Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-05-30 07:46:31

Köszönöm Erikasz :) Drukkolok neked, megfelelő volt az időzítés is, megvan minden esély a sikerre ;-) Ez az esős idő engem is kiborít, állandóan csak esik, olyan kevés az a nap, amikor süt a nap, jól nézünk ki, ha ilyen nyarunk lesz, nyárba megyünk és még mindig itt tartunk, hogy esős, hűvös őszi idő van :( Az embernek a hangulata is pocsék ilyenkor.
Málna27
2019-05-30 07:34:56

Sziasztok!
Én ma így állok.

Szép napot mindenkinek! :) Mindjárt itt a hétvége! :)

erikasz
2019-05-30 07:33:25

Andi :Gratulálok a vizsgákhoz !:D
Anett köszönöm !
Vártam is a leesést ,és meg is történt ha a 2. 3. nap a lutrelárban leesés van biztatóbb a teherbeesés !
Szép napot nektek megyek dolgozni !:(
Hangulatom nulla , mivel az idő pocsék ,állandóan esik..befejezhetné már, mert túlzás !
Anett8601
2019-05-30 07:20:06

Sziasztok
Ineeez igen ovu teszteltem is és a pozítív és a másnapi negatív napon is együtt voltunk.remelem sikerül nektek is! szorítok!
Erikasz szép a görbe! szorítok!
Andi198729
2019-05-30 07:18:21

Köszönöm Ineez, én is szorítok érted :) A ciklushossz, és a luteál is megfelelő neked, biztos, hogy sikerülni fog :) Most fel vagyok dobódva a vizsgák sikerélményein, tarolok :D Jó, hogy van mivel foglalkoznom, ezt a babaprojektet meg majd megoldják, úgy vagyok vele, majd segítenek.
ineeeez
2019-05-30 06:34:39

erikasz,magam sem tudom :D
várom türelmesen az ovut,majd ma délután biztosabbat fogok tudni,hogy mikorra várjam :D
erikasz
2019-05-30 06:31:15

Jó reggelt !
ineeeez :Örülök hogy itt vagy !
Ezt hogy csináltad ? :D
Ilyen leesést 0.5 tized ,ritka mint a fehér holló ! :D
Mindjárt ovu !!

Én ma igy ,zuhantam 0,2 tizedet !
ineeeez
2019-05-30 06:18:08

Jó reggelt lányok,újra kezdtem méregetni ebben a ciklusban, ma megyek UH követésre, bízom benne,hogy minden rendben és követhetem Anettet a sorban :-) Andi olyan jó olvasni,hogy most már sokkal pozitivabban állsz a dolgokhoz,nagyon szorítok érted :-)
Én így állok:
Kíváncsi vagyok,hogy alakul ez a ciklus múlt hóban nem mértem,29 napos volt,pluszban ovu tesztelek is azt sem csináltam az előző ciklusban :-)
Anett egy kérdés,melyik napokon voltak az együttlétek?? Ovuteszteltél is?
Andi198729
2019-05-29 21:43:47

Köszönöm Nashua :) Megvárom a cukorterhelés eredményét, arra jövőhéten megyek, aztán vissza endodokihoz, és konzultálunk, a gyógyszerekről. Mondta, hogy mindenre tudja a megoldást :) Azt mondta, hogy az hogy IR-em van, és rövid luteális, ami ugyebár az IR következménye, nem kizáró ok, hanem helyreállítható kis fennakadást okozó probléma. Meggyőztél, mégiscsak elmegyünk akkor Krizsához konzultációra, már kezdtem azon gondolkodni, hogy feladom a saját gyerekről szőtt álmomat. Egy konzultáció még nem a világ, max. megmondja, hogy várjunk még egy kicsit, hogy rendeződjön az Ir, vagy bele is vághatunk.
Örülök, hogy jól vagytok, és minden rendben veletek, jó hallani felőletek :)
Nashua34
2019-05-29 21:20:29

Andi, köszönöm megvagyunk :) olvaslak titeket csendben, és mindenkinek nagyon drukkolok! A derekam sajnos már 6 hete fáj, lehet, hogy a méhlepény nyomja, mert hátul mélyen van. Nem magyon tudok tenni ellene, ha mozgásban vagyok akkor jobb, de reggelente nagyon nehéz felkelni, mosdóba menni stb. De nem panaszkodom, ezt leszamítva nincsenek rosszullétek. Remélem neked is találnak megoldást a rövid luteálisodra, bár én a helyedben mennék inszemre azonnal, ha tényleg van olyan hely, ahol ez nem akadály. Lehet h hormonok meg gyógyszerek is kellenek, de eddig is kellett szedned mást. Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog, így vagy úgy, csak nem mindegy mikor. Drukkolok!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!