Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edit90
2019-06-11 08:57:26

Sziasztok!
Erikasz: mi törtènt megint? Nem èrtem,olyan szèpen megindult felfelè,ma megint lement:(
Andi: èn is gyógyszerész vagyok. Sok betegség,tünet van,amire tènyleg jobbak a teák,gyógynövènyek,ès gombák a gyógyszerek helyett. A babatervezès szerintem egy olyan speciális állapot,amihez a szervezet nagyon pontos,nagyon egèszsèges működése kell. A te esetedben szerintem a gyógytea nem lenne elegendő. A mozgás az nagyon jó,a dièta betartása fontos,ès kiegèszítèsnek jót tehetnek a teák,de önmagában gyógyszer nélkül szerintem kevès. Nem dícsèrem a merkformint,mert tudom mennyi mellékhatása van,ès a hatása sem az igazi,de bízom benne hogy az orvosod belátja,ha neked nem ez a legjobb terápia ès ad mást,mert van más opció is az IR kezelésben. Èn is megpróbáltam a természetes utata a pajzsmirigy alulműködèsemre,mert nem akartam hormont szedni rá. Próbáltam a szelènt,a jódozott sót,az egèszsègesebb életmódot,sok gyümölcs,zödsèg,mozgás,de kevès volt,nem használt. Ezèrt elkezdtem a gyógyszert,ès mostanra jó az eredményem. Most visszatekintve elpocsèkolt hónapoknak èrzem a próbálkozásomat,de valószínűleg újra ezt tenném,ha hasonló helyzetbe kerülnèk.
Maryanne annyira sajnálom:(
Èn most így állok:
Maryanne
2019-06-11 08:53:46

Hát sajnos hiába minden apró remény.... negatív ☹
Meliko78
2019-06-11 08:01:00

Sziasztok! Én így
Andi198729
2019-06-11 07:31:47

Maryanne, minden rendben lesz, nyugodj meg :) Szívemből szóltál, itt az oldalon mindenki hasonló problémákat él át, nekem is nagy szívfájdalmam, hogy 2 éve spontán összejött a babánk, de elveszítettük, most pedig nekünk is a küzdelem jutott, és felmerült egy akadályozó tényező, az IR, ami hátráltat minket, sokszor már olyan szinten állok, hogy lemondok a saját gyerekről... És nekem ezt meg kell oldani, mert így nemhogy spontán, még lombikra sincs esélyem, mert nem tapadna meg, viszont ott van a remény, hogy ha rendeződik, akkor van esélyem spontán. Hát ez egy ördögi kör, amiben most benne vagyunk. Bár jó doki kezében vagyok most, de én magam is elhatároztam, hogy meg fogok gyógyulni, még intenzívebben fogok edzeni, heti 3, 4X el fogok járni edzeni terembe, valamint le akarom tenni a mercket, és helyette gyógytea, valamint gyógygomba, szerintem hamarabb meggyógyulnék, mint ettől a méreg merckformintól, mert segíteni nem segített, viszont ki tudja milyen kárt okozott a szervezetemben, a gyomromban, és májamban. Meg akarom próbálni, hogy esetleg milyen gyógyszer nélkül, természetes gyógymóddal. És velem ne kísérletezgessenek, hogy vajon melyik gyógyszer lesz a jó, nem vagyok kísérleti egér. Pont találkoztam pénteken egy gyógyszerésznővel, együtt utaztunk, és beszéd közben minden felhozódott, és ő maga mondta, hogy semmilyen gyógyszert nem hajlandó szedni, magas vérnyomására fagyöngy teát iszik, és rendben tartja neki. Nekem is ezt ajánlotta, teával hozzam helyre, mert a tea az gyógyít, a gyógyszernek viszont számtalan mellékhatása van.
erikasz
2019-06-11 07:25:53

Jó reggelt !
Ezt nem hiszem el !:(
Maryanne
2019-06-10 20:23:33

köszönöm mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok, hogy így biztattok... nagyon szeretném, hogy holnap jó híreket kapok... csak a teszt eredménye nagyon zavar, és ezért nem merem beleélni magam akármilyen szép is a görbém és magasan van a hőm, mert azt viszont a progeszteron adagolás szerintem magason tartja ha van baba, ha nincs...

