Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dalma14
2019-03-02 21:21:04

Jozsa: nem az orvos mondta az e vitamin adagot, én gondoltam így :)
zsuzsi09
2019-03-02 15:58:54

sziasztok
erikasz- dehogy mértem magasat, már nem is lepődök meg ezen :( ez a hónap kuka, lehet még az ovu is kimarad. Csak az szomorit el, hogy a következő hónap is eléggé kilátástalan, mivel mikor ovunak kellene lennie akkor esedékes a spermavizsgálat, hacsak vissza nem áll az ovu a 14.-dik napra akkor van egy kis remény.....hmmmm, hát ez van
szép hétvégét mindenkinek
erikasz
2019-03-02 13:44:44

Kira :A D vitamin neked a legjobb.... nem e ez okozta...hogy nincs peteérésed mivel PCOS -ban szenvedők D vitamin hiányban szenvednek ez is okozza a teherbeesési nehézségeket !
Nagyon jó .... D vitaminhoz kálciumot is igyál néha !
De a B +C vas vitamin is nélkülözhetetlen kicsi mennyiségű pezsgő tablettát vegyél !

Kira84
2019-03-02 12:58:13

erikasz.
Már most jobban vagyok.az Evitamint elhagytam.csak a D vitamint és a barátcserjét szedem. Meg még fogyózom.
erikasz
2019-03-02 09:48:36

Kira :Megfogadtad a tanácsom hogy B vitamint szedjél ?
Nem vetted be az E vitamint azóta ?
Mert korán van ovu ..azért kérdezem !:D
Sziszi259
2019-03-02 09:45:11

Sziasztok!
Edit most nekem is már 3. Ciklus óta beállt 28 napra, 14.napon ovu, eddig 12-13.napon volt. Szerintem segíteni fog az aviva :)
A spermavizsgalattal nálunk is vanna problémák... De az én párom azt mondta, ha nagyon szeretném elmegy, mondjuk ő a fizikai vizsgalattol is tart, mert sosem volt még urulogusnal... :) de most mar kérte a doktornő is a vizsgálatot, úgyhogy kérek majd neki időpontot.
A szexuális életünk nekünk sem az igazi, mert voltak problémáink és akkor én nem akartam , ennek a levét iszom most... :/ de már felvetodott nálunk is a pszichológus, csak nem tudom, hogy kihez tudnánk fordulni...

Dalma én úgy tudom, hogy kismama aviva is van, szóval ne mondd le az időpontot :)
erikasz
2019-03-02 09:29:04

Nashua34 :Jó egyáltalán az a teszt ?
Mivel 1 éjszaka alatt 0,3 tizedet felugrott ..nem furcsa ez ?
Vagy 2- 3 nappal ezelőtt lett volna pozitiv ?

Kira :Szerintem az idő miatt van ez a szívdobogás érzés !
A hőt hagyd bent majd holnap meglátjuk mennyit mérsz !
Már jól vagy ?
Sok folyadékot igyál !
Nashua34
2019-03-02 08:52:37

Erikasz: szerintem még várat magára az ovu. A tegnap este ellőtt elég halvány volt, mára a szurkálás is elmúlt. De legalább egy kicsit feljebb mászott a hőm, lehet hogy majd innen indít :) ma még nem tesztelek, nagyon halvány volt, majd holnap este.
T1mcs1
2019-03-02 08:28:42

Sziasztok!
Dalma gratulálok Neked! Boldog babavárást kívánok!
Józsa, nekem is a rázós hét következik.. együtt izgulhatunk.remélem két csíkos kimenetele lesz :)
Kira84
2019-03-02 08:21:16

Üdv lányok.
Hát sajnos az éjjel sokat fent voltam.úgy néz ki valami rosszat ettem.Aztán meg hirtelen szívdobogás tőrt rám.totál beparáztam. Hát nem tudom hpgy igy jó e a mérés hogy legalább 3 x fent voltam.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!