Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Edit köszönöm a válaszodat, Erikasz neked is! Most nem volt ovu fájdalmam, pedig többnyire szokott lenni, ezért se tudom most a jelek alapján meghatározni. Nyák a 15. napon volt, de mivel előző este voltunk együtt, így azzal se tudok biztosra számolni. Meglátjuk holnap reggel mit mérek..
erikasz
2019-02-25 20:09:50
Zsu333 :Próbáltam a görbéd tanulmányozni ...több érték kilóg ...nem tudom hol mérsz és milyen időpontokban ..de szerintem igy a görbéd tökéletes ...nézd meg !
Egy pár értéket ki kell venni ,de igy nagyon jó !
erikasz
2019-02-25 15:30:38
Maryanne: Meglátjuk holnap mit mérsz ..ha magasabbat a többitől akkor az ovu cikl.16 napján volt... mikor nyugtalanul aludtál ...be is fogja a rendszer tenni !
Te mit gondolsz a 16 napról ...érzések volt e ovu fájás ?
Jozsa85
2019-02-25 14:59:28
Szia Edit!
Hat nem pontosan az Avivas gyakorlatokat, csak ugy emlekezetbol.Napi 10 percet riszalok ameg bemelegszik a labam.Kb.ennyi...
De ugy tunik hatasos.
Meg iszom az 1 dl vorosbort este es 400 E vitamin/nap.
Baromi kivancsi vagyok a nyalkahartya vastagsagra.J.hetfon kideul.
(Meg a munkahelyen tornaztatom a lenti izmokat ultomben.Ez kivulrol nem latszik.)
Andi198729
2019-02-25 14:01:40
Lányok nagyon szépen köszönöm, olyan jó, hogy itt tudunk egymásnak tanácsot adni, segítséget nyújtani. Edit akkor nálatok is ez a helyzet, a férjemet nagyon kiakasztja, ha azt látja, hogy számolgatok, akkor nincs is kedve.
Zsu333 köszönöm neked a sok pozitiv gondolatot, és is nagyon tisztelem azt benned, hogy a mostani párodat is szeretnéd megajándékozni egy babával, mert sokan már lemondanak róla, mondván, hogy öreg vagyok már ahhoz-kérdezem én miért? miért ne lehetne egy 40-en felüli nőnek is gyereke? Ha minden rendben van, mi lenne az akadálya? Nagyon helyes hozzáállás :) Erikaszban is ezt tisztelem nagyon :) Írtam is anno neki, hogy egyik ismerősöm is 50 éves, babát szeretett volna, de sajna ő feladta hiába biztattam, ő már úgy van vele, hogy az ő szervezete a változókorra készül, nem a terhességre, szerintem ez hülyeség, míg a nő menstruál, van peteérése, és minden rendben van, igenis alkalmas a terhességre, és ez nem korfüggő.
Te is nagyon ügyes vagy Zsu333, sok sikert a tanulmányaidhoz, és a babához is ;-) Soha ne add fel, amíg van esély, remény, addig soha nem szabad feladni, néha én is úgy érzem, feladom, nincs erőm hozzá, amiken keresztülmentem, de minden vágyam, hogy végre élő, egészséges babát szülhessek.
