Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-06-12 08:46:37

De a legdurvább a nagyobbikkal volt, ezt szégyellem is, de a szüleim felbosszantottak valamivel és üvöltöttem velük, hogy b...tok meg, hagyjatok már békén. Soha nem beszéltem így, de az első trimeszterben sosem voltam normális :D
Lion86
2019-06-12 08:43:48

Anett, ne aggódj, én majdnem megvertem a férjem és torkom szakadtából ordítottam, ez nagyon gyanús lett, csináltam tesztet és volt meglepi :D (3 éve)
Lion86
2019-06-12 08:41:34

Már alig várom, hogy megjöjjön és vége legyen ennek. Csak azt nem tudom az hány hónap múlva lesz... :/ (Ha a mérés óta volt leghosszabb ciklust veszem, akkor még 34 nap)
Anett8601
2019-06-12 08:40:15

Ineeez elvileg február 4-re kalkulálta a rendszer.ma a doki is megmondja szerintem.
Lányok én ettől a hangulat ingadozástól kivagyok....szét bőgtem már a fejem.a lányom elvittem oviba,ott meg megy az óvónőnek az ajándékozás,én ezt seggnyalásnak veszem...bocs a kifejezésért..nem bírom az ilyet és kiborultam.kiborult a kávém azon is bőgtem,mert milyen béna vagyok...más tuti kiröhögne....A Vandával ennyire nem volt ilyen a kedvem....
Meliko78
2019-06-12 07:21:58

Sziasztok ! Nálam semmi érdekes
GőVica34
2019-06-12 07:13:26

Sziasztok.
Zsuzsi egész jól még eddig.. Bár tegnap már volt kis csajos hiszti apának hogy nincs mit felvennem... Ugyhogy most mehetek vásásolni mert amik vannak nem jönnek rám..:):):):(:(
A lábaim kezdneke nagyon fájni, de még kibirható! Már 21.hétbe vagyok innen már csak nyügösebb lesz... Pláne ha marad ez a meleg...

Mindenkinek nagyon nagyon szoritok! Mielőbbi pozitiv tesztet kivánok nektek!!
Maryanne
2019-06-12 07:04:18

ineeez még nem döntöttük el, egyenlőre nem jött meg, szerintem kell egy kis idő hogy kiürüljön a progeszteron. Az a baj, hogy a páromnál most el kell kapni a megfelelő pillanatot, ahhoz hogy ezt normálisan meg tudjuk beszélni, mert vizsgaidőszaka van, mellette dolgozik, és elég ideges!
Ma már megyek dolgozni, legalább elterelem a figyelmemet.
Szép napot mindenkinek!
erikasz
2019-06-12 06:49:28

Jó reggelt !
Én ma igy ,bent hagytam az értéket, mert jó, most is keveset mértem !:(
Tegnap szurkált a petefészkem ...ezt nem tudom mire véljem ,vagy most van ovu ?
ineeeez
2019-06-12 06:10:16

itt a görbém egyébként:
ineeeez
2019-06-12 06:09:50

Anett8601: ne is gondolj ilyesmire!!!!!!!!!! nem szabad!! ott van a cseppséged és ott marad veled még egy jó darabig!! :) mikor szülsz körülbelül?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!