Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Edit, nekem eddig szinte mindig jobb oldalon volt, 2x volt csak bal, de ezt már régebben is mondták, hogy nem sűrűn aktivizálja magát a bal oldali. A 3 pozitív teszt közül 2 volt jobb oldali ovu után.
Mikor a pozitív teszted volt, melyik oldalon érezted? Biztosan csak átjárhatósági vizsgálattal derülne ki.
Meliko78
2019-02-28 09:50:31
Sziasztok ! Én továbbra is vérzek és nem úgy tűnik ,hogy meg akarna szűni de ma már legalább nem fáj a hasam
Edit90
2019-02-28 09:00:44
Sziasztok!
Andi,Angyal szerintem mindkettőtöknèl tökéletes volt az időzítés,most már "csak"várni kell:)
Sziszi: nem biztos az,hogy megjön,szurkolok,hogy ne:)
Józsa: szerintem rendszeresen tornázz az avivával, úgy hallottam bajt is csinálhat,ha nem figyelünk oda rá. Èn az ovulációs gyakorlatokat csinálom heti 2-3alkalommal,nekem használ.
Nálam mèg nem izgi a görbe,mensi alatt nem mèrtem. Nektek mennyire váltakozik az,hogy melyik oldalon van a peteèrès? Nekem tavaly július óta 1xvolt a jobb oldalon,a többi hónapban a bal. Kezdek emiatt aggódni,hogy ha ott van mondjuk elzáródás,ez is okozhatja a sikertelenségét. Most várom,hogy ebben a hónapban hogy lesz.
Angyal88
2019-02-28 08:33:30
Jó reggelt mindenkinek!
Remélem jókor voltunk együtt a 11 és 13 ciklus napon :)
Ma így állok
Sziszi259
2019-02-28 08:15:45
Sziasztok!
Én nem értem ezeket az orvosokat... Nekem annyi volt, hogy kaptam beutalót, néztem a hőmet, és amikor eljött az ovu utáni 7. Nap oda kértem időpontot, simán volt. Ráadásul Sztk-ba mentem.
Andi ne aggódj, jókor voltatok együtt :) szerintem jól jelzi az ovut.
Én várom, hogy megjöjjön, elvileg ma kéne. Illetve délután megyek végre az orvoshoz, hogy megbeszéljük a továbbiakat.
erikasz
2019-02-28 07:36:14
megyek a munkába ...majd jelentkezem délután ...szép napot !:D
Andi198729
2019-02-28 07:34:01
Sziasztok, kíváncsi vagyok a véleményetekre, szerintetek megvolt az ovum? A 13. ciklusnapon volt délelőtt erős pozitív az ovutesztem, a 12-en is erős volt a csík, csak nem tudom, hogy a 14. volt-e az ovum ( ezen a napon már negatív volt az ovuteszt) vagy inkább ma van. Annyira izgulok, hogy jó időben voltunk-e együtt, együttvoltunk a 12, és a 13. napon este is, lehet, hogy tegnap is kellett volna. Mindig attól félek, hogy elkerüljük, vagy nem jókor vagyunk együtt, és emiatt megint nem fog sikerülni. De mindegy is, majd a mensi választ ad, hogy mikor fog megjönni, akkor tudni fogom, és akkor tapasztalatgyűjtés lesz ez a ciklus.
erikasz
2019-02-28 07:32:40
Maryanne :Ki vette az ovut ..holnap kiderül de szerintem a 16 napra fogja tenni !
Maryanne
2019-02-28 07:28:29
Sziasztok!
Erikasz, visszatette a rendszer az ovut, 16-ról a 14. napra.... azért mert a 14. naphoz képest van ma a 7. nap és kiugrott a hőm?
Mikor a pozitív teszted volt, melyik oldalon érezted? Biztosan csak átjárhatósági vizsgálattal derülne ki.