Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2019-03-02 07:40:41

Szia Dalma!

Akartam mar kerdezni jogy a 2×400mg E vitamint a doki akanlotta? Olyan soknak tunik..En 400at szedek egy nap.Az eleg lehet hogy a 6mm-t feljebb tornazzam.Meg 1dl bort ittam ebben a ciklusban, ami igen megterhelo volt mert soros vagyok. ;)
Csak a ciklus elso feleben kell borozni?
Dalma14
2019-03-02 07:33:03

Jozsa: elég jól néz ki a görbéd, drukkolok :)
Jozsa85
2019-03-02 07:29:58

Sziasztok!

Itt tartok.Mindig ez a razos het..
erikasz
2019-03-02 06:45:13

Azt az egy értéket kiveszem a menszi első napját hogy láthatóbb legyen a görbém ...igy hasonlit a tiédre Nashua és egy nap lesz ovu !

Zsuzsi :Mennyit mértél ...?- Mert ha magasat , mind hármónknak egy napon lesz !:D

Többiek ?
erikasz
2019-03-02 06:29:07

Nashua :Na ...a teszt + ?
Én ma igy ...nekem is ovu 100% méhnyak fent puha és nyitva .
Nashua34
2019-03-01 18:50:09

Erikasz:
most beleültetted a bogarat a fülembe, ha minden igaz van a táskámban LH teszt, meg is csinálom mindjárt :) Bár fura, mert nyákot nem tapasztaltam, semmilyet se, de igazából most már úgy érzem akármi megtörténhet :)
erikasz
2019-03-01 18:36:51

Nashua34 :Ez ovu az tuti 100% ...apát kapd el !:D

Jozsa :Igy kell ezt csinálni ...nagyon jó a hozzáállásod szuper ...igy mindent elérsz amit csak akarsz !:D

Angyal :Akkor ha már a folyás krémes akkor nem az ...csak a nyilalásból gondoltam ..de lehet neked más miatt !
Nem meg fáztál alulról ?

Zsuzsi :Nagyon jó fej a férjed ...mindenben benne van, pedig ez egy férfinek .....kínos !
Szedsz valami vitamint ...hátha a kitolódás amiatt van ?
Most eljött az idő holnap magasat fogsz mérni az tuti ..csak ovu előtt szokott 36.7 emelkedés lenni nálad és 36.6 nál ovu !
Maryanne
2019-03-01 18:35:30

Jozsa, Tapolcára járunk meddőségi központba, Győr mellől...

Erikasz, a gránátalmát majd megpróbálja, de amúgy szed több mint 1 hónapja Fer 14-et, és az andrológus is ajánlotta neki, de a doki aki a lombikot végzi azt mondta, hogy szedheti, de 3 hónap alatt az se hoz csodát, lehet kicsit emeli a számot, de 10-ből nem lesz 15millio. Annak ellenére persze szedi tovább, legalább a minőségén is javit.
zsuzsi09
2019-03-01 18:06:52

erikasz - nekem sose volt 28-29 napnál hosszabb ciklusom, csak most tolódott ki 30-31 naposra, ami nem is lenne gond, ha az ovu hamarabb lenne, bár csak tudnám mi befolyásolja....az ember ilyenkor csak találgat, már reggel azon izgulok mennyit fogok mérni. ovu fájdalom egy hete ovu meg ilyenkor??? én már ezt nem értem... Bár most egy picit feljebb ment a hő de ez még nem elég.
nálunk a spermavizsgálattal nincs gond szerencsére. a párom már kétszer átesett rajta, igaz úgy hogy otthon kellett elvégezni és fél órán belül a laborba juttatni. Most március végén más lesz a helyzet, mert ott kell mintát adni, de egyszer sem mondta hogy nem jön el vagy hasonlók. én mondtam neki, hogy mindenhez két ember kell ezekhez a vizsgálatokhoz is, mert lehet ami egy éve jó volt már nem az, szerencsére vette a lapot és támogat.
Dalma14
2019-03-01 18:02:48

Sziasztok! Írtam már régebben, hogy bejelentkeztem március 12-re aviva oktatásra. Szerintetek így is mehetek, hogy pozitív lett a teszt vagy inkább mondjam vissza?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!