Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jaj de szép Málna! :) Előre még nem gratulálok, csak ha már késik, babonás vagyok ;)
Vica, fogalmam sincs mikorra nem várom, nálam a PCOS miatt 24-50 napos ciklus között bármilyen előfordulhat. Én nem gondoltam, hogy lett volna ovum, szerintem nem is volt, csak a teszt nem jó vagy nem tudom.
Meliko78
2019-06-01 16:59:41
Málna gratula ezek egyértelmű pozitív
mistimi
2019-06-01 16:56:00
Váó Málna ezek aztán az egyértelmű csíkok. Grtatulálok!!!
Azért megmutatod a netes tesztet is?
Nekem csak az van itthon így lehet h annak nem lesz értelme h holnap megcsináljam. Én is mértem most hőt 37,27...
Lion: sajna nem tudok segígeni mert nekem nem volt még ilyen tesztem, de a negatívon làtom a 2. Csíkot. Esetleg holnap tudsz újat csinálni?
mistimi
2019-06-01 16:55:58
Váó Málna ezek aztán az egyértelmű csíkok. Grtatulálok!!!
Azért megmutatod a netes tesztet is?
Nekem csak az van itthon így lehet h annak nem lesz értelme h holnap megcsináljam. Én is mértem most hőt 37,27...
Lion: sajna nem tudok segígeni mert nekem nem volt még ilyen tesztem, de a negatívon làtom a 2. Csíkot. Esetleg holnap tudsz újat csinálni?
Málna27
2019-06-01 16:39:03
Csajok!
Takarítottam a fürdőt és csak kerülgettem a dobozt, amiben a tesztek vannak. Ma délben is 37,2 volt a hőm, szóval belém bújt a kisördög, gondoltam megpróbálok egyet (pár órával előtte úgysem pisiltem), mert a görbém is szép és a hasam is fájdogál. Olyannyira meglepődtem az első teszt eredményén (Facelle), hogy csináltam még kettőt :)
Ez lett az eredmény:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=698IMG_20190601_154828.jpg
A fenti Predictor a lenti Facelle (mindkettő 10es erősségű). Szinte pillanatokon belül látszódtak a csíkocskák és nem is halványan! :) Ami érdekes még, hogy a Fertinetről rendelt 10es errősségű one step csíkon szinte semmi nem látszik (talán száradás után egy icipicit), olyannyira nem, hogy le se fotóztam. Bár sok helyen olvastam a neten, hogy a Predictor és a Facelle sokkal hamarabb kimutatta még délutáni vizeletből is, mint az.
Szóval így állunk. Még nem fogtam fel, de a boldogságom határtalan! :) 2 nap múlva tesztelek reggel, remélem nem történik semmi baj és erősödni fog a csíkocska :)
GőVica34
2019-06-01 16:36:33
Lion valami van rajt. Mikor van a nem várt? A predictor szerintem az egyik legjobb teszt. Engem sosem csapott be.
Meliko lehetett nálad is pozitiv csak épp kémiai volt.
Meliko78
2019-06-01 15:47:51
Nem hiszem Lion
Lion86
2019-06-01 15:46:42
Meliko, nem lehet, hogy mégis volt nálad baba, mikor kétcsíkos lett?
Én az elmúlt 7 hónapban kb. 20 ilyen tesztet csináltam és csak egyszer lett halvány második csík, akkor volt is baba, mert az x-epil is pozi lett.
De nem hiszem, hogy most lenne.
Meliko78
2019-06-01 15:37:20
Lion a perdaktor most produkál masadik csíkot nekem is volt már négy teszten is sajnos
Lion86
2019-06-01 15:35:04
Lányok, létezhet, hogy a Predictor hazudik? Eddig soha nem volt még száradási csík sem rajta, ha nem volt baba. Tegnapelőtt csináltam, mert kicsit barnáztam (bár a hőm nem utalt terhességre). Akkor 2 perc után feltettem a polcra, gondoltam mi mást is várhattam volna, de most megint a kezembe akadt és meglepődtem. Volt már valakinek ilyen?
Egyébként a 15. és a 27-28. cn-on volt kevés barnázás.
Csodálkoznék, ha nem tévedne a teszt, mert ránézésre ovum sem volt...
Vica, fogalmam sincs mikorra nem várom, nálam a PCOS miatt 24-50 napos ciklus között bármilyen előfordulhat. Én nem gondoltam, hogy lett volna ovum, szerintem nem is volt, csak a teszt nem jó vagy nem tudom.