Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Erika most csak minimàlis van ép hogy látom a törlésnél így nem is írtam be ez a ciklus nagyon vicces lesz mert nem tudom majd hogy mikor kell hogy meg jöjjön ! Az ergan csepptől ki kicsit fáj a méhem
Maryanne
2019-06-01 08:50:50
Erikasz, igazad van.... :) erre nem is gondoltam :)
erikasz
2019-06-01 08:42:52
Maryanne :Látod a rendszer nem is tudta ,hogy beültetrés volt és mégis jó helyre tette az ovut !
Már 3 napos embriót ültettek be ,akkor itt járnál természetes úton !:D
Maryanne
2019-06-01 08:24:54
Jó reggelt!
Ma szépen feljebb ment még 1 tizedet a hőm, biztos a növelt progeszteron adag hatása. Viszont azt nem értem, hogy a rendszer miért rakta át az ovut, korábban a 17. napon volt, most két nappal ezelőtt átrakta a 13.-ra, de hát ott utána nem is emelkedett úgy a hőm, sőt volt egy nagyobb leesés...?
Erikasz megszakértenéd kérlek!? :) A teherbeesési esélyek miatt mindegy ebben a hónapban, hisz itt vannak a lombik babák, csak érdekelne, hogy miért van ez?
Erikasz nekem 3 napos embriókat ültettek be, tehát kb. 6 naposan tudnak megtapadni a doki szerint, viszont szerintem a lombiknál korábban van a megtapadás mint normális úton, hisz őket egyből a méhbe helyezik, míg normál esetben a megtermékenyült kis petének meg kell tennie azt a számára nagyon hosszú utat a petevezetéken keresztül :) és ezért van hogy amúgy a peteérés után 10-12. napra mondják a beágyazódást. Én így gondolom, de cáfoljatok meg ha rosszul tudom vagy gondolom. :)
erikasz
2019-06-01 08:08:59
Bocsi :Málnát akartam írni !:D
Holnap teszt ,már szerintem lehet a 10 erősségűvel !
erikasz
2019-06-01 08:05:06
mistimi :Én sohasem rendeltem a netről ,csak a DM -ben, vagy gyógyszertárban vettem, most Gabriel van ithol gyógyszertári .
Nem tudok mondani semmit ,hogy az milyen !:(
erikasz
2019-06-01 08:00:22
mistimi :Nagyon szép 11 DPO !:D
Málna27
2019-06-01 07:51:54
mistimi: Szuper, nem ment le a hőd! Idáig jók vagyunk! :)
Én is szemezgettem egy 10es teszttel.. :) Nehéz volt megállni. Egyébként szerintetek jók ezek a netről rendelhető 10es érzékenységű tesztek (onnan rendeltem, ahol javasoltátok)? Sokan írták a neten, hogy nekik jobban bevált a Predictor (vagymiaszösz :D) teszt.
mistimi
2019-06-01 07:49:11
Sziasztok! Én stagnálok, majdnem elcsábultam egy tesztre, denem. Kitartok.
erikasz
2019-06-01 07:40:39
Meliko :Na örülök hogy nincs nagyobb baj ,na látod cseppeket írt !
Javult a helyzet milyen a menszi ...gyengült ?