Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Málna27
2019-05-31 13:50:42

Rendben, köszönöm! :)
erikasz
2019-05-31 13:21:59

Málna :Igen az jót jelent !:D
Andi198729
2019-05-31 13:19:00

Oké lányok, köszönöm a biztatást, megfogadom ;-) Végülis az IR függvénye a siker :) Huh egyik kolléganőm is IR-es, és neki 700 lett az inzulinja terhelésnél! de ő mondjuk nem tartja a diétát. Meg amúgy is neki olyan súlyos volt az IR-je, hogy tinikorától nem menstruált, és csak most kb. 1 éve ment el kivizsgáltatni 35 évesen, és ott derült ki, mi a gond, IR! Remélem az enyém javuló állapotban van. Most rendeltem inzulinrezisztencia vitamincsomagot, procreation, króm, D-vitamin, útihéj van benne. Hátha az is segít. Próbálok nem idegeskedni, kell a nyugalom, 2-kor lépek bőgőpróbára :D
Málna27
2019-05-31 13:14:28

Erikasz: Óóó :( Nálunk verőfényes napsütés van reggel óta, nyitva is van az ablak a munkahelyemen!
Akartam kérdezni tőled, hogy az jelenthet-e vaalmit, hogy tegnap este 8-kor 37,0 volt a hőm (szájban mérve)!
erikasz
2019-05-31 13:08:31

Málna27 : Málna milyen jó időt, mindjárt esik ,elvan borulva nincs napsütés !:(
Málna27
2019-05-31 12:31:47

Erikasz: Köszönjük a bíztatást! :) De jó, hogy hazaengedtek! Használd ki a jó időt! :)

Meliko: Mindenképpen írj, hogy mit mondott a doki! Remélem, minden rendben van!

Andi: Naaa ne mondj ilyeneket! Sikerülni fog! Kezelik az IR-edet és sikerülni fog! Így is bárki irigyelhet az akaraterőd miatt, tartod a diétát, sokat fogytál, nehogy negatív legyél nekem!!!
Meliko78
2019-05-31 12:19:14

Hívtam a dokit ma megint meg néz
mistimi
2019-05-31 11:59:57

Andi: nem feladni! Tök jó dokinál vagy most aki kezelni fogja az Ir-t és majd azért nem kell a lombik mert magától ősszejön.
Csináld azt mind Józsa, vegyèl egy üveg bort. Ünnepeld meg a sikeres vizsgákat, lazítsatok, kirànduljatok a hètvégén.
Aztán ha jövő héten meglesz a vc terhelés utána meg a doki segít elindulni az ir rendezésében.
Maryannr: mi újság? Beköltöztek a babák?
mistimi
2019-05-31 11:59:55

Andi: nem feladni! Tök jó dokinál vagy most aki kezelni fogja az Ir-t és majd azért nem kell a lombik mert magától ősszejön.
Csináld azt mind Józsa, vegyèl egy üveg bort. Ünnepeld meg a sikeres vizsgákat, lazítsatok, kirànduljatok a hètvégén.
Aztán ha jövő héten meglesz a vc terhelés utána meg a doki segít elindulni az ir rendezésében.
Maryannr: mi újság? Beköltöztek a babák?
Andi198729
2019-05-31 11:54:32

Maryanne, téged kérdeznélek, hogy a lombik valóban 1 millió Ft-ba kerül még támogatottan is? Most valakitől azt hallottam. Hihetetlen mennyi pénzt elkérnek, és még nincs is garancia, hogy sikerül. Pont beszéltem sógornőmmel, és mesélte, hogy egyik ismerőse mondta, hogy nekik se jön össze másfél éve a baba, de ráadásul úgy, hogy minden kivizsgáláson túlvannak, semmi probléma nincs náluk, gondolkodnak a lombikon, és mondta, hogy 1 millióba kerül. Ja, és ráadásul egy másik illető azt mondta, hogy előbb az IR-t kell rendezni, mert nem állnak neki a lombiknak. Hát most jól elkeseredtem, arra aztán várhatok, hogy legyen saját gyerekem, marad az örökbefogadás... Mert egy: IR-es vagyok, és ez megakadályozza a teherbeesést, kettő: míg nem rendeződik az IR, lombikba se foghatunk bele, három: bár jól állunk anyagilag, de mégis megterhelő lenne számunkra annyi pénzt összerakni, pláne úgy hogy nincs is garancia rá, hogy sikerül, és ráadásul telenyomnának hormonokkal, ki tudja hogy reagálna rá a szervezetem. Úgyhogy én ezt a babatémát feladom, nincs esély sehogysem, természetes úton megakadályozza az IR, lombik meg anyagilag megterhelő, hormonálisan is, és IR miatt nem fognának bele.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!