Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira :A multkor megcsináltam a görbéd ,nézd holnap be fogja tenni a rendszer ide !:D
Főzök ,de azért olvasni próbállak benneteket !:D
Ide oda futkosok ....de nagyon boldog vagyok Málna ,hogy neked sikerült végre !:D
Málna27
2019-06-02 10:23:01
Erikasz, Maryanne: Köszönöm szépen! :)
mistimi: Ugyan, ez a leesés semmi! Szép magasan van így is a hőd!
Maryanne
2019-06-02 10:05:03
Erikasz, köszi az elemzést
Edit90, az első lombiknál nekem is előbb megjött mint hogy menni kellett tesztelni. :( A mostani remélem nem így lesz.
Málna gratulálok!!!! :)
Én ettől a sok hormontól olyan jól alszok!!! Legalább jól kipihenem magam! :)
Kira84
2019-06-02 09:56:53
Sziasztok lányok.
Régóta mérem már a hőmet de még ennyire fura ciklusom nem volt mint most.
Ez a mai..
erikasz
2019-06-02 09:18:25
Málna: Gratulálok a jó Isten vigyázzon rátok !:D
mistimi :Ez még hol van a coverlinétől ,ez a leesés semmi !
Nyugodtan csinálhattál volna tesztet !
Lion :Mondtam a hőnek nem kell magasnak lenni ahoz ,hogy terhes legyen valaki ,majd emelkedik később !
Nem nagyon tudom végig olvasni az egész írásotokat ,majd később !
Kicsit elpihiztünk ,és készitem a párom !:(
A hőm nekem is fura...jól leesett az biztos ,de majd meglátjuk mi lesz belőle !:D
Andi198729
2019-06-02 08:54:37
mistimi, dehogy lesz szükség tamponra, ez még nem nagy leesés! Csinálj egy tesztet, és majd elválik.
mistimi
2019-06-02 06:38:55
Jó reggelt!
Hát szerintem nekem nem teszt fog kellenei hanem tampon...
Málna27
2019-06-02 01:03:13
Köszönöm szépen! :) Most estére már a "mindjártmegjön" érzés átfordult pici hasfeszülésbe. Nagyon fura érzés :)
Anett8601
2019-06-01 22:04:30
Málna ez szuper! nagyon örülök neked! gratulálok!vigyázz magadra!
Nashua34
2019-06-01 20:13:11
Málna, gratulálok! Bár a görbéd alapján tényleg borítékolható volt :)
Lion: én is látok ott még egy csíkot, lehet, hogy nálad annyira nem egyértelműen mutat mindent a hő. Pár nap múlva csinálsz újat?
Erikasz: drukkolok neked is, szépen állsz :)
Józsa, a szexmaraton a legjobb ötlet, feszültség levezető, tökéletes :)
One step hcg tesztekről nekem sincs jó véleményem. Már minden tesztem 2 csíkos volt - és higgyétek el, vagy 6 különbözőt is lepisiltem, csak hogy dupla csíkokat lássak - 2 nappal a nem várt is elmúlt, amikor azt is elhasználtam, es semmi... Száradás után valami halványan mutatkozott, de inkább csak ideges lettem tőle, és vettem még egy facelle-t :D
Főzök ,de azért olvasni próbállak benneteket !:D
Ide oda futkosok ....de nagyon boldog vagyok Málna ,hogy neked sikerült végre !:D