Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Erikasz ez most már tènyleg anovulációsnak nèz ki,nagy az ingadozás valami nagyon nem jó most nálad. Nem tud megrepedni? Vagy a progi kevès? De mièrt ilyen hosszú a ciklus,neked mindig rövid volt,nem?
Anett mennyire modern az orvosod gèpe?lehet,hogy azèrt nem látott mèg semmit,mert règi. De azèrt mondhatta volna,hogy vastag a nyálkahártya,vannak terhessègnèl utaló jelek,nem csak annyit,hogy semmi nincs,gyere vissza ès ennyi. Nem èrtem az orvosokat,főleg a nőgyógyászok tudhatnák,hogy a nők ebben az időszakban nagyon èrzèkenyek,pár kedves szó,bíztatás megnyugatatná őket,ehelyett semmi információ,csak a várakozás,ez kegyetlenség. Próbálj meg pozitív maradni,nincsen semmi görcsös,nem pecsètelsz,magas a hőd,pozitívak a tesztjeid. Ott van,ès fejlődik,ès minden szuper:)
Inez: sajnálom a negatív tesztet,írj majd,hogy mit mondott az orvosod!
Andi: te most nem mèrsz? Hol tartasz a ciklusban?
Èn így állok. Kivagyok a melegtől,fáradt ès bamba vagyok egèsz nap,nem tudom mi lesz velünk holnap,esküvőre megyünk. Kint lesz a szertartás,lehet,hogy a buli is. Ti mit csinálnátok a helyemben,innátok alkoholt? Nekem ez egy nagy dilemma,mióta babaproject van. Már voltunk azóta egy esküvőn,ott semennyit nem ittam,ès nem éreztem jól magam,ès nagyon hamar kidőltem aludni.
erikasz
2019-06-13 14:12:41
Azt nézem hasonlóak a leesés is mikor megindul menszi utén leesik 36.3 ra minden görbénél 8.nap 9.nap .10 nap ez olyan érdekes !
De a hő magasságából itélve ovu még nem volt, még a foolikuláris hő van ami februárban volt ,mert a lutelár hő magasság 37.1 ig is felmegy ,szerintem !
erikasz
2019-06-13 14:03:15
Be írtam a 8. napi értéket is most ilyen .
erikasz
2019-06-13 14:00:49
Az utána lévő ,ilyen ...de most nézem az ovut betette a gép ,szerintem nem volt .
erikasz
2019-06-13 13:59:16
Kira :Sajnos én is kínlódok ,azóta mióta gyönyörű görbém volt, azóta ovu nincs !
Március 23 . óta szerintem nincs ovu !:(
Akkor igy nézett ki a görbém .
erikasz
2019-06-13 13:50:34
ineeeez :Ne keseredj el ,gyönyörű a görbéd a tesztnek ne higgy !
ineeeez
2019-06-13 12:39:27
Vica: a rendszer szerint is 13 dpo sajnos
azért szerintem valamit mutatnia kellett volna egy ilyen érzékeny tesztnek.. :(
Kira84
2019-06-13 11:43:26
Üdv lányok.
Hát elég furán indul a görbém,.
erikasz látom te is kínlódsz megint mint én, valahogy nekem sem akar ovum lenni.
erikasz
2019-06-13 11:24:24
Melyna .Vica :Örülök hogy jól vagytok !:D
Anett :Ne idegeskedj ...korán voltál !
Alig tudlak végig olvasni benneteket ,sok a dolgom majd később !
Megint szabin vagyok nincs munka !:(
Hogy mi lesz a munkahelyemmel ...nem tudom !:(
Most igy állok stagnálok, tegnap megint tojcsi megjelent, nem értem !
Fura kezd lenni a görbém ,itt ovu lehet nem is lesz !:(
Vagy igazán a ciklus 8. napján volt ?
Tanácstalan lettem , 2,3 napja szurkált jobb oldalt a petefészkem még éjjel is !
Lion :Nagyon sajnálom ,hogy ilyen hosszú a ciklus ,valami gyógyszer közbe játszhat !
Te szerinted ?
Málna27
2019-06-13 09:40:20
Andi: Tudom, hogy korán volt az ultrahang, de más miatt mentem.
Erikasz ez most már tènyleg anovulációsnak nèz ki,nagy az ingadozás valami nagyon nem jó most nálad. Nem tud megrepedni? Vagy a progi kevès? De mièrt ilyen hosszú a ciklus,neked mindig rövid volt,nem?
Anett mennyire modern az orvosod gèpe?lehet,hogy azèrt nem látott mèg semmit,mert règi. De azèrt mondhatta volna,hogy vastag a nyálkahártya,vannak terhessègnèl utaló jelek,nem csak annyit,hogy semmi nincs,gyere vissza ès ennyi. Nem èrtem az orvosokat,főleg a nőgyógyászok tudhatnák,hogy a nők ebben az időszakban nagyon èrzèkenyek,pár kedves szó,bíztatás megnyugatatná őket,ehelyett semmi információ,csak a várakozás,ez kegyetlenség. Próbálj meg pozitív maradni,nincsen semmi görcsös,nem pecsètelsz,magas a hőd,pozitívak a tesztjeid. Ott van,ès fejlődik,ès minden szuper:)
Inez: sajnálom a negatív tesztet,írj majd,hogy mit mondott az orvosod!
Andi: te most nem mèrsz? Hol tartasz a ciklusban?
Èn így állok. Kivagyok a melegtől,fáradt ès bamba vagyok egèsz nap,nem tudom mi lesz velünk holnap,esküvőre megyünk. Kint lesz a szertartás,lehet,hogy a buli is. Ti mit csinálnátok a helyemben,innátok alkoholt? Nekem ez egy nagy dilemma,mióta babaproject van. Már voltunk azóta egy esküvőn,ott semennyit nem ittam,ès nem éreztem jól magam,ès nagyon hamar kidőltem aludni.