ovutesztet használtam, magas érzékenységűt, azt pedig mostanában olvastam, h. korai menopauzás nőknek ajánlott, persze h. nem akart működni, mérges is voltam, h. nem válik be a teszt, a normál a megfelelő, az mutatja.
Jozsa85
2019-02-25 09:15:11

Sziasztok!

Igy allok.Rettenetes fejfajasom van tegnap ota es csak aludni akarok.
Dalma14
2019-02-25 08:10:46

Sziasztok! Ma feljebb ment egy kicsit a hőm, de reggel erősebben gorcsolgetett a hasam, kiváncsi vagyok mi lesz ebből :)
Nashua34
2019-02-25 07:57:38

Én ma így. Nagyon furcsa ez a menstruáció, 2 napig erős volt, tegnap mar csak pár csepp, ma egyelőre még semmi. Voltam vérvételen, de aggaszt ez a minimalis mensi, mitől lehet vajon? :(
Maryanne
2019-02-25 07:40:08

Erikasz, a 7 napot kivettem, a 16. napot is beírtam, 36,3 volt az első mérésem, a 4 és fél óra kb. megvolt, de elég zaklatott alvásom volt, nem aludtam mélyen. 2 órával később keltem, akkor már 36,6 volt.
erikasz
2019-02-25 07:38:32

Maryanne :Nem minden esetben esik le a hő, van mikor stagnálás után egyből magasra ugrik és nincs leesés !
Neked 0,1 tizedes leesés van ez jó jelentheti az ovu-t !
Emelkedés rögtön 0,3 tized és látod azalatt a hőd abban a tartományban van 0,1 tizedes csökkenéssel ...ez ovuláció mivel az 5 napig magasan maradt !
Remélem igazam van ..ha az az egy érték ezektől magasabb lenne akkor pláne igazam lenne !:)
erikasz
2019-02-25 07:24:28

Maryanne :A ciklus 7 napja ..nem illik a képbe vedd ki !
erikasz
2019-02-25 07:21:53

Maryanne :A ciklus 16 napján mennyit mértél a korábbi ...megvolt legalább a 4.és fél óra ?
Mert akkor be írhatod !
Maryanne
2019-02-25 07:09:32

Erikasz! köszönöm a választ :)
Én jelenleg így állok! Szombaton nem tudtam mérni, vagyis mértem 2x, az egyik túl korán volt, a másik meg nem mérvadó, mert nincs meg egyben a legalább 6 óra alvás. Pedig jó lett volna, mert most valamiért nem nagyon esett le a hőm ovu előtt, és így nem is vagyok benne biztos, hogy akkor volt amelyik napra mutatja.
A méhtükrözés szelleme lebeg előttem, márciusra kaptam időpontot, de mivel ezt közvetlen mensi után érdemes megcsináni, ha egy kicsit is késik, akkor bukta az egész és új időpont kell. De úgy döntöttem, nem idegeskedek rajta, a sorsra bízom, és lesz ami lesz. Szerdán megyünk vissza a meddőségi központba konzultációra, megkapjuk az eredményeket, és javaslatot a továbbiakra......Már várom, leginkább a progeszteron értékemre vagyok kíváncsi, mert amikor vették rá a vért (ciklus 2. felében), szintén barnás folyásom volt...
erikasz
2019-02-25 06:56:20

Én ma igy

Dalma :Nagyon szép a görbéd ...várj még a tesztel !

Jozsa :Na látod felment és ma szerintem... még feljebb fog !:D
Az aviva torna az kiváló, olyan mint a jóga ..én jógázok !:)

Maryanne :Én ezekhez az értékekhez nem nagyon értek ...de szerintem tökéletes a normál érték a cukor..inzulin nem magas !

Angyal: Ahogy az emelkedést nézem már az ovu ..ha holnap magasabb lesz akkor az !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!