Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt!
Nekem visszament a hőm. One step teszt negatív.
Kira84
2019-06-03 06:53:37
Jó reggelt.
erikasz igaz hogy ma volt emelkedés, úgy ébredtem hogy folyik a víz rólam, hát nem tudom hogy így mennyire mérvadó az érték, de még így sem húzta be az ovut.
erikasz
2019-06-02 16:39:40
Kira :Igazad van elnéztem .De ha holnap magasabb lesz oda rakja !:)
Lion86
2019-06-02 14:21:13
Edit, szerintem nálad kémiai terhesség lehetett, de hogy nálam mi van...
Kira84
2019-06-02 12:16:59
erikasz.
Abban az esetben húzza be a rendszer az ovut ha már a 34 napon történt volna emelkedés, de nem volt csak a mai napon a 35 ciklusnapon.
Igazából totál tanácstalan vagyok, nem tudom mi lehet velem 5 napja pecsételek hol erősebb hol gyengébb, persze ez nem mensi az orvos is ezt mondaná,lehet csak áttőrt vérzés. Mert ha túl vékony volt a méhnyálka nem volt minek rendesen leválni.Igaz vannak görcseim is de nem vészes. Hát ha nem javul ez a dolog lehet doki lesz a vége.Mert ez nem normális dolog hogy már 3 hónapja ez így szivat megint..Tuti megint a progival van valami..Megint lehet kezdeni a barátcserjét.
Meliko78
2019-06-02 11:32:19
Sziasztok ! Meddőségi kozpontokal lenne kérdése hova érdemes be jelenkezni? Tb támogatotra szereték el menni
Edit90
2019-06-02 11:01:04
Lion: ma reggel lefotóztam az áprilisi tesztet. Most ilyen. a másnap reggelit már nem lehet fotózni olyan halvány,ès utána reggel meg is jött.https://kepkuldes.com/image/HO3BFq
erikasz
2019-06-02 10:57:35
Lion :Adná az Úr hogy baba lenne !:D
A hő nem minden ,nagyon szép egyenletes a görbéd !:D
erikasz
2019-06-02 10:55:13
Kira :Most nézem megint fél adatot írtál ,ha be írod a 36.4 be is rakja a rendszer !
De ,ha megnézed a naptárt a gép 36.4 írt be ,nézd meg légyszi nincs értelme fél adatot be írni !:D
Lion86
2019-06-02 10:55:00
Sziasztok!
Szerintem nekem még csak most lesz ovum (ha lesz). Az x-epilt negatívnak látom. Lehet, hogy a Predictor az LH-ra reagált. Régebben is volt olyan, hogy pozi lett HCG tesztem, közben ovu lett nem baba. Nemcsak az ovuteszt használható jóstesztként, hanem a fordítva is működik, ha nagyon magas az LH szint és nekem a PCOS miatt ovukor nagyon magas.
A méhnyak nagyon felment, szerintem ebből talán ovu lesz (bár ez a terhességnél is így van). Ilyen furcsán egyenletes görbém még nem volt, ezért is nem tudom hova tenni a dolgokat. Tojásfehérjés nyák is már 3x volt.
Nekem visszament a hőm. One step teszt negatív.