Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-03-01 06:32:42

Én ma igy bűvös 36.5 eddig egy érték változott !:)

Zsuzsi :Hogy állsz...változott a bűvös 36.5 ?

Jozsa :Ilyet ...!:(
Hátha elég lesz a lelet a meddőségibe ...reménykedjünk !

Dalma14
2019-02-28 20:26:24

Sziszi: a ciklus 8. napján voltam uh-on, akkor volt a mehnyalkahartya 4,1 mm/ bal petefészekben 10,4 mm volt a legnagyobb tuszo, napi 2*400 e vitamint, 2 dl vörösbort ittam a 12. napig, amikor szinten uh volt és
8 mm lett a mehnyalkahartya, 14 mm a tüsző a bal petefészekben. Ez volt az első closty-s hónapom. A 19-22 napi ovu ebben a hónapban 14. napra előrébb jött és szerencsére sikeres lett :)
Jozsa85
2019-02-28 18:20:29

Sziasztok!

Most jovok az EKG rol.Maganba voltam es direkt ugy foglaltam hogy leletet kerek.Erre mar csinaljak a vizsit amikor szol a csajszi hogy nem tud leletet adni mert nincs kardiologus.Jo fejek!!De azt igertek atkuldik emailen szerdaig.Csodalatos!!Hetfon akartam bevinni a meddosegibe.A hosszu papirt ideadtak es maguknak lementettek.Szerintetek eleg lesz?
zsuzsi09
2019-02-28 18:06:46

sziasztok
nálam minden változatlan sajnos, leragadtam ezen a 36,5 - ös értéken--- visszanéztem a múlt hónapban is a ciklus 22.-dik napján volt ovu, azélőtt meg mindig a 14.-en. azért az jó nagy különbség nem???? megjelent olyan tejszerű még nem krémes nyák is tegnap este
ami a peteérést illeti nálam egyik hónapban a bal másikban a jobb oldalon van/volt - ezt tutira tudom, mert figyeltük ultrahangon- legalább is tavaly igy volt
Sziszi259
2019-02-28 17:19:49

Lion jajj istenem... mi még "csak" 3 hónapja szenvedünk, de már most kezdem unni... Remélem sikerül úgy kialakítanotok, felújítanotok úgy ahogy Ti szeretnétek. Most, hogy itt a jó idő, talán ad egy kis lendületet mindenkinek :)
Pestre jártok orvoshoz?
Köszönöm az infót, ezt nem tudtam :)
Amikor aug.ban voltam nála akkor volt pont ovum, de akkor nem mondta, hogy hány mm... :/ pedig jó lett volna tudni, hogy tudjak viszonyítani.
Igen, valószínűleg nem, de most nem vagyok annyira elkeseredve :)
Nashua34
2019-02-28 16:56:34

Köszi Lion, remélem tényleg nem kidobott pénz és idő a mostani vizsgálatok, mert akkor nagyon mérges leszek.
Úgy látszik én most ilyen kihűlt vagyok. Egyelőre még mindig van pár csepp vér, remélem emiatt nem tolódik el minden.
Lion86
2019-02-28 16:54:59

Nekünk az ügyintézés 7 hónapig tartott, közben ez nem jó, az lejárt... Még most sem hevertem ki, komolyan... November óta miénk a ház, de pont jött a hideg, meg a pénz is gyorsan elfogyott. Most talán majd tudjuk folytatni a felújítást. Csak hát közben az orvosra is százezrek mentek el fél év alatt. Vérvételek, gyógyszerek, vitaminok, IR étrend (mert persze, hogy még az is sújtja az embert, hogy 3x annyiba kerül sokminden és nálunk duplán, mert a fiam meg cukorbeteg), útiköltség, vizsgálati díjak... Na ennyi elég is a panaszkodásból :D

Ha ma, vagy holnap megjön, akkor nem vékony ez a nyálkahártya, mert menstruáció előtt 1-2 nappal rohamosan sorvadni kezd, elveszíti a víztartalmát is először, ezért is van gyakran vizes folyás mensi előtt. Ha mondjuk 10 dpo-nál lett volna ennyi, az már elég nagy baj lenne. Mensi előtt 3-4 nappal még illik 10 mm felett lennie, de így nem gáz, ha mostanra várod. Mondanám, hogy drukkolok, de sajnos az UH most nem arra utal, hogy sikerült.
Sziszi259
2019-02-28 16:35:58

Lion az szép... nálunk is most tűnik, úgy, hogy haladunk előre. Elvileg jövő héten megy az értékbecslő, utána hitelkérelem, és onnan már csak várni kell :D Azt hittem már gödülékenyebben mennek nálatok a dolgok.

Voltam dokinál... elküldött cukor és inzulin terhelésre, de nincs rajta a beutalón, hogy 3 pontos... :/ jövő héttől cikluskövetést akar két naponta, bár a munkám miatt nehéz lesz összehozni, mert változó a beosztásom... de majd megoldom.
Csinált egy hüvely uh.-t. A nyálkahártya viszont azt mondta, hogy picit vékony, de közben meg szerintem nagyon vékony, mert 5.5 mm.... :(
Mennyi E vitamint kéne szednem, vagy mit csináljak, hogy vastagabb legyen?
Lion86
2019-02-28 14:31:23

Sziszi és hogy álltok a lakás dolgokkal? Nálunk majdnem ugyanaz van mint decemberben :D Majd írj doki után :)
Sziszi259
2019-02-28 12:34:04

Edit köszönöm! Aranyos vagy! :) nekem általában jobb oldalon van ovu, bal nekem is talán 2x-3x volt. Azt mondják természetes az is, ha az egyik petefészek lustább, én is aggódtam. De ha délután megyek a dokihoz akkor úgyis elküld átjárhatóságira, és ott kiderül.
Az ovulációs aviva elvileg felkelti a lustábbik petefészket is.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!