Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-05-31 11:51:47

Haza engedtek bennünket megcsináltuk a munkát amit kellett !:D
Köszönöm nektek lányok!
Remélem a megtartóztatás amit Isten akart ,mert ő rendezte igy ,hogy távolra menjen dolgozni,sikert hoz számunkra is !:D

erikasz
2019-05-31 11:46:12

Ma jön haza a párom este 22 órakor ér haza ,mi nagy boldogság számomra csak az Úr vigyázzon rá hazafelé !
Málna27 ,Mistimi :Ezek a görbék gyönyörűek ,nincs kétségem afelől hogy mind ketten pozitív tesztel jelentkeztek hétvégén !:D

Meliko :Vastablettát pluszba vegyél be ,mert kiürül a szervezet vastartalma a menszivel !
Én nem tudom milyen erősségű a menszi ,de nem haboznék mennék másik nődokihoz, még egy hét nagyon sok !:(

Maryanne :Mi az újság ?
Ugye minden rendben ?
Imát mondtam el, kértem az Urat mindenben segítsen téged ,és a bébik megmaradjanak nálad egészségben !:D

Jozsa :Ilyet !
...de ne gondold hogy ez véletlen !:D
-ennek igy kellett lennie !
minden ami történik velünk ,meg van írva ,érted !
Valami oka csak van, hogy a doki lebetegedett ,lehet neked javadra válik és az fog történni ,amit Isten súgal neked és cselekedni fogsz !
Gondolkodj el ezen !
Igazam van vagy sem ?

Kira :Ez gyönyörű stagnálás mindegy hogy 36.3 a hő itt történni fog valami ,de hogy nem menszi lesz az tuti !
Anett8601
2019-05-31 11:43:21

Beszéltem a nődokival.két hét múlva megyek szerda délután.remélem minden rendben lesz.
Kira84
2019-05-31 10:56:48

Üdv lányok. Gratulálok a kismamiknak.
erikasz nagyon szép ugrás, :)
Hát az enyém na ez egy talány, görcsőlget fájdogál a hasam, minimális pecsételés. A hőm az most stagnál egyenlőre.
Anett8601
2019-05-31 10:03:33

Sziasztok!követték ám titeket!
Erikasz nagyon szépen felment! drukkolok!
Misstimi,málna szorítok nektek!kíváncsian várom a tesztek eredményeit!biztató nagyon! remélem ti is követtek engem!
Nagyon szép görbék vannak!!! mindenkinek szorítok!!!
Meliko78
2019-05-31 09:10:17

Málna egy hét múlva kell hogy vissza menjek doki hoz addig nem tudok semmit
Málna27
2019-05-31 09:04:18

Jozsa: Ez a beszéd!!! Csak pozitívan!! Ilyen szép időben ne idegeskedj!

mistimi: Szorítok magunknak! Bár nem tudom, hogy a vasárnap nem lenne-e korai időpont.. Egyébként nekem tegnap este 8-kor 37 volt a hőm, ami fura. Csak úgy kíváncsiságból mértem meg.

Meliko: Doki mit mond, ez normális? :(
Meliko78
2019-05-31 08:41:18

Sziasztok ! Még mindig vérezgetek ez ma 2 hete hogy el kezdődőt már nagyon elegem van
Jozsa85
2019-05-31 08:26:43

Tudjatok mit?! Hetvegen bosszubol szexmaratont tartok. Ennyi!! :) Es alkohollal boditom magam, na meg a ferjemet.Punktum.Ma kezdem.
Andi198729
2019-05-31 08:18:43

Mistimi, Málna szorítok, hogy hétvégén pozitívat teszteljetek!
Józsa érthető, hogy elkeseredtél, vártad, hogy végre mehess, és legalább ma már többet tudtál volna, mi várható, így várhatsz még egy hetet. De próbálj megnyugodni, jövő héten már biztosan tudsz menni.
Hihetetlen, hogy vagyunk egy páran, akiknek küzdeniük kell, és nem megy könnyen. :( Szinte minden hónapban vannak újabb kismamik, csak egy páran vagyunk úgy, hogy hónapról hónapra nekünk pozitív teszt helyett a menzesz jut :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!