Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jozsa: Egyszer biztos azok is pozik lesznek, csak valószínűleg a másik 2 érzékenyebb. Azt hiszem, hogy nekem maradt még egy one step (plusz egy kazettás Facelle). Pár nap múlva ellövöm a Facellet és ha határozott csík lesz rajta, akkor megcsinálom a one step csíkot mindenképpen, mert én is kíváncsi vagyok rá..
Jozsa85
2019-06-01 17:44:46
Hát ez most tanulságos számomra.
Én meg jól bevásároltam 10-es one step-ből, hogy a progi pótlást eltudjam kezdeni rögtön ahogy pozi lesz.
De akkor facellet veszek megy predátort, mert ez sose lesz pozi.
Málna27
2019-06-01 17:27:12
Jozsa: X-epils nincs, szándékosan nem vettem, nem hallottam róla jókat. Direkt vettem ezt a 2 fajtát.
Málna27
2019-06-01 17:26:17
Köszönöm szépen mindenkinek! :) Én is csak halkan örülök, mert azért még van pár napom a nemvártig. Bár úgy vagyok vele, hogy 2 teszt ilyen szép csíkkal csak nem téved.
mistimi: Jó magas a hőd! Te is pozit fogsz tesztelni, nagyon-nagyon szorítok!!!
Itt a netes teszt, a képen nem látszik semmi (élőben talán oda tudom képzelni, de azt is nehéz): http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=796IMG_20190601_172134.jpg
Én ezek után azt mondanám, hogy Rossmannban Facelle-t vagy Predictort szerezz be, látszik, hogy milyen ezek mellett a netes..úgy, hogy ugyanabból a mintából csináltam mindet és mind 10-es.
Lion: Én bizony a nem negatív képen is láttam azt a halvány csíkocskát!
Jozsa85
2019-06-01 17:22:48
Málna!
Ha meg van még az x epiles doboz feltennéd nekem?
Nem tudom abból melyik a 10-es erősségű...
Halkan Gratula!
Edit90
2019-06-01 17:15:39
Lion: nekem az áprilisi ciklusban ettől jobban látható csíkos volt a predictor,ès másnap megjött. Nem fotóztam le,de asszem Nem dobtam ki. ha megvan este lefotózom,ès felteszem.Nem tudtam èn sem eldönteni,hogy rossz a teszt,vagy kèmiai volt,mert csak one step volt otthon,ami semmit nem mutatott. Így eldöntöttem,hogy ezután csak akkor fogok neki hinni,ha nem kell keresni a második csíkot. Amíg keresni kell addig negatív.
Málna nagyon szèp pozitív tesztek,èn is halkan gratulálok. Vigyázz magadra,óvatosan takarítsd a fürdőt:D
Andi198729
2019-06-01 17:13:51
Málna gratulálok, ezek a tesztek pozitívak :) Egyértelműen látszanak, nyugi, ha már késik, a késés utáni tesztelés után erősebb lesz.
Lion, drukkolok neked, hogy baba legyen :) Bízz benne ne veszítsd el a reményt!
mistimi, te is tesztelhetsz holnap nyugodtan, szerintem neked is ott lesz a 2. csík :) Szorítok! :)
Lion86
2019-06-01 17:04:15
Mistimi, már csak x epil van, nem tudom megcsináljam-e egyáltalán. Túl sok negatív tesztet láttam már, ez a tegnapelőtti is gyanús, hogy valami hibája van, vagy csak az LH-ra reagál.
GőVica34
2019-06-01 17:02:18
Hű málna ez tényleg szép. Pláne délutáni pisivel.. Gratulaaa :)
Kovetem! Majd figyelek..