Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edit90
2019-03-01 17:30:41

Sziasztok!
Lion: Amikor júliusban voltam az orvosomnál akkor a jobb oldalt volt tüsző. A következő ciklusban lett a pozitív tesztem,ami egyértelműen a bal oldali tüszőből lett. Utána a következőben megint a jobb oldal volt, és azóta minden ciklusban a bal.
Sziszi: Pont amiatt kezdtem el az Avivát,hátha beindítja a lusta petefészkemet, vagy ha van elzáródás állítólag arra is jó. Eddig amit tapasztaltam,hogy tankönyvi 28 napos ciklusom lett tőle,és nagyon szép magasra ment a luteálisban a hő. Csinálom tovább :) Sajnálom,hogy neked megjött. Azt olvastam,hogy a méhpempő is nyálkahártya vastagító,meg a vörösbor :)
Józsa: Hitetetlen, hogy mik megtörténnek! Nagyon jó,hogy ilyen pozitív vagy :D
Maryanne: De jó,hogy így elindultak a dolgok! Most nem mondott semmit a doki,hogy szedjen a párod férfivitamint?
Andi: Az én férjem is eléggé tiltakozik az andrológiai vizsgálatra, mondván,hogy Ő tuti egészséges, és ezt bizonyítja az is,hogy az alap labor,amit csináltattunk teljesen jó lett. :D Kiborít,amikor ilyet mondd, de szerintem meg tudom győzni, ha akarom. Úgy tűnik tényleg vannak hasonló problémáink. Én írtam már korábban, hogy a párom jár pszichológushoz. Többnyire amiatt, mert a házaséletünk nem az igazi, bár ott kiderült, hogy összetettebb a dolog ennél. Én látom rajta a változást hétről hétre, és nagyon örülök neki, hogy rendeződik ez is azzal, hogy Ő jobban van. Ez nagyon sok pozitív energiát ad :) Most nagyon stagnálok. Nálunk shoppingolás, fallabda,és este szülinapi buli lesz a hétvégi program :D
Angyal88
2019-03-01 17:07:26

Erikasz nem hiszem, hogy ovu lenne mert már a 15. naptól krémes folyásom van, meg nem szúrkál a petefészkem már.
Jozsa85
2019-03-01 16:50:20

Nna!

Ledobtam a stresszt...Ittam 2 sort es bevasaroltam a piacon, kiemelt figyelemmel a sajtosra..Orom es boldogsag van, fantasztikus dolgokat vettem.
Haza fele mar sutott a nap es erzni lehetett a vizes fak illatat...Hetvegen fallabda es csalad.Szuper!!
Nashua34
2019-03-01 16:14:24

Sziasztok, ma még lejjebb. Nézegettem régi görbéimet, volt ennyire lenn, úgyhogy talán nincs gond. Ma mondjuk fura szurkálások vannak, néha jobb néha bal oldalon, mintha ovu jönne, de ennyire hamar sosem szokott. Ebben a hónapban akarok LH tesztelni is, de hétfőn akartam elkezdeni, mert még akkor is csak 10 nap körül leszek. Meglátjuk mit mérek holnap.
GőVica34
2019-03-01 15:08:55

Nem vagyok stresszes.
Jol erzem magam, leszámitva a nagyon erős hányingert, es hogy egésznap aludnék.
erikasz
2019-03-01 14:38:46

Zsuzsa:Szerintem is, most lesz ovu ...ugyan ugy mint a multkori ciklusban !
Azt nem értem ..mért van ilyen későn!:(
Azt nézzük a 32 napos menszi tökéletes a lányomnak is annyi !
De neked mindig ilyen hosszú volt vagy valami miatt lett ilyen ...mert akkor javaslom még a B vitaminokat D vitamint C vitamint hogy hamarabb jöjjön az ovu !

Angyal :Szurkálás nekem a hüvelybe az ovu előtti nap szokott lenni .....csak nem most lesz ...volt már nekem is 36.7 volt ovu napján !

Vica :Ez nem normális dolog ...menj orvoshoz !
Egy kismama állandóan fáradt álmos aluszékony ....nem jó !
Vagy stresszes vagy ?

Maryanne :Nagyon örülök, hogy minden sikerült eddig a baba érdekében jó uton haladsz!
Hormonokat inekciózol magadba ez a babának nem árt ...ha éppen babás leszel most ....máskülőmben a doki mondta volna ....remélem !
Amilyen meggondolatlanok mostanság ...kérdezz rá inkább !
A férjednek gránátalmát adj ,javitja a sperma minőségét is ...és a fürj tojás ...de a tyúk is jó csak főzve lágyon !

Kira :O de boldog vagyok ...hát végre meg volt az ovu és 0,4 tizedes emelkedés eddig szuper ...kétségtelen ovuuuuuuuuuuuu !!!!:D

ineeeez
2019-03-01 14:06:06

Andi198729 mikor 2017-ben szedted, akkor mennyi idő után sikerült teherbeesned?
én meg csak 3.napja kezdtem el, 2x1 gr, 28napig kell elvileg szednem utána 28 nap szünet
Andi198729
2019-03-01 13:46:19

ineeeez, én szedtem a méhpempőt amikor teherbeestem 2017-ben, akkor segített, de most hiába szedtem bármennyit nem akart segíteni... Megpróbálom majd megint, most, hogy kezelve van az IR-em, hátha most is kifejti a hatását.
Andi198729
2019-03-01 13:44:09

Maryanne, legalább kiderült a probléma, és most már előrébb vagytok :)
Adok esélyt magunknak, mert sokszor az volt a probléma eddig, hogy elkerültük az ovut, és sajna nem folyamatos a házaséletünk, sokszor van olyan, hogy 1 hónapban csak 1x, és az kevés. Próbálom elcsípni az ovut, és akkor látni fogom, ha nem sikerül, akkor muszáj lesz elmennie vizsgálatra. Én megtettem a részemről mindent ennek érdekében, Uh, peteérés figyelés, terheléses, hormonsor, és legalább a terhelésesen kiderült az IR.
Igen, a Bodrogi Gyulás kotonvásárlás megvan, ott is a legnagyobb titokban akarta tartani a kotonvásárlást, erre kiabál a patikusnő a másiknak: van kotonunk, ide az úrnak lesz, parancsol még valamit a kotonon kívül? :D Kb. hasonló lehetett a helyzet a férjednek is ott a központban :D
Jozsa85
2019-03-01 13:03:18

Maryanne!

Melyik kozpontba jartok?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!