Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz: Köszönöm! :) Szerintem is bíztatóbb, mint az előző havi volt, az is magas volt, de szerinte végig stagnált. Plusz akkor tuti nem tudtuk elkapni az ovut..bár most is csak ovu előtti 2 nap voltunk együtt.. Az ehavi görbémnél pedig emelkedő tendencia van :) Holnap reggel tesztelek! :) Izgulok már! Tegnap késő este is szurkált picit a hasam, de nem vészesen, csak néha éreztem.
Kívánom, hogy mindannyian hamar legyünk babásak, mert egytől-egyig megérdemeljük!!!
erikasz
2019-06-01 07:35:19
Málna :Remélem !:D
Nagyon szép a görbéd és a jelek is biztatóak !:D
Te mikor tesztelsz 11 DPO vagy gyönyörű magas a hőd !:D
Adná a magasságos sikerülne már itt végre mindenkinek !:D
erikasz
2019-06-01 07:29:54
Maryanne :Neked azt mondta a doki három nap mulva várható a beágyazódás ...az azt jelenti beültetés után három nap ....nekem akkor is leesett a hőm a 3. napon és most az 5 . napon is .:)
Málna27
2019-06-01 07:22:34
Erikasz: Egyszerre küldtük el :) Jó lesz az, holnap visszamegy!
erikasz
2019-06-01 07:21:33
Maryanne :Örülök hogy minden rendben zajlott le !:D
Igy kell ezt ...próbáld bevonzani befogadni a babákat ,akkor minden rendben lesz !:D
Sohasem gondolj arra, hogy nem fog sikerülni !!!!!!!!
Málna ez mind nagyon jó jel ,de hol a görbéd !?
Én nem tudom mi történik bent ,de megint leesett a hőm !
Vagy jót jelent ,vagy sem !
Ha holnap felugrik jót, ha nem fog felmenni, progihiány !:(
De ez a DPO 5. nap jót jelent !:)
Málna27
2019-06-01 07:20:45
Sziasztok!
Én ma így. Egy picit kapar a torkom :(
mistimi: Mi újság?
Szép hétvégét mindenkinek! :)
Málna27
2019-05-31 20:25:48
Maryanne: Annyira örülök, hogy minden rendben ment! :) Szorítunk továbbra is, hogy jól érezzék bent magukat a babócák és maradjanak veletek! :)
Nekem megint 37,0 a hőm, mint tegnap este és délután picit szurkált a hasam alul. Plusz ovu óta "mindjártmegjön" érzésem van, ami elég idegesítő (előző hónapban is volt).
Szép estét mindenkinek, itt a hétvége! :)
Maryanne
2019-05-31 20:03:25
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a drukkot, szerencsére minden rendben ment, bent vannak a bébik! :) A doki azt mondta 3 nap múlva várható a beágyazódás. 11-én kell majd visszamenni tesztre. Remélem most jobban alakul a helyzet mint az előzőnél. Utrogestant kell tovább adagolni, mellette meg maradt az ösztradiolos gyógyszer is az Estrofem-et, sőt eléggé megnövelt adagban.
Andi, a lombik nincs 1 millió. Amikor petesejt leszívással együtt van, akkor maga a beavatkozások (petesejt leszívás és beültetés) 300 ezer körül vannak összesen, és a gyógyszerek kerülnek körülbelül 120 ezerbe. Ha marad életképes embrió amit fagyasztani szeretnétek, annak az éves díja 26000. Persze ehhez még hozzá jönnek a "kisebb" költségek, mint terhesvitamin, férjem a pasivitamin....meg az egész eljárás előtt a kötelező vérvételek díja, bár ennek nagy részét beutalóval TB-re is meg lehet csináltatni.
Nekünk maradt fagyasztott embriónk, így annak beültetését most kérhettük állami támogatottra úgy hogy nem kellett megvárni az állami listát (de ezt központja válogatja, mert Tapolcán így van, de Győrben pl nem, ott ki kell várni a listát), így a beavatkozásokért nem kell fizetni, csak a gyógyszerekért, ami ennél az eljárásnál jóval kevesebb, mert nincsenek injekciók csak tabletta és hüvelytabletta, ezek összesen max 10ezer Ft-ba megáll a tesztelésig, aztán ha pozitív akkor az Utrogestánt valószínűleg a 12. hétig még adni kell.
Andi, ne írd le magad egyből az IR miatt, és ne mások véleményére hallgass, egy első konzultációt mindenképp megér egy meddőségi központ, és ott elmondják, hogy mik a lehetőségeitek, érdemes bejelentkezni mert sok helyen hónapokkal későbbre adnak csak időpontot, addig még úgyis kezelik az IR-t is. Szóval nem feladni! :)
Erikasz köszönöm hogy imát mondtál értem, én is kérem az égiek segítségét, és pozitívan, szeretettel gondolni a kis babikra, és bevonzani a jót! :)
Mindenkinek hajrá! :)
Jozsa, a szexmaraton szuper ötlet! :) Nagyon röhögtem!
Málna27
2019-05-31 15:22:45
Meliko: Örülök, hogy nincs semmi gond!!
Meliko78
2019-05-31 14:56:50
Kaptam ergonómia cseppet meg vérzés csilaiptot semmi elváltozást nem lát a doki ! Ha ez rendeződik akkor a meddőségi be ad be utalot
Kívánom, hogy mindannyian hamar legyünk babásak, mert egytől-egyig megérdemeljük!!!