Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm csajok! :)
Szerdára tette be a program a nem várt napját (június 5.). Még semmi rá utaló jel nincs, barnázás sem. 2 napja feszül a hasam (főleg este), előtte pedig "mindjártmegjön" érzésem volt ovu óta. Illetve 37 fok felett van a hőm folyamatosan nap közben már 4. napja (előtte nem mértem nappal).
Inez: Beteszem a görbémet, hogy jobban lásd.
A ciklus 15. napján volt pozitív egyérteműen az ovu teszt (előtte nap este is viszonylag erős volt a csík). A ciklus 13. napján reggel, illetve a 14. napján késő este voltunk együtt ovu időszakában, mert pont ovura betegek lettünk szóval akkor már nem voltunk együtt.
Pozitívat a 11. DPO-n teszteltem (a ciklus 26. napján) délutáni vizeletből, illetve ma reggel is a 13 DPO-n.
Mérni azóta nem tudtam, mert szombat éjszaka nagyon későn feküdtem le, ma meg sokkal korábban keltem.
Remélem, tudtam segíteni!
Anitacool
2019-06-03 11:03:34
Málna ez már igencsak biztató, szép pozitív tesztek! :-) Mikor lenne a nem várt napja? Boldog, könnyű babavárást!
Maryanne bizakodom, hogy ezúttal minden a vágyaitok szerint alakuljon :-)))
Mindenkinek megy a drukk, aki a luteálisban van, aki meg ovu előtt, nektek is hajrá-hajrá! :-)
ineeeez
2019-06-03 10:40:03
málna27, egy kérdés hányadik dpo-n teszteltél pozit?? :-)
Málna27
2019-06-03 10:34:21
Inez, köszönöm szépen! :)
ineeeez
2019-06-03 10:15:24
Málna27,Gratulálok!!! Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!!
:-) :-)
Lion,nekem már 2x volt a predictoron rózsaszín "szellemcsíkos," vagy száradási csíkos ahogy tetszik,sajnos sosem volt baba,más tesztnél nem is láttam még ilyet :-(
Én ma így állok:
Várakozunk..:-)
Mindenkinek hajráá!:-)
Málna27
2019-06-03 09:01:16
Erikasz: Annyira szeretem a pozitív hozzáállásodat mindenhez! Szerintem itt rengetegen merítünj belőled energiát! :) Legyen szép napod! :)
Málna27
2019-06-03 08:40:36
mistimi: Szépen visszament a hőd!
Ne aggódj! Én ma reggel csináltam egy facelle kazettás tesztet (10es) és pont ugyanolyan halvány, mint szombaton volt! Nézd: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=852IMG_20190603_061626.jpg
Biztos vagyok benne, hogy a one step teszt nekem is full negatív lenne még ma is!!! Még csak 13 DPO-n vagyunk! Nem tudsz szerezni Predictor tesztet (DM, Rossmann)?
erikasz
2019-06-03 07:33:36
Megyek a munkába ,szép napot nektek !:D
erikasz
2019-06-03 07:30:33
Kira :Vagy a hiányzó helyekre irj végig 36.2 .és szerintem beteszi az ovut !:D
erikasz
2019-06-03 07:24:38
mistimi :Szuper tudtam én hogy te és Málna babások vagytok !:D
Lehet neked késöbb volt a fogantatás,várj még a tesztel drága ,drukkolok nagyon és Imátkozok érted is !
Kira :Mikor nekem is magas volt az érték izzadtam nagyon, az a hormonváltozás miatt van ,ugy hogy megtörtént nálad is az ovu Imátkoztam érted is és fogok is !
Nekem már van 3 gyermekem meg adta a jó Isten ...nektek is érezni kell az anyaság minden boldogságát !:D
Nekem ha nem sikerül már bele nyugszom, de ti sokan fiatalon ne legyetek gyermek nélkül !
Holnap be teszi a gép drága Kira !:D
Szerdára tette be a program a nem várt napját (június 5.). Még semmi rá utaló jel nincs, barnázás sem. 2 napja feszül a hasam (főleg este), előtte pedig "mindjártmegjön" érzésem volt ovu óta. Illetve 37 fok felett van a hőm folyamatosan nap közben már 4. napja (előtte nem mértem nappal).
Inez: Beteszem a görbémet, hogy jobban lásd.
A ciklus 15. napján volt pozitív egyérteműen az ovu teszt (előtte nap este is viszonylag erős volt a csík). A ciklus 13. napján reggel, illetve a 14. napján késő este voltunk együtt ovu időszakában, mert pont ovura betegek lettünk szóval akkor már nem voltunk együtt.
Pozitívat a 11. DPO-n teszteltem (a ciklus 26. napján) délutáni vizeletből, illetve ma reggel is a 13 DPO-n.
Mérni azóta nem tudtam, mert szombat éjszaka nagyon későn feküdtem le, ma meg sokkal korábban keltem.
Remélem, tudtam segíteni!