Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csajok!
Takarítottam a fürdőt és csak kerülgettem a dobozt, amiben a tesztek vannak. Ma délben is 37,2 volt a hőm, szóval belém bújt a kisördög, gondoltam megpróbálok egyet (pár órával előtte úgysem pisiltem), mert a görbém is szép és a hasam is fájdogál. Olyannyira meglepődtem az első teszt eredményén (Facelle), hogy csináltam még kettőt :)
Ez lett az eredmény:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=698IMG_20190601_154828.jpg
A fenti Predictor a lenti Facelle (mindkettő 10es erősségű). Szinte pillanatokon belül látszódtak a csíkocskák és nem is halványan! :) Ami érdekes még, hogy a Fertinetről rendelt 10es errősségű one step csíkon szinte semmi nem látszik (talán száradás után egy icipicit), olyannyira nem, hogy le se fotóztam. Bár sok helyen olvastam a neten, hogy a Predictor és a Facelle sokkal hamarabb kimutatta még délutáni vizeletből is, mint az.
Szóval így állunk. Még nem fogtam fel, de a boldogságom határtalan! :) 2 nap múlva tesztelek reggel, remélem nem történik semmi baj és erősödni fog a csíkocska :)
erikasz
2019-06-14 12:23:17
Málna :junius 4 .én tesztelt az 10 DPO volt !
Nem tudom milyen erősségű tesztet csinált !
Jozsa85
2019-06-14 12:19:38
Nekem nem szokott fajni a hasam mensikor.Meg a cicim is faj oldalt 2 napja.Teszt 2 napja negativ volt.Most vagyok a 24. napon.26-27 napos ciklusaim vannak.Nem jo ulni.Ugy erzem zsibbad az alfelem..Tok hulyeseg..
erikasz
2019-06-14 12:19:00
Málna a mai nappal 4 hetes vagy ha a május 26 a fogantatás .
Anett8601
2019-06-14 12:17:50
Ineeez sajnos itt ez megy... minden doki már nyugdíjas és csak 1-2 napot rendel magánba.korházba is van de ott se sokat.
Háziorvos ma már nincs.ha valami gáz lesz megyek ügyeletre! hátha valami lesz akkor.de remélem nem kerül rá sor.
Jozsa85
2019-06-14 12:16:55
Sziasztok!
Mensi 2. Napon kell mennem a meddosegibe az elso szuriert es uh-ra, de ugy fajdogal az alhasam.Meg picit barnazok is..Remelem kibirja es nem jon meg vasarnapig.Reggel kivancsisagbol mertem hot es 36.8 lett.Ilyen magas erteknel meg nem szokott megjonni.Csak vasarnapig birja ki..
ineeeez
2019-06-14 12:14:19
erikasz, de ha 25-én fogant málna bébije, akkor hogy lehetett olyan hamar pozitiv a tesztje?
erikasz
2019-06-14 12:08:36
Málna :Ovukor fogant amit az orvosnak is mondhatsz május 26. án .
Ha kitudod kinyomtatni a grafikont, ird be a kivett értéket ,mert akkor jó !
És igy érthető, hogy még nem látszik ,olyan mint egy gombostű !:D
Edit90
2019-06-14 12:05:50
Anett: A háziorvosod nem rendel? Beszélj vele is, hogy a nőgyógyász csak hétfőn rendel,és nem tudsz íratni progeszteront,felírná e neked.Ő is felírhatja. Vagy ha újra kezdődik a vérzés menj be a sürgősségire a kórházba este, mondd el a vérezgetést,meg a pozitív teszteket,és hogy volt már vetélésed. Kell,hogy adjanak valamit.
A rutascorbin érfal erősítő, szedheted napi 3x, lehet,hogy elmúlik tőle a vérzés. A magnézium nagyon jó,abból is szedjél jó sokat, és sok pihenés fekve. Szorítok nagyon neked,hogy minden rendben legyen.
Málna: Erős pozitív tesztjeid vannak, csinálj ma is,hogy még mindig olyan erős e. Nem hiszem el,hogy nincs baba. Tuti,hogy van,csak épp nem úgy fejlődik ahogy a statisztika leírja.Ilyenkor 1-1 nap alatt is annyit változik. Pihenj te is sokat, a rutascorbint,magnéziumot te is szedjed!
ineeeez
2019-06-14 12:01:04
kórházban itt is ki dobják az embert, magánhoz járok szerencsére rugalmas bármikor mehetek hozzá
kár hogy a te dokid nem ilyen :(
Csajok!
Takarítottam a fürdőt és csak kerülgettem a dobozt, amiben a tesztek vannak. Ma délben is 37,2 volt a hőm, szóval belém bújt a kisördög, gondoltam megpróbálok egyet (pár órával előtte úgysem pisiltem), mert a görbém is szép és a hasam is fájdogál. Olyannyira meglepődtem az első teszt eredményén (Facelle), hogy csináltam még kettőt :)
Ez lett az eredmény:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=698IMG_20190601_154828.jpg
A fenti Predictor a lenti Facelle (mindkettő 10es erősségű). Szinte pillanatokon belül látszódtak a csíkocskák és nem is halványan! :) Ami érdekes még, hogy a Fertinetről rendelt 10es errősségű one step csíkon szinte semmi nem látszik (talán száradás után egy icipicit), olyannyira nem, hogy le se fotóztam. Bár sok helyen olvastam a neten, hogy a Predictor és a Facelle sokkal hamarabb kimutatta még délutáni vizeletből is, mint az.
Szóval így állunk. Még nem fogtam fel, de a boldogságom határtalan! :) 2 nap múlva tesztelek reggel, remélem nem történik semmi baj és erősödni fog a csíkocska :)