Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Az orvos holnap megyek.Mert ma jott meg es 2. napon kell menni.Nem tudok semmit meg.
Málna27
2019-06-17 13:26:59
Edit: Nagyon szép a görbéd! :) Én elsősorban a görbémből gondoltam hogy baba van a dologban. Plusz "mindjártmegjön" érzésem volt ovu után végig. Egyszer (azt hiszem, hogy 8 nappal ovu után) pedig nagyon hirtelen belenyilallt a hasamba valami, össze is görnyedtem. Illetve a hőm a 9 DPO után (előtte nap közben nem mértem) 37 fok felett volt nap közben is. 11 DPO után (itt teszteltem) már hasfeszülés volt és nem "mindjártmegjön" érzés.
Anett: Én is olvasgattam a neten órákon át mindenfélét (persze ezt nem szabad:)). Rendben leszünk!
Andi198729
2019-06-17 13:25:20
Józsa, mi volt a konzultáción? Remélem minden rendben, és biztatót mondtak, és elkezdhetitek, szorítok ;-)
Jozsa85
2019-06-17 12:03:58
Maryanne!
Főleg tőled kérdezem.
Javasoltak sok fehérjét vagy több folyadékot vagy bármit, ami segítheti a megtapadást?Ha igen akkor miből mennyit?
Köszi
Anett8601
2019-06-17 11:39:35
Málna nekem még van egy kicsi barna.nem vészes.meg nem is görcsöl.olvastam egy csomó mindent ezzel kapcsolatban.lehet hormonváltozás miatt is.remélem csak az.elmentem volna laborba hcg nézetni,de háziorvos nem utalhat be csak nődoki.ugyhogy szerintem megyek énis szerdán megint vizsgálatra.hátha mást lát.ha viszont nem mond semmit keresek más dokit.
Edit nekem pl.a mellem fájt meg bebarnult.fáradság, pisilés,hasfeszülés.hányinger csak akkor ha éhes vagyok.
Ineeez kíváncsi vagyok mit mérsz holnap meg a doki mit mond majd.
Edit90
2019-06-17 11:13:58
Sziasztok!
Ineez: Nem csinálsz még egy tesztet? Ahogy számolom a napokat,szerintem már pozitívnak kell lennie.Milyen hosszú szokott lenni a luteálisod?
Anett, Málna: Nagyon izgulok értetek, kíméljétek magatokat a munkában is amennyire lehet. Nektek voltak tüneteitek a pozitív teszt előtt?
Józsa: Mizujs veled, mejött? Írj majd,hogy mi volt a megbeszélésen.
Kittycat: De jó,hogy írtál, úgy örülök neki,hogy jól vagytok.Milyen gyorsan megy az idő,már 12 hetes leszel :) Neked volt valami tüneted a pozitív teszt előtt, amiből arra gondoltál titokban,hogy ez lehet az a hónap? :)
Maryanne: Van egy barátnőm,akinek a 3.lombik lett sikeres :) Az első kettőnél sem tudták megmondani az orvosaik,hogy miért nem sikerült,az eredményei tökéletesek voltak,és nem jutottak el a beágyazódásig. Az Ő taktikája az volt,hogy ellentétben az első két beültetéssel a harmadiknál otthon maradt,és pihent sokat.Azt mondta az orvosa,hogy nem indokolja ezt semmi orvosilag, mehetne nyugodtan dolgozni, de Ő úgy érezte ezt kell tennie. És jól tette, hogy hallgatott a megérzéseire :D Te is tedd azt :)
Tegnap egész nap pakoltunk a munkahelyemen, 32 fok volt bent, és semmi levegő,meg sok por,mert verték fel a járólapot.Én nem szoktam nyafogni,de ez elviselhetetlen,nagyon várom már,hogy kész legyen. Nagy kíváncsisággal várom a hét végét, hogy sikerült e a hónap :) Most így állok:
ineeeez
2019-06-17 10:50:26
nem,mert azt hittem hog megjön de reggel fogok mérni
Málna27
2019-06-17 10:43:12
Inez: Az utóbbi 2 napban nem mértél?
Kitti: köszönjük!
Anett: Mi újság? Én jól érzem magam, ma még barnázás se volt. Ma már sajnos kellett jönnöm dolgozni.
ineeeez
2019-06-17 10:18:19
bárhogy nézem a görbém és számolom a napokat már megkellett volna hogy jöjjön......
nem értem :( szerdan megyek vissza dokihoz ha addig nem jön meg azt beszéltük meg..
GőVica34
2019-06-17 09:55:20
Maryanne DMs Magneziumot szedek 400mg napi 3at.
Ez sok lehet? 2 hete kb váltottam erre.