Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool örülök hogy jol vagytok. És akkor tényleg iker lányok lesznek? Hány hetes vagy most? Sok boldogságot ésboldog babavárást a rosszullétek meg mar biztos hamarosan elmúlnak.
Mi jol vagyunk. Hétfőn megyünk a 2.genetikai UHra. Alig várom. Folyton mocorog a kis drágám, és apa is érezte már. Épl most jövök endokrinológiárol.. Szedhetem a letroxot.. De annyi baj legyen. A doki megnyugtatott hogy ez még nem olyan vészes alulműködés, hogy a babának baja legyen.
Anitacool
2019-05-30 12:54:34
Köszi Andi! Azt hallottam, 2019 a kislányok éve, hát nálunk bejött :-) Te hogy vagy? Nem nagyon tudok visszaolvasni, de most pozitívnak tűnsz, aminek nagyon örülök!
Andi198729
2019-05-30 12:40:01
Örülök Anitacool, hogy jól vagytok minden rendben veletek :) Én amúgy megmondtam előre, hogy a húgodnak lánya lesz, mivel ovu előtt voltak együtt, ez az esetek többségében bejön, hogy ovu előtt lány, ovukor fiú, persze kivételek mindig vannak. Jó egészséget kívánok nektek, és boldog babavárást :)
Anitacool
2019-05-30 12:18:55
Hú csajok megy a drukk, vannak itt ígéretes görbék!
GőVica köszi az érdeklődést! Ti hogy vagytok? Nem tudom, miért, de nálam az első trimeszterrel nem értek véget a rosszullétek. Persze annyi baj legyen :-) Nem tudok túl sokat enni, mármint egyszerre, emiatt úgy érzem egész nap eszek :-) Amúgy határtalan a boldogság, mimden UH után repkedünk. Kisfiam állandóan simizi, puszilja a pocit. Kiderült, huginak is lánya lesz. Ilyenek vannak :-)
Andi198729
2019-05-30 10:43:10
Köszönöm lányok :) Igen, gondolatelterelésre ez jó, ha letudom még a maradék 3 vizsgát, utána meg már csak a jól megérdemelt pihenésre fogok koncentrálni :)
Drukkolok nektek lányok, szépek a görbék ;-)
ineeeez
2019-05-30 10:19:24
Andi: Gratulálok a vizsgákhoz!ügyes vagy
És tényleg jó,hogy ezáltal kicsit tudod terelni a gondolataid:)
Én is olyan rossz kedvű vagyok az idő miatt mindig csak esik.:(
A fejem is annyira fáj,sosem lesz már nyár
Anett köszi,megpróbáljuk mi is így,remélem nekünk is jön most a siker!!:)
Kira84
2019-05-30 09:24:57
Üdv lányok,Én egyenlőre stagnálok.
Tegnap óta enyhe pecsételésem van,szerintem ez menszi lesz.
Málna27
2019-05-30 09:21:00
Andi: Gratulálok a vizsgákhoz! :)
mistimi
2019-05-30 08:48:18
Jó reggelt! Itt az èn maim.
Köszi a tippeket a gombára, tegnap ettem foghagymát meg kamillával öblögettem meg találtam bórsavas kúpot még anno mikor Grétivel voltam terhes írta fel a doki. Azt is bevetettem. Remélem sikerül. Taláb mintha ma jobb lenne. Köszi csajok a tippeket!
mistimi
2019-05-30 08:02:34
Jó reggelt! Itt az èn maim.
Köszi a tippeket a gombára, tegnap ettem foghagymát meg kamillával öblögettem meg találtam bórsavas kúpot még anno mikor Grétivel voltam terhes írta fel a doki. Azt is bevetettem. Remélem sikerül. Taláb mintha ma jobb lenne. Köszi csajok a tippeket!
Mi jol vagyunk. Hétfőn megyünk a 2.genetikai UHra. Alig várom. Folyton mocorog a kis drágám, és apa is érezte már. Épl most jövök endokrinológiárol.. Szedhetem a letroxot.. De annyi baj legyen. A doki megnyugtatott hogy ez még nem olyan vészes alulműködés, hogy a babának baja legyen.