Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok ! Nekem megint fel ugrot most 7 kor mértem 36,7 aztán vissza aludtam és újra mértem ugyan annyi volt
ineeeez
2019-06-14 08:10:11
mstimi:mert a tegnap reggeli predictor negatív volt:(
köszönöm erikasz,mit gondolsz szerinted mikorra nem várom?? a görbe alapján
erikasz
2019-06-14 08:04:32
ineeeez :Nagyon szép !:D
erikasz
2019-06-14 08:02:39
Anett :Nyugi nekem mindig volt vérzésem, minden terhességgel még is itt van mind 3 gyermekem !
Ez kismamáknál a hormonváltozástól is van !
Itt a görbém amit a digitálissal mértem ,a másikat töröltem is ,ez különbül néz ki !:D
Többet nem mérek higanyossal az tuti !
mistimi
2019-06-14 08:00:06
Sziasztok!
Utóbbi egy hétben nem mértem, és nem is nagyon tudtalak olvasni benneteket.
Anett, Málna: én azt javaslom hogyha tudtok nézessetek progi szintet. Nekem anno mikor kiderült a terhesség egyből nézettem, mert sokszor volt előző ciklusokban h barnáztam. Az endokrinológus egyből javasolta a progit, h támogassuk meg nehogy ezen múljon. A háziorvosom kiírta és használtam 12. Hétig. Semmi baj nem lett...nàlatok is biztos h minden rendben lesz! Drukkolok!
Ineez: neked is drukkolok a pozi teszthez. Szerintem ma vagy a 13. Dpo-n. Hogyhogy vársz vasárnapig az újabb teszttel?
ineeeez
2019-06-14 07:48:19
Anett,ne idegeskedj azzal sokat tudsz ártani,ez nagyon sok nőnél előfordul,hogy barnázgat a terhesség elején, az orvos megnyugtat majd
addig is pihenj,szoritok érted!!!!
Andi vasárnap teszt,addig is várok... már azt se tudom mikor kéne megjönnie..káosz van most a fejeemben.....
ma így
Málna27
2019-06-14 07:31:22
Anett: Én ezért voltam vasárnap az ügyeleten, mert nagyon világosbarnás-okkersárgás folyásom volt. Nem sok, de megijedtem. Az orvos nem akart progit írni, mert azt mondta, hogy amíg nem látszik egyértelműen, hogy nem méhen kívüli terhesség (még csak vastag nyálkahártya meg felritkulás látszódott), addig nem ír fel, mert ha esetleg méhen kívüli, akkor azt súlyosbíthatja. Azóta is van nagyon nagyon pici minden nap 1x. Éppen ma jöttem kontroll ultrahangra, remélem már látni fogják és csinálnak valamit. Azt mondta a doki egyébként, hogy a hirtelen hormonváltozásoktól is lehet, van, akinél előfordul. Ha gondolod, írok, hogy mit mondtak!
Nyugodj meg, nem feltétlenül jelent bajt!
Andi198729
2019-06-14 07:17:08
Anett próbálj megnyugodni, tudom nehéz ilyenkor nyugodtnak maradni. A fő, hogy elmész dokihoz, a doki biztosan mond majd valami okosat, és megnyugtat, esetleg majd ad valami gyógyszert, és biztos szigorú pihenést fog előírni. Nem lesz semmi baj! A legjobbakat kívánom neked!
Ineeez, szorítok nagyon hogy pozitív legyen a teszted, de biztos hogy az lesz, a doki látott valamit, ez mindenképp jó jel :)
Anett8601
2019-06-14 06:45:39
Ma el kell mennem dokihoz.tegnap egy kicsi barna folyás volt.ma már a wc papiron is látszott és több volt.... lányok én nagyon félek
erikasz
2019-06-13 23:50:11
Edit:Az ovu hő nálad 36.3.... attól számolva legfeljebb 0,4 tizednek kell lenni-e a tiéd 0,7 tized az emelkedett mert most 37.0 a legnagyobb érték !:D
Ez jóval magasabb a kelleténél !:D
Most ment el a hugom ,már fáradt vagyok nagyon fekszem !
Jóét mindenkinek !