Zsu333
2019-02-25 13:29:11
Andi198729, ez lemaradt.. :-)
A férfiaknál szerintem ez teljesen természetes, hogy nem hajlandóak parancsra -tudván a célt - szeretkezni, hiszen ez stresszeli őket... Inkább légy titokzatos és valóban csábítsd el...:-)
Zsu333
2019-02-25 13:19:16
Kedves Andi198729 ! Ügyes vagy, hogy próbálod lekötni Magadat, szerintem a tanulás a legjobb ezen a téren.. Én középiskolai magyar szakos tanárként a harmadik diplomám után az Elte magyar szakán szeretném a doktorit megszerezni, hiszen van egy kutatási témám. Persze emellett is jöhetne a baba, azt hiszem nem zavarna...:-) Már nagyon szeretnénk a párommal.. Mi most ismertük meg Egymást, 40-en felül, így ezért is fontos a célirányos babaprojekt...:-) Sajnos az én görbém nem a legszerencsésebb amint látod, és olyan furi, hogy a Clostibegyttől szerintem még túl le is esett a hőm a második fázisban. Pedig ez egy peteérést serkentő szer lenne... Closti nélküli előző hónapban sokkal magasabb volt a középhőmérsékletem...Mindazonáltal, volt egy mesteri 26 mm-es domináns tüszőm, ami nem rossz, persze az orvos elmondta, hogy 48 órán belül megreped majd.... Tehát, ha valaki azt mondaná, hogy nem bifázisos a görbém, ( mivel a két fázis között meg kell lennie a 0,4 fok különbségnek ), ezért peteérésem sincs az téved, hiszen volt egy orvos által diagnosztizált tüszőm... (Egyébként teljesen tökéletesek a hormon leleteim, ami alapján tök jó lenne minden a babához.. )
Andi, én nagyon örülök, hogy ennyire pozitívan állsz a dolgokhoz. Azt gondolom, hogy ez nagyon fontos, és az is, hogy egy kis jövevény gyógyír a múlt történésére. Ezt szerintem én is hasonlóan tenném :-), és nagyon tisztelem Benned, hogy egy második csodás kis életben gondolkodtok a pároddal.. És légy nyugodt, 32 évesen még nagyon nagyon fiatal vagy... :-)
Edit90
2019-02-25 12:35:48
Sziasztok!
Andi: Ha már tegnap is majdnem pozitív volt a teszt, és együtt is voltatok, akkor most lazíts, dőlj hátra.Ezt a hónapot már tuti nem késtétek le.A mai pozitív teszt után 12-36 órával reped meg a tüsző, ami azt jelenti, hogy a tegnapi kiskatonák még bőven ott vannak, és várják a nagy találkozást. Az, hogy ha még ma is, holnap is, vagy a kettő közül az egyik nap még egyszer együtt vagytok csak hab a tortán.Ne érezd kényszernek, mert azt megérzi a férjed is! Ne azt lássa rajtad, hogy most gyerekgyártás kötelezően indul, mert a teszt azt mondta! Hidd el nagyon jól tudom, hogy milyen rossz, amikor amúgy sem vagytok együtt sokszor, és a kényszer miatti feszültségben még úgy sem megy, és belül már előre szomorú vagy, hogy nem lesz esély ebben a hónapban, mert lekéstétek.Ilyenkor, ha pont úgy jön ki, hogy tegnap már megvolt, én el szoktam mondani a férjemnek, hogy ma van pozitív teszt. Rábízom, hogy van e kedve, mert ma is lehet, de még holnap is, de ha egyik sem, az sem tragédia. Ő örül neki, hogy nem kényszernek adom elő a dolgot, és általában ez segít :)
Dalma:Nagyon szép a görbéd, jó pihenést nektek!
Maryanne: Ezek a cukor értékek teljesen jók. Az inzulinnál azt mondták nekem is, hogy a 60 perces legyen 50 alatt, a 120 perces pedig 25 alatt. Neked nem megy 25 alá, ez picit emelkedett. Hasonló értékekre a barátnőmnek egészségesebb tudatosabb étrendet, és mozgást javasoltak, de nem adtak rá gyógyszert. Úgy tudom annak adnak csak gyógyszert, akinek a 120 perces meghaladja a 60 perces értéket.
Józsa: Nagyon szép a görbéd! Csinálod az avivát? Milyen gyakran,és melyik gyakorlatokat? Milyen zenére kell/kellene tornázni?
Én most vagyok a 3.ciklusnapon, eddig nem mértem.Csinálom tovább itthon az avivát.
Jozsa85
2019-02-25 12:10:34
Szia Andi!
Nekem 2 napig szokott pozi lenni es utana az elso negativ napon hajnalba van az ovum.A pozitiv napokon es az elso negativ napon kell egyutt lenni.