Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2019-06-01 13:01:01

Hello Csajok!

Na a tegnap esti bodultsag nemi elfogyasztott alkohol hatasara beallt, elvileg a szexmaratont is elkezdtuk ..csak en nem emlekszem minden reszletre. :)
A ferjem szerint vegig itthon voltunk, szoval nagy gaz nem lehet.. ;)
A mai napot lefoglalja a befottek rendezese a pinceben illetve napotbi fogok es gyujtim a D vitamint.

HAJRA MINDENKI!!!
Kira84
2019-06-01 12:19:56

Üdv lányok. Nos pecsételés még mindig meg van, élénkpiros, egyenlőre a hőm az be állt, de jó volna ha már eldöntené mit akar..Szerintem progi hiányom van és azért nem ment fel a hőm, viszont rendesen a vérzés sem akar be indúlni..
Lion86
2019-06-01 12:11:45

Szerdán megyek a dokihoz. Akivel eddig beszéltem és hozzá jár, mindenki el van ájulva tőle, hogy ő legjobb endodoki. Remélem igazuk van.
erikasz
2019-06-01 10:22:54

Edit90 :Köszönöm !:)
erikasz
2019-06-01 10:01:43

ineeeez :Szerintem meg volt , mert 0,4 tized az emelkedett, de a holnapi hő még hiányzik ! :D

Lion :Veled érzek ,sajnálom nagyon !:(
Remélem tudja a doki mit csinál !
Edit90
2019-06-01 10:00:51

Sziasztok!
Lion mikor fogsz visszamenni a dokihoz?
Málna,mistimi a predictor tènyleg jó teszt,10es,patikában vagy rossmannban lehet kapni. Nekem a one step rendelt teszt semmit nem mutatott amikor a predictor már igen. Nekem a rendelő nem vált be. 13.dpo-n semmit nem mutatott. Lehet,hogy mèg korán teszteltek holnap,de tudom milyen kíváncsi már ilyenkor az ember. Nagyon szurkolok nektek:)
Maryanne nagyon örülök,hogy minden rendben,ès beültették őket,nagyon szurkolok neked is. Amit írtál igaz,a lombik babák sokkal hamarabb beágyazódnak,a barátnőm is most lombik kezelések alatt áll,a baültetès után 1hèttel megjött neki,amikor nem sikerült,pedig csak 2hèt után kellett visszamenni az intézetbe.
Erikasz szorítok,hogy holnap magasat mèrj:)
Èn most így,mèg messze az ovu
erikasz
2019-06-01 09:54:13

Meliko :A csepp méh összehúzó, azért fáj !
Lion86
2019-06-01 09:45:31

Sziasztok!
Maryanne és tesztelés előtt állók, nagyon szorítok Nektek! :)

Nekem még egy jó ideig nem lesz min izgulni. Eddig legalább volt normális időben peteérésem, most már az sincs. Nagyon kíváncsi vagyok mit mond erre a doki, mert szerinte a Letroxtól 28 napos ciklust kéne produkálnom.
Már lassan úgy vagyok vele, hogy elkezdek inkább megint cukros dolgokat zabálni, meg hagyok a fenébe minden vitamint meg gyógyszert. Na jó, azért még nem :D
Szóval semmi...
ineeeez
2019-06-01 09:29:46

Sziasztok lányok voltam Uh-n, csütörtökön,hát szép nagy domináns tüsző, 21mm,11,3mm nyálkahártya, annyit jegyzett meg,a dokim,hogy hűha,nehogy ikrek legyenek :D :D
a görbém így áll most,tegnap sajna nem ovuteszteltem
erikasz mi a véleményed az emelkedésről,szerinted meg volt az ovu???
erikasz
2019-06-01 09:15:12

Maryanne :Azért rakta át ...mert 4 stagnálás volt... lesés 0,1 tized.... emelkedett 0,3 tized és a második nap is emelkedett és egy nagy leesés követte 0,3 tized, de viszont nagyot ugrott ...meghaladta a coverlinét 0,2 tizeddel ...ami 36.3 neked a nagy ugrás 36.5 , és folyamatosan emelkedik az óta .

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!