Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok ! Én nem tudom mi van mert egy órával hamarabb ébredtem és 36,2 mértem így nem írtam be
ineeeez
2019-06-17 06:11:43
sziasztok lányok,kis mamijaink hogy vagytok?
Maryanne,sok sikert nektek!!!!:)
én nem mértem most,de nem is akar megfelé jönni minimális barnázás van csak...
Málna27
2019-06-16 23:44:42
Maryanne: Szuper hír, hogy belevágtok! Nagyon szorítunk nektek! Igazad van..nagyon rossz lenne ellenkező esetben azon gondolkodni, hogy mi lett volna, ha..
Anett: Én megvagyok, azóta megint egy hangyányi volt este. Azon gondolkodom, hogy lehet keríteni kellene egy magán orvost, akihez elmennék szerda körül ultrahangra. Idegőrlő ez a várakozás. :(
Anett8601
2019-06-16 22:28:03
Málna mi újság veled?nekem még mindig van barnázás...mire kevesebb lenne utánna megint egy kicsivel több van... kivagyok már.jó lenne valamit tudni..lassan mennek a napok.
Maryanne ez nagyon jó hír! remélem sikerül!az esély megvan!:) örülök hogy bele tudtok vágni megint.
Maryanne
2019-06-16 20:16:32
Sziasztok! Futólag olvasgattalak benneteket a napokban, de nem volt időm írni, nekem csütörtökön megjött (ahogy a meddőségis doki mondta kedden, ha abbahagyom a gyógyszereket 1-2 nap és megjön). Nagy volt a dilemma, hogy mi legyen, bevállaljuk e folytatólagosan a következő hónapra az utolsó megmaradt kis fagyi embriónkat, vagy hagyjuk, és majd csak szeptemberben az OEP támogatott listás sorunkat kivárva folytassuk, újra teljes procedúrával, stimulálással és petesejtleszívással. Ugyanis ez most csak fizetősen lehet, mert két OEP által támogatott között legalább 3 hónapnak el kell telnie, és hát ez a májusi beültetés az volt. A dokinál még nem tudtam eldönteni, hogy mi legyen, de odaadta a receptet, hogy ha úgy döntünk, akkor a menstruációm 3. napján kezdjem el adagolni a gyógyszert, ami nekem így most szombatra esett, de péntek este derült ki, hogy anyagilag tudjuk e vállalni, mert az autónk szerelőnél volt, és kérdéses volt, hogy mennyibe fog kerülni (azt tudtuk, hogy nem lesz kevés). Viszont én meg addig nem akartam a gyógyszert kiváltani, de azon meg aggódtam, ha mégis kell, akkor szombaton nincs minden gyógyszertár nyitva, illetve, ha nincs készleten, akkor rendelésre nekem már nincs időm, mert aznap el kell kezdenem, és ez nem egy sűrűn használatos gyógyszer (Lenzetto spray), telefonon érdeklődtem a patikában pénteken, hogy van e, mondták, hogy csak 1 db, azon izgultam, hogy szombatig még meglegyen.... de meg volt :) ugyanis aztán úgy döntöttünk, hogy bevállaljuk, majd csak megoldjuk valahogy. Én egyébként úgy éreztem, ha ezt most még nem próbálom meg, azzal egy esélyt veszek el magunktól, és ha nem sikerül, akkor legalább tényleg megpróbáltam, és nem azon agyalok, mi lett volna ha....
Meliko78
2019-06-16 16:53:56
Nem nincs
mistimi
2019-06-16 16:53:03
Meliko: elvileg progi hiány is lehet. Más tüneted nincs?
Meliko78
2019-06-16 16:08:33
Sziasztok! Brutális módon el kezdet fájni a mellem szerintettek mitől lehet? Szerintem ez a hónap is sikertelen lesz
Andi198729
2019-06-16 12:58:15
Málna nem lesz semmi baj! Nyugodj meg, pénteken minden rendben lesz, szorítok :) Málna, keress egy zongoratanárt, sosem késő elkezdeni, ha igazán szeretnél megtanulni, egy tanárral szuperül meg tudsz tanulni :) Igen, nehéz volt megtanulni, leginkább a bőgő, nagy erőkifejtést igényel, egyrészt tartani, másrészt maga a vonózás, míg hegedűnél ujjal kell vezetni a vonót, bőgőnél tenyérrel kell, és igénybe veszi a csuklót, nem beszélve a nagy hangtávolságokról, egy idő után eldeformálja a vállat, és a gerincet. A tanáromnak, és általában a bőgősöknek jóval föntebb van a bal válla, gerincferdülés miatt. A bőgő nem adja könnyen magát, az biztos.
Málna27
2019-06-16 12:25:45
Én elkiabáltam, most megint van egy icipici barnázás. Ennél többet nem tudok tenni :(