Andi jól fogalmaztad meg most is, hogy sokan mennyire sokáig és sokat küzdünk azért, hogy szülők lehessünk, és testi, lelki szinten is nehéz megélni az egészet, egy ilyen lombik beavatkozást meg főleg, és ilyenkor sokkal jobban ott van az emberben a remény, hogy ha már orvosok irányítják a folyamatokat, akkor biztos több esély van rá, hogy megtörténjen a várva-várt csoda, és ezáltal sokkal nagyobb csalódásnak élem meg, amikor nem sikerül, mint máskor a természetes próbálkozással, mert abba benne van, hogy lehet nem pont jókor voltunk együtt a párommal. Sokszor nagyon rossz együtt élni ezzel a kínzó gyermek utáni vággyal, mert egyszerűen ezt nem lehet csak úgy kitörölni az emberből, ott van a mindennapjainkban, még akkor is mikor nem ezzel foglalkozunk, vagy nem erre gondolunk, de a tudatalattiban mindig ott lebeg egy láthatatlan "szellemként" és kínoz bennünket.
Ha belegondolok, annyira durva, hogy mi is már lassan 5 éve küzdünk ezzel az egésszel...és ne mondja nekem senki, hogy ne akarjam annyira, mert addig úgyse jön össze.... mert ettől a mondattól hülyét kapok, ezt az úgyse értheti, akinek nincs és nem volt ilyen problémája....
Andi198729
2019-06-10 19:59:46

Edit, akkor ebben is hasonlítunk, a férjeinket is Norbinak hívják :) Az endodoki tud segíteni, mondta, hogy ez az ő szakterülete, megyek hozzá 21-én, és mindent megbeszélünk, először is a cukorterhelés eredményt akarja látni. Én direkt kérdeztem, hogy tud ezen segíteni, a rövid luteálison, mondta, hogy természetesen, és ezen ne izguljak, ez nem olyan hatalmas nagy probléma, és még azt is mondta hogy ne a lombikon gondolkozzunk, ha az Ir rendbejön, és rendbeszedi ezzel egyidejűleg a luteálist, akkor spontán fog sikerülni :)

Maryanne, bízz abban, hogy sikerült, ne add fel a reményt! A vérvétel holnap pontos eredményt fog adni, a hőd nagyon szép, én sem gondolnám, hogy ne lenne baba/babák. Szorítok neked nagyon holnapra, ti is annyira megszenveditek azt, hogy babátok legyen, igazán megérdemlitek, hogy sikerüljön, hiszen nem lehetett könnyű végigcsinálni ezt a lombikot, mind testileg, mind pedig lelkileg, és hogy előzőleg nem volt sikeres, az is megviselhetett titeket. De ezt a procedúrát, szenvedést csak az értheti, aki szintúgy átéli a sok sikertelen hónapot, aztán az orvosi beavatkozásokat. Sajnos sok olyan ember van, akinek nagyon meg kell szenvednie azért, hogy egyáltalán gyereke lehessen, nem olyan szerencsések, hogy együtt vannak a férjükkel, és spontán baba fogan, ez lenne a természetes, és a legjobb, de kinek milyen sors jut, nem tudunk ellene tenni.

mistimi, sajnálom, hogy megjött, a görbéd nagyon szép volt :( De ilyen csalóka szokott ez lenni, hogy hő alapján azt gondolja az ember, sikerülhetett, aztán jön a nagy csalódás. Neked van valami problémád, ami hátráltatja? Ha jól emlékszem, PCOS-ed van, és pajzsmirigyeddel is problémák vannak? Gréti babára is sokat vártatok, de sikerült, és most is ebben bízz!
Málna27
2019-06-10 16:33:40

Maryanne: Egyetértek erikasszal, túl szép ez a görbe ahhoz, hogy ne legyen baba! Nagyon szorítok holnap reggel, minden rendben lesz!
Maryanne
2019-06-10 16:06:28

hát én is nagyon hittem benne, hogy sikerül, de most tényleg nagyon elbizonytalanodtam.... holnap minden kiderül, elvileg vérből nézik
mondjuk ez is érdekes, dokija válogatja, mert az előző lombiknál másik dokim volt, akkor vizeletből nézték ugyanúgy a 14. nap kellett visszamenni, most ennél a dokinál vérvétel van a papíromra írva...
erikasz
2019-06-10 15:45:25

Kira :Menj orvoshoz én azt tanácsolom ,nincs értelme halogatni ,legalább a tüszőket is megnézik !
Az orvos írni fog valamit és rendbe jössz !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!