Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mistimi
2019-05-31 07:56:08

Én is szerintem vassrnap. Bàr nekem 15 napos a luteálisom nem tudom h mutat-e majd még bármit.
Jozsa: sajnàlom. El hiszem h elkeseredtèl....
Jozsa85
2019-05-31 07:53:12

Sziasztok!

Mar a vonaton ultem mikor hivtak hogy beteg az orvosom.Jovo csutortokon megyek..Ugy tunik minden osszeeskudott ellenem.6 hetet vartam erre az idopontra.. ;(
Málna27
2019-05-31 07:46:55

mistimi: Gyönyörű görbe!!! :) Én hétvégén terveztem valamikor..talán vasárnap reggel egy 10es tesztet ellövök. Te? :) Szuper, hogy pont ugyanott tartunk. Izgulok érted is!
mistimi
2019-05-31 07:41:55

Maryanne: én is nagyon szurkolok neked!
Edit: anno nekem is 12. Hétig kellett szednem az utrot mert alacsony volt a progi szinten de nem lett semmi baj. Nálad se lesz. Pihenj éd kíméld magad.
Málna: nagyon szèp magas a hőd. Te mikor tesztelsz!
Erikasz: neked is gyönyörű ugrás!!!
Hajrá cssajok!
Én ma így
Málna27
2019-05-31 07:27:04

Maryanne: Szorítunk nagyon!
Andi198729
2019-05-31 07:21:33

Maryanne, én is imádkozom, és nagyon szorítok :) Minden rendben lesz, és sikerülni fog, bízz benne ! ;-)
TEdit, biztosan minden rendben lesz, ilyenek előfordulhatnak, pecsételés a terhesség elején, amikor anno terhes voltam, az elején a nődokim első kérdése az volt van-e pecsételés, folyás, szerencsére nem volt sosem, mondta, hogy az elő szokott fordulni. A babával minden rendben az a lényeg :)
Erikasz, micsoda felugrás, szuper :) Csak így tovább, kívánom, hogy még feljebb menjen, és a végén egy pozitív teszttel záruljon ez a ciklus :)
Málna27
2019-05-31 07:20:31

Sziasztok!

Én ma feltörtem megint! :D

TEdit: Tényleg nem zökkenőmentes az utóbbi pár heted! Kívánom, hogy minden hamar rendeződjön! Pihenj sokat a szabi alatt! :)

Erikasz: Hűű, ez igen! Micsoda feltörés! :)
erikasz
2019-05-31 07:07:25

Maryanne :Imát mondok érted drága, eszembe vagy mindig !:D
Maryanne
2019-05-31 07:02:54

Jó reggelt! Csajok szorítsatok ma értem, hogy minden rendben menjen. 8 előtt kell telefonálnom a biológusnak, hogy felébredtem e a fagyibabák.... és ha igen akkor lehet menni a beültetésre.
erikasz
2019-05-31 05:45:21

TEdit87 :Igy hogy mondod, most már igen !:D
Tudod engem az zavart meg ..hogy te is Edit vagy csak TEdit ,mert nekünk megint van egy Editünk és ő aktív most !
Igy hogy babás lettél , és nem jelentkeztél jött ő és kiesett !:D
Bocsika !:D
Vigyázzon rád az Úr és gyermekedre !

Én ma igy ..magam is meglepődtem !:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!