Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
ineeeez
2019-06-13 09:30:11

arról akar megbizonyosodni,hogy nem lett e ciszta valamelyik tüszőből
de én is bízom benne,hogy nincs baj
Andi198729
2019-06-13 09:14:43

Ineeez, ha ez megnyugtat, akkor jó ha elmész. Akkor nem idegeskedsz egész nap, kívánom, hogy a doki azt lássa, hogy baba vagy babák vannak odabent :)
Andi198729
2019-06-13 09:12:36

Anett, na látod? Akkor most már megnyugodhatsz, ezért nem látszott még, ilyenkor valóban csak egy pöttyöt látnak a dokik, neked is fekete foltot látott, de az azt jelenti, hogy a baba ott van :) Legközelebb már rendesen fogja látni, sőt lehet hogy szívhang is lesz már, 2 hét múlva sokminden történhet, mármint arra gondolok, hogy 2 hét alatt sokat fog fejlődni a picur, és meg fogja magát mutatni :)
ineeeez
2019-06-13 09:09:57

ma megyek a dokimhoz,azt mondta megnézi,hogy mi történik odabenn:)
Andi198729
2019-06-13 09:08:25

Melyna, de jó felőled hallani, már nem sok van hátra a szülésig :)
Anett függ attól is mikor fogant a baba, anno a miénk sem pont középidőben, hanem később, azt hiszem a 16. ciklusnapon volt ovum akkor.
Málna te is korán mentél dokihoz, ennyi idősen, jobb esetben esetleg a petezsák látszódik, de sokszor még az sem, majd később látszódni fog az, és a babád is szívhanggal :)

Ineeez ne keseredj el, várj még pár napot, és ha késik, akkor tesztelj újra. Úgy van ahogy a lányok mondják, amíg nem jön meg, van remény :) Főként ha két tüsző is volt, abból már biztosan megtermékenyült egy, vagy mind a kettő ;-)
Anett8601
2019-06-13 09:07:28

Köszi Melyna.megnyugvásként csináltam digitális tesztet.és hála ég +2-3,ami elvileg 4-5 hetes jelent....ezért nem látszott:(de a következő uh-ba nagyon bízom.milyen soká lesz...
Ineeez szép a görbéd nagyon...pár nap múlva tuti pozitív lesz! szorítok nagyon!
melyna
2019-06-13 08:49:27

Anett még barmi lehet!!!! Én is korán mentem kb 6 hetesen es 9mm volt a nyálkahártya, babának nyoma sem volt, pedig úgy mentem, hogy huuu mar szivhangnak is lennie kell .... Egy apro kis pöttyöt latott csak akkor es nem kecsegtetett semmi joval,pedig a tesztek már egyértelműen pozitivak voltak. Azóta 32 hetes már a kicsi :) szóval van remeny!
Meliko78
2019-06-13 08:49:13

Sziasztok! Inez amíg nem jön meg addig van remény ! Én így állok ma
GőVica34
2019-06-13 08:29:37

Ineez ne keseredj még ha jol szamoltam csak a 12.dpo korul vagy. Ésnekem is nagyon leesett a hőm.. Sőt és mégis pozit teszteltem. Légy pozitiv ésha nem jön meg tesztelj újra. Még felmehet a hőd.
Nézd az enyém ilyen volt..
ineeeez
2019-06-13 07:40:52

Nagyon elkeseredtem,predictor reggeliből negatív......
hőm is csökkent,ez megint nem sikerült,2 tüszőből sem........
egész reggel bőgök.....

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!