Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jozsa :Az extra az nálad meg van, már a coverlinétől ami 36.4 a 0,6 tized emelkedett meg van !:D
Nagyon szép a görbéd !:D
De az aviva tornával vigyázz ...ne erőltesd meg a szervezeted 1 héten csak 3 alkalommal ..nehogy baj legyen !
Jozsa85
2019-02-27 06:43:47
Hat semmi extra.
erikasz
2019-02-27 06:41:42
Angyal :Az 5 óra meg volt ..írd be ... igen !A görbéd nagyon szép és legközelebb fogod tudni a legelső hőt kell be írni, amit mérsz csak az 5 óra nyugalomban lévő test hő az igazi !
Ovu után lehet szedni nyugodtan az E vitamint ,csak előtte nem jó ...6 éve vezetem itt a görbém tapasztalatból aki szedte megnyújtotta a ciklusát ...de volt olyan is leröviditette nagyon... inkább ovu után szedték !
Jó én sohasem szedtem csak a C vitamint és a citromos langyos vizet ittam nagy dózisban ..nekem 52 napos volt a ciklusom tőle ..az ovu meg volt és magas hőket mértem a lutelárisban ...de az sem jó ha kitolja az ovut !
Ja meg az A-Z mamma azt szedtem ...most csak kicsi mennyiség C vitamin .és az étrendembe a dió .mogyoró ,mandula ,avokádó .gránátalma ,cékla ,tojás ami kell és cukorra vigyázok tésztaféléket kerülöm.. kenyér ilyesmi !-És a joga azt csinálom folyamatosan ...biciglizek minden nap 1 órát a munkahelyre este torna ...de mérsékel túlzásba nem szabad vinni... mert kárt is csinálhatol a ciklusban!
Most ugy látom a görbém szuper ..nyugodt remélem lesz eredménye !:D
Mellem kezd érzékennyé válni ovu előtt mindig igy van ..most a méhnyak felment vizes krémes folyás lett, közepesen lágy, félig nyitva holnap holnapután remélem ovu nekem is !:)
Angyal88
2019-02-27 06:07:21
Jó reggelt mindenkinek!
Erikasz ma 36,8-at mértem, de csak 5órát aludtam és többször megébredtem, így is beírjam? Ha beírom akkor hétfőn volt ovum. Amikor írtad az E-vitaminról a tapasztalatod onnantól már nem szedtem, ha megvolt az ovi lehet megint szedni?
Dalma gratulálok és boldog babavárást!!
Meliko78
2019-02-26 22:29:38
Sziszi október óta és nem volt probléma vele
Sziszi259
2019-02-26 22:26:45
Meliko78 a trimeszter is felboritotta sok nő ciklusat... Mióta szeded?
erikasz
2019-02-26 22:05:45
Meliko78 : Jól teszed ...nem szabad neked, ilyeneket szedni ...a vitaminokat szedheted és az étrenden változtass !
Leirtam az imént mit kell enni, hogy a hormonok jól működjenek és nem ártól magadnak !
Remélem hamar elfog múlni ...most C vitamint kell bevenni vagy 500 -ast az csökkenti a menszeszt hamar elmúlik !!!
Meliko78
2019-02-26 21:45:46
Úgy értettem hogy a baratcserjét sem szedem tovább
Meliko78
2019-02-26 21:44:59
Erikasz már akkor le áltam vele mikor írtad szót fogadtam neked ! Csak a baratcerjet szedtem trimesztert és folsavat Nagyon pontos ciklusba nagyon be kavart és most nagyon szomorú vagyok ki tudja mikor áll be a ciklusom
Anitacool :Voltál már ultrahangon ?
Dalma :Gratulálok neked , az Úr vigyázzon rátok !