Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lányok köszönöm a bíztatást! remélem igazatok lesz!
Andi amikor a lányommal voltam terhes akkor7+3 voltam.minden rendben volt és szívhang is volt...most 9 nappal előbb mentem....
Málna azt hiszem holnap énis veszek tesztet hogy megnyugodjak!digitálisat meg simát is.délelött meg is csinálom.múlthéten csináltam egyet majdnem egyforma erős volt a két csík/x-epil/.... remélem tényleg még nagyon pici és nem tűnik el:(ma kíváncsiságból mértem reggel.37.kicsit ez is nyugtat.
Málna27
2019-06-12 21:44:36
Anett: Ne izgulj, ott van az a baba!! Mindannyian mások vagyunk! Olvastsam olyat, akinek 8 hetesen volt először szívhang! Még kialakulóban van a picur! Én vasárnap voltam nőgyógyásznál (kb 4,5 hetesen) és még petezsákot se látott! Csináltam is utána egy tesztet , mert még mindig hiszem el, hogy itt van a pocakomban! :) De itt van! Hidd el, neked is ott van!!!!! Még kell neki egy pici idő, ne idegeskedj!
Andi198729
2019-06-12 21:41:40
Anett, minden rendben lesz! Ne idegeskedj! Amikor én terhes voltam, a 7. héten nem látott mást a dokim csak petezsákot, szikhólyagot, és hozzátette, ilyenkor már látszódnia kellene az embriónak, jól rámijesztett, aztán 1 hét múlva elmentem másik dokihoz, és ott volt az embrió, pulzált a kis szíve :) Sosem felejtem el azt az örömöt, örömkönnyeim is voltak. Ez attól is függ, milyen a doki gépe, meg milyen a szeme :D Igazuk van a lányoknak, hogy tuti hogy van baba! Majd meglátod, a visszamész két hét múlva, már ott lesz szívhanggal a pici babád :)
Jozsa85
2019-06-12 20:45:44
Anett!
Tok pozik voltak a tesztjeid! Minden rendben lesz, csak kell meg egy kis ido neki.
Ne idegeskedj!
Anett8601
2019-06-12 20:15:59
KittyCat semmit nem mondott.nincs petezsák,se szikhólyag....semmi csak valami fekete folt amire nem meri azt mondani még hogy az az....:(
KittyCat
2019-06-12 20:08:39
Anett nehogy elkeseredj, 6 hetesen nem volt nálam sem szívhang. Petezsàk, szikhólyag, mit mondott?
Anett8601
2019-06-12 20:05:22
Voltam dokinál.nem látott semmit ami terhességre utalna.két hét múlva vissza kell mennem.de az se hogy megjönne a bajom.15mm endometrium van és ennyi.... kivagyok most.nem tudom mit gondoljak..... lehet hogy nem fejlődik és el kell venni majd!? minden megfordul a fejemben....meg 6 hetes vagyok elvileg.szívhangnak kéne lennie....:((
Jozsa85
2019-06-12 17:25:55
Sziasztok!
Hetfore nem varom de ha megis megjon kedden irany az ultrahang es kezdjuk az inszemet.Be vagyok tojva :)
Ha ez most veletlenul nem sikerul ( ami ugye ki van zarva) akkor csak szeptemberben lesz a kovetkezo.Mert a BMC be nincs ilyen beavatkozas 2 honapig nyaron.
Szurkoljatok nekem!
Hogy birjatok ezt a meleget? Remelem enyhul kicsit..
Málna27
2019-06-12 12:58:25
Anett:Majd írj, hogy mi volt a dokinál! :)
Anett8601
2019-06-12 09:45:12
Lion mosolyogtam az elsőn...én is vitatkozom folyamatosan a párommal.a lányom is egy nagyszájú,akaratos csajszi.vele minden nap összeveszek....és még csak 3 éves....de ha már nagyon kész vagyok akkor inkább elvonulok hogy hagyjanak békén.de mérgembe szét tudnék verni valamit:)
Andi amikor a lányommal voltam terhes akkor7+3 voltam.minden rendben volt és szívhang is volt...most 9 nappal előbb mentem....
Málna azt hiszem holnap énis veszek tesztet hogy megnyugodjak!digitálisat meg simát is.délelött meg is csinálom.múlthéten csináltam egyet majdnem egyforma erős volt a két csík/x-epil/.... remélem tényleg még nagyon pici és nem tűnik el:(ma kíváncsiságból mértem reggel.37.kicsit ez is nyugtat.