Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jozsa :Attól nem tartanék ...az emelkedetted meg van jó a progid !:D
Jozsa85
2019-02-28 06:45:45
Sziasztok!
En meg a masik veglet vagyok, 11. nappal ovu utan lesz a vervetelem.Majd hetfon erre ra fogok kerdezni az orvosnal.Felek hogy nekem meg leszallo agon lesz mar a progi szintem.Bar az elozo grafikonokon kibirta a 13ik napig is a hom.
erikasz
2019-02-28 06:38:21
Lion :Értem akkor nem mérsz ....
Igazad volt a menszit kifolyólag ...másnapra adjad neki most mult el rendesen 2 napig pecsételtem ...de csak három nap menszit irtam és 5 napig volt !
Vagy be írjam az 5 napot ...van jelentősége ?
Lion86
2019-02-27 22:44:59
Valahogy nekem nem szimpatikus ez a dolog, bár nem nekem kell, hogy az legyen :) Ebből nekem az jön le, hogyha bebizonyosodik, hogy volt ovud, akkor szerintük minden oké. Na majd kiderül mire juttok, remélem nem felesleges kört futottál. Nekem jó pár évbe és nem kevés pénzbe és idegbe került, mire kiderült mi a baj, és még mindig nem tartok ott, hogy eljussak a megfelelő kezelésig, de bízom nagyon benne, hogy hétfőn végre jó útra kerülök az új dokival. Drukkolok, hogy neked is hamar meglegyen a megoldás :)
Nashua34
2019-02-27 21:31:36
Lion: igazából nőgyógyász, magzat diagnosztikai központ. A telefonban annyit mondott az asszisztens, hogy ha nem lesz jó az érték, majd továbbítanak valahova. Még időpontot sem adtak, csak érdeklődjek telefonon...
Lion86
2019-02-27 21:21:03
Egyébként van olyan módszer annak kiderítésére, hogy a meddőség hátterében progeszteronhiány áll-e, hogy ovu után 7,8,9 nappal is vesznek vért, de ezt nem nagyon szeretik alkalmazni az orvosok, ahogy látom, pedig érdemes lenne. Sajnos nagyon kevés az igazán profi orvos hormonok terén.
Lion86
2019-02-27 21:17:08
Ha mondjuk a 17. napon lesz ovud, ahogy a rendszer előrejelzi, akkor már bőven látható lesz a progiszintből, hogy volt. Igazából még ha a 20. napon lenne, akkor is már emelkednie kell másnapra, de kivizsgálás szempontjából ez nem ad értékelhető eredményt, csak ha ovu után 7 nappal lenne. Ebből csak az fog látszani, hogy volt-e peteérés, de az nem, hogy a "kritikus" időpontban megfelelő-e a progeszteronszint.
Lion86
2019-02-27 21:12:03
Nashua, ezt nőgyógyász kérte vagy meddőségi központban voltatok? Bocsánat, nem tudom követni néha, ki merre jár :)
Nashua34
2019-02-27 20:03:21
Köszi Lion, bocsánat, hogy ilyen értetlen vagyok, csak nem értem miért állítják, hogy elég a ciklus elejéről számítani a 21. napot. Most akkor vagy mázlim lesz, és időben ovulálok, vagy nem, és akkor semmi értelme nem volt a vérvételnek?
Elkeserítő :(
Lion86
2019-02-27 19:59:06
Erikasz, nem tudom hogy állok, nem mérek. 2,5 fél nap volt a vérzés, nincs már pecsételés se. Eddig 5-6 napos volt.