Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anett8601
2019-06-14 11:59:58

Most viszont nem látok barna folyást...nem is értem már.a hasam viszont feszül.eszem a magnéziumot is.hátha történik valami csoda.du-án meg pihi.
Anett8601
2019-06-14 11:56:26

Ineeez kórház,a magándokit hívtam utánna.ő meg hétfőn és szerdán van.
ineeeez
2019-06-14 11:44:57

Anett magándokihoz voltál vagy kórház?
Anett8601
2019-06-14 11:38:56

Sziasztok.sokmindent nem tudtam intézni vagyis inkább semmit..elegem van az összes dokiból.nem vizsgáltak meg,mert mivel nincs papíron hogy terhes vagyok ezért először időpontot kell kérni hogy megállapítsák ami 1-2 hét.hívtam a dokit,hogy ilyenkor mi van.szinte azt mondta amit nem akartam hallani.hogy nem jó ez a barnázás,mert vetélés lehet,nem tudnak mit tenni mert 2 nap alatt sok minden nem változott szerda óta hogy lássanak valamit.jövőhéten menjek vissza.meglátjuk mi lesz.várni kell.amit utálok.gyógyszerre azt mondta nagy nehezen hogy rutaskorbint szedjek.
Málna legalább te elértél valamit.itt leszarják az embert, majdhogynem kitessékelnek.
Málna27
2019-06-14 11:21:48

Andi: Nagyon aranyos vagy, köszönöm a bíztatást és hogy gondosz rám!!!! Sok puszi érte!

Erikasz: De rendes vagy, hogy visszakerested!!!! Neked is sok puszi érte! Valóban azon a napon fel is írtam, hogy 36,9-et mértem, viszont 5-kor mértem 5 óra alvás után, ezért kivettem az értéket utána. Az ovuteszt május 21-én volt pozitív és az előtte lévő 2 napon voltunk együtt. Utána már csak május 26-án voltunk együtt abban a hónapban, szóval tuti, hogy ovukor fogant. Plusz május 29-én éreztem este hirtelen erős nyilallást hirtelen a hasamban, lehet, hogy akkor volt beágyazódás. (Beteszem a görbét, hogy itt is lásd a leírtak alapján.)
Egyébként legutóbb ezen a héten kedden csináltam tesztet (amiatt, hogy vasárnap pici folyásom volt) és előbb jött ki a teszt csík, mint a kontroll, pedig csak egy one step volt.
erikasz
2019-06-14 11:08:36

Málna :Május 25 .szombaton volt egy nagy leesésed a ciklusban ,azt kivetted mert másnap magasat mértél ....ott is lehetett ovu !
Számoljunk csak vissza !
Akkor még csak a 20 DPON vagy !
Andi198729
2019-06-14 10:50:51

Málna, nyugodj meg! Minden rendben lesz, nagyon szorítok, és imádkozom érted, és Anettért is hogy minden rendben legyen veletek! Elfogadhatatlan és igazságtalan lenne, hogy egymás után kismamák lettetek, és ne legyen az egészből semmi?
Szerintem is igaza van a dokinak, még korai, nekem 7 hetesen se látott a doki embriót annak idején, csak a petezsákot és a szikhólyagot, következő héten meg már ott volt szívhanggal. Szerintem nyugodtan kiválthatod a progit, főleg ha azt mondta, hogy semmit nem befolyásol, a baba fejlődésének meg mindenképp jót tesz. Ne keseredj el, az elején nagyon meg tudják ijeszteni az embert, hogy van-e petezsák, van-e embrió benne, mindez attól függ, mikor fogant a pici, az én babám is később fogant mint középidő, de mindig onnantól számítják, mindig ahhoz viszonyítanak, hogy adott héten milyennek kellene lennie, nem azzal foglalkoznak, h. a baba mikor fogant.
Málna27
2019-06-14 10:39:05

Hát nekem semmi bíztatót nem mondtak. 9 mm-es petezsákot láttak szikvíz és magzat nélkül, tehát üresen. Mellette pici bevérzést is. Az ultrahangos nő nem jelentette ki konkrétan, hogy elment a baba, de semmi bíztatót nem mondott. Kérdeztem, hogy ilyenkor progit írnak-e fel, ha még van rá esély...annyit mondott, hogy ha szeretnék, akkor irathatok fel a dokival, de ő nem javasolja, mert lehet, hogy felesleges. Aztán átmentem a dokihoz az ambulanciára. Ő azt mondta, hogy az is lehet, hogy még korai, ezért nem látnak semmit, szóval ő nem jelentené ki, hogy ennek a terhességnek vége van. Sőt, ő még bíztatott is és mondta, hogy szerinte csak pusztán még korai. Meg mondta, hogy az mindenképpen bíztató, hogy nem volt se erős fájdalmam, se erős, darabkás vérzésem (épphogy 1-2 csepp volt mindig). Szerdára visszarendelt a doki megint ultrahangra. Nagy nehezen írt fel egyébként progit, de kb úgy kellett kikönyörögnöm és azt mondta, hogy szerinte ne váltsam ki a receptet, mert bár ha megvan a baba, akkor jót tesz neki, de ha nincs, akkor nem befolyásol semmit. Nade kérdezem én, ha nem befolyásol semmit, akkor miért nem írták fel már rögtön vasárnap, ha világosbarnás folyásom volt? Mi van ezekkel az orvosokkal? Bár nem látszódott még petezsák, de felritkulás már igen.
Egyébként utánaolvastam és sokan írták, hogy velük is előfordult ilyen és következő héten már a szívhangot is hallották (volt, akinek 14mm-es petezsák volt üres), rendben voltak. De én elvesztettem a reményt, túl sok minden utal arra, hogy már nincs ott a baba. :(
GőVica34
2019-06-14 08:52:05

Málna nálad mi a helyzet? Látszik már az Ultrahangon? Kaptal gyogyszert?
GőVica34
2019-06-14 08:50:48

Anett kérj progi potlást, mert lehet támogatni kell a terhességet.
Én duphaston szedtem már az ovutol kezdve egészen a 13.hétig. Nem volt semmi probléma.
Attol baj nem lesz ha szedsz valamit!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!