Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
zsuzsi09: nekem két ismerősöm van akinek az átjárhatósági vizsgálat után spontán jött össze a bébi:) nem tudom,van e köze hozzá de így volt :D
Szurkolok Nektek:)
Kis mamik,vigyázzatok magatokra ebben a hőségben
én szinte nem alszom, nem elég,hogy a hőm alapból magas pluszban itt ez a meleg a cicifájás na meg a szúnyogok,borzalmas éjszakám volt,ja meg az álmok :S
de nem teszteltem, annyira kómás voltam reggel szaladtam pisilni nem bírtam tartani tovább,majd már akkor jutott eszembe mikor elindultam az autóval.
Lehet ez egy jel ,hogy még jobb is hogy nem csináltam meg :D
elviekben ma vagy 12dpo,szóval holnap már csak az igazat mutathatja a teszt :\ félek..
Maryanne ti hogy döntöttetek,belevágtok az uj ciklusban? megjött??
Málna27
2019-06-11 23:03:42
Anett: Közben te is írtál :) Örülök, hogy jól vagy! :) Majd írj, hogy minden rendbe volt-e az orvosnál! De biztosan rendben lesztek! :) Nekem a hangulatingadozás nem jelentkezett, de a többi igen :)
Málna27
2019-06-11 23:01:10
Zsuzsi: Ez a gyorsaság engem is meglep, sajnos általában nem ez a jellemző.. Le a kalappal, hogy bevállalod az átjárhatóságit is! Egyébként a görbéd nem rossz! Fura hogy a doki szerint a napokban volt ovud, a görbe alapján úgy tűnik, hogy kb jó helyre tette.
Köszi, én jól vagyok! :) Elvileg ma vagyok 5 hetes. A meleget szörnyen bírom folyamatos hőemelkedés mellett, pedig nekem nem szokott problémát jelenteni. Meg folyton aludnék legszívesebben bent a hűvösön.
Anett, mi újság?
Szép estét mindenkinek!
Anett8601
2019-06-11 22:58:27
Zsuzsi szorítok nektek!
Ineeez kíváncsi vagyok a tesztre! szorítok!
Anett8601
2019-06-11 22:56:58
Sziasztok!Szinte minden nap olvaslak titeket!már nem mérek, hiányzik is,meg Ti is....:)
Zsuzsi köszi az érdeklődést.én alapba sem szeretem a meleget,de sajnos muszáj elviselni...sokminden nem változott.a mellem az nől és nagyon érzékeny,a hasam is meg van picit duzzadva.sokat alszom.napközbe a lányommal is:) a hangulat ingadozás az viszont van rendesen...holnap megyek délután dokihoz.kiváncsi vagyok,de félek is....néha azt gondolom nincs is baba....
Maryanne nagyon sajnálom!kitartást neked!
Málna te hogy vagy!?
Erikasz kíváncsi leszek mit mérsz holnap, nagyon érdekes...én nem is tudnék dülőre jutni...de ahogy te ki elemzed, tiszta profi vagy:)
zsuzsi09
2019-06-11 22:25:57
sziasztok
maryanne- nagyon sajnálom :(
ineeez - neked nagyon szoritok a pozitiv teszthez
Anett, málna, stellana, vica, anitacool - mi újság veletek? hogy viselitek ezt a jó kis meleget...:)
mi ma voltunk meddőségiben - kellemesen elbeszélgettünk a dokival elmagyarázott mindent, megnézte az eddigi leleteket - javasolja az átjárhatóságit mielőtt belevágunk, pedig az ICSI-hez nem is nagyon kellene, úgy hogy, ha megjön kell neki hivnom és megegyezünk az időpontban, ettől azért tartok, de nem bánom megcsináltatom...Levették a vért megvizsgáltak, páromnak is mintát kellett adnia és tőle is vettek vért- meglepett ez a gyorsaság,nem számitottunk erre, de igy legalább mire megyek átjárhatóságira az eredmények is meglesznek...végül is elindultunk valamerre és ez már nagyon biztató. A doki úgy látta, hogy most volt a napokban az ovu-ezek szerint nem akkor mikor a rendszer behúzta hát kiderül....
Maryanne
2019-06-11 18:31:26
Andi, nagyon jól teszed, látszik, hogy elszánt vagy, és teszel azért, hogy változtatni tudj a problémán ami a babavállalás útjában áll. Csak így tovább, kitartást! :)
Andi198729
2019-06-11 17:58:27
Maryanne, nagyon jól teszed hogy a pozitívumokra gondolsz, és hálát adsz azért, ami van, nekem is mindig ezt tanácsolja sógornőm, hogy legyek hálás azért, ami van, nekem is van egy csodálatos szerető férjem, csodás otthonunk, csodálatos családom, szerető szülők, az a baj, hogy hajlamos vagyok elfeledkezni erről, és csak a baba körül forog minden gondolatom, és attól teszem függővé a boldogságomat, pedig anélkül is meg kell tanulnom boldognak lenni. Vettem erdei szeder teát, azt ajánlották IR-re, valamint 2 hete szedem az inzulinrezisztencia csomagot (procreation nőknek, króm, D-vitamin, útimagfű) még keményebben fogok edzeni, és majd a doki is biztosan másik gyógyszert fog írni, így bízom benne, hogy rendeződni fog az IR.
erikasz
2019-06-11 15:54:32
Maryanne :Tiszta szívemből sajnálom ...!:(
Edit :Lehet a párom miatt volt :(...mert beszéltem és utána mértem ,azt meg nem szabad, lehet ki veszem az értéket, attól függ holnap mit mérek !
ineeeez
2019-06-11 15:47:00
férjemmel ma este hozatok egy predictor early-t,és szerintem pénteken reggel ellövöm....
Szurkolok Nektek:)
Kis mamik,vigyázzatok magatokra ebben a hőségben
én szinte nem alszom, nem elég,hogy a hőm alapból magas pluszban itt ez a meleg a cicifájás na meg a szúnyogok,borzalmas éjszakám volt,ja meg az álmok :S
de nem teszteltem, annyira kómás voltam reggel szaladtam pisilni nem bírtam tartani tovább,majd már akkor jutott eszembe mikor elindultam az autóval.
Lehet ez egy jel ,hogy még jobb is hogy nem csináltam meg :D
elviekben ma vagy 12dpo,szóval holnap már csak az igazat mutathatja a teszt :\ félek..
Maryanne ti hogy döntöttetek,belevágtok az uj ciklusban? megjött??