Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
a mellfeszülés miatt meg a fehér folyás miatt is, magától mondta,hogy kora terhesség is lehet,én sem értem hidd el az egészet
Málna27
2019-06-13 19:43:39
Inez: Szerintem még nagyon korai lenne bármit is látni az ultrahangon! Nekem ugye 4,5 hetesen nézték és akkor is csak felritkulást láttak még és "mintha lenne ott valami" kijelentés volt. Légy türelmes! Csak emiatt voltál nála vagy más miatt mentél?
ineeeez
2019-06-13 19:29:06
viszont nem volt szó felritkulásról,a papíron sincs ilyen írva
ineeeez
2019-06-13 19:26:20
nincs ciszta,mindkét tüsző eltűnt/megrepedt :) egy szóval minden oke,viszont
10,4mm nyálkahártya, 2 nap múlva tesztelnem kellesz,mutatott valamit az UH-n,hogy lehet korai terhesség..Hát nem tudom mit gondoljak,tesztem ma reggel meg negatív,a méhemben mutatott valamit, de azt mondta nem akarja elkiabálni,nem tudom mit gondoljak :\ nem értem......
Andi198729
2019-06-13 18:47:20
Lányok, én úgy tudom, hogy a digitálissal nem elég csipogásig mérni, várni kell 5 percet, és az lesz a valós érték. Én is mindig digitálisat használtam.
Edit90
2019-06-13 18:36:52
Erikasz: Ez a görbe teljesen máshogy néz ki,mint a másik hőmérővel. Nagyon nagy a különbség.Semmi nagy ingadozás,max 1-2 tized, és végig nyugodt. De tuti nem volt még ovu, lehet,hogy most készülődik,de ebből mensi is lehet hamarosan.
Aggasztó a különbség már amiatt is,hogy az egyik szerint 36,6 az a másikon 36,3. Meg amiatt is,hogy valaki elkezd egyikkel mérni,nyugis a görbe,szép,örül,hogy minden oké, de ha a másikkal mérne akkor egy káosz lenne.Én is próbáltam még a legelején egy higanymentes lerázósat, meg egy digitálist, nekem a digitális görbe lett szebb, csak mikor elkezdett kimerülni az elem látszólag jól működve mért, csak nagyon ugrált az érték,emiatt nem bíztam benne. Nekem is volt különbség a mért értékek között pár tized,már nem emlékszem pontosan mennyi,mert csak 1-2 napot mértem mindkettővel. Aztán előkerült egy régi higanyos, azzal mérek azóta is.Nagyon szeretem, ennek hiszek, de nagyon rettegek, hogy egyszer félálomban eltöröm.
Úgy látod,hogy magasak a hőim? Mert pont ezen gondolkodtam, hogy 3 tized megemelkedésnek kell lenni,akkor normális ugye? De ezt az coverline-hoz kell nézni ugye? Mert nekem most pont annyi, láttam én már itt olyan görbét is, akinek 5 tizedet is emelkedik.
erikasz
2019-06-13 16:59:00
Edit :Nagyon szép az indulásod szép magas a hőd !:D
Nem tudom mi történik ,de vissza veszem a digitális hőmérőt, mert hiába írják hogy a higanyos pontos, de 10 perc elteltével , magas a hőm ,nekem szerintem nem jó !:(
A digitálissal is mértem ebben a ciklusban, mivel az elmúlt ciklus is furcsa volt nekem , de csak csipogásig ,utána a higanyossal mértem ,ilyen a hőm ,most indult meg a rendszer még az ovut sem tette be ,itt meg igen !
Nem ugrál, szép egyenletes ,nekem szerintem ez válik be !
A tetején húzok egy vonalat és nincs kilógó érték !
Szerinted ?
Andi198729
2019-06-13 15:44:51
Edit, én most nem mérek, fölösleges, IR miatt úgysem jön össze a baba, amíg nincs megfelelően kezelve. Én most erre koncentrálok, hogy ki legyen kezelve. Eddig is azért voltam mérges, hogy volt normálisan peteérés, teszteltem és hőt mértem, mutatta, együtt voltunk megfelelő időben, aztán mindig menzesz lett a vége, rövid is volt a luteálisom. Ez is az IR következménye. Tehát ha még meg is termékenyültem eddig, nem volt ideje beágyazódni, 10 napos luteálissal. Majd akkor próbálkozunk, ha az IR eredményem javult, szerintem most jó kezekben vagyok, megfelelő endodokit találtam, mondta, hogy nem kell lombikon gondolkodnunk, ha az IR helyreáll, minden rendeződik, és spontán fog sikerülni. Úgyhogy egy időre elengedtem a babaprojektet. Eljárok majd edzeni még intenzívebben, hogy ezzel is segítsek magamon, plusz iszom az erdei szederteát, és szedek gyógygomba cseppeket, ezek is hozzájárulnak az IR rendezéséhez, amivel lehet segítek magamon, persze a doki is biztosan új gyógyszert fog írni, de a gyógyszer mellé szerintem ez jó természetes segítség. Nekem most az első a gyógyulás :)
ineeeez
2019-06-13 14:44:55
Edit,fogyaszthatsz szerintem,de nyílván mértékkel
mi egy hete a párommal,söröztünk egy este, a nőgyógyászom szerint az még nem a világ vége:))) sőt, ovu után a vörös bor nagyon jó állítólag
mulass jól,én biztosan azt tenném a helyedben,kapcsolódj ki,kicsit engedd el magad
Fél6ra van idopontom egyébként,írok mindenkepp mik a fejlemények