Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mistimi
2019-06-15 14:21:34

Előkerestem a leleteimet. Anno 5hét 3 naposan nekem 8,5 mm-es petezsákot láttak. 6 nap múlva 6hetes 2 naposan láttak 3mm-es embriót és a szívverése is látható volt, de még nem hallható.
Én most megint kettő inofolicot iszom. Mivel megint hosszú ciklusom volt (40nap) remélem visszaállok a 33 vagy még kevesebb naposra. Egyenlőre még uncsi napok vannak.
Ineeez:nagyon sajnálom!
Málna, Anett: drukkolok a babáitoknak!!
Edit90
2019-06-15 11:42:00

Sziasztok!
Anett: nagyon örülök,hogy vègre foglalkozott veled az orvos,ès van petezsák:)a másik helyen felháborító,hogy nem vizsgálták meg,szerintem ez szakmai hiba. Na de a lényeg,hogy pihenj sokat,ès csak pozitívan:)
Andi: akkor neked most megjött? Látod,nyugodtan próbálkozhattok,szèpen helyreáll majd a ciklusod,ez már nagyon jó jel:)
Málna: te is pihenj sokat,ès minden rendben lesz:)
Titeket nem visel meg ez a meleg? Kismamik hogy bìrjátok? Èn mindig nehezen állok át a hidegről a melegre,ès vissza is,ez most nagyon hirtelen jött. Èjjel rosszul alszom,nappal egèsz nap csak feküdnèk, nagyon kifáraszt. Tegnap a lagziban is azt figyeltem,hogy a pincérek a vizes kancsó töltik újra,meg újra,az jobban fogyott,mint az alkohol:) Most szabin voltam pár napot,de jövőhèten újra munka,ráadásul felújítás van a patikában,nincs lègkondi,sok por,zaj...nem tudom mi lesz velünk.
Reggel mèrtem,most beírtam,de ha kilóg majd az èrtèk kiveszem.
Andi198729
2019-06-15 11:28:39

Anett, látod, minden rendben lesz, fejlődik a picur, már ott van a petezsák, és legközelebb már embrió is lesz :) És neked is Málna, legközelebb már ott lesz az embrió :) Szorítok mindkettőtöknek ;-)
Anett8601
2019-06-15 10:31:32

Málna én is így gondolom.meg valószínű a dokim gépe se olyan új hogy szerdán még nem mondott semmit.kb 1 hét van köztünk.te is pihenj sokat és vigyázz magadra!
Málna27
2019-06-15 09:51:25

Anett: Köszi, hogy megírtad! :) Ha azt nézzük hogy te picit előrébb vagy, mint én akkor reális méretek mindkettőnké. Szóval szerintem is inkább 16 mm. Legyen minden rendben!!! Pihenj te is amennyit csak tudsz!
Anett8601
2019-06-15 09:46:12

Málna Én úgy emlékszem 1,6cm vagyis 16mm lehet félreírta.
Anett8601
2019-06-15 09:43:06

Málna hát én nem tudom hogy jót írtak e mert beszéltek cm-ről is....1,6mm van egyébként írva.de ahogy olvasgatok 1 mm nől naponta.úgyhogy most nem tudom mi van.de van valami legalább.embrió nekem sincs még.én azért nem megyek szerdán mert azt mondták még az korai.
Andi198729
2019-06-15 09:41:32

Ineeez sajnálom, hogy negatív a teszted, és hogy van barnázás is :( Pedig tényleg terhesgörbének néz ki. Neked is enyhe IR-ed van ugye, ha jól emlékszem, biztosan neked is az befolyásolja. Te csak diétázol, és tornázol, gyógyszert nem szedsz ugye? Figyi próbáld ki ezeket a természetes gyógymódokat:
https://gyorgytea.hu/gyorgyteak/egyedi-teak/erdei-szeder-rubus-fruticosus

https://www.najaforest.hu/webshop/kombinalt-keszitmenyek/naja-forest-n1-bio-maitake-bio-mandula-etrend-kiegeszito/

A gyógygombák nagyon hatékonyak, egyik kolléganőm a shitake-t fogyasztja, mert volt magas vérnyomása, ezzel együtt stroke-ja, és érszűkülete, mióta ezt fogyasztja, minden rendeződött nála, makk egészséges.
És itt a gyógygomba webáruházban vannak olyan gombák is, a melyek pajzsmirigyre is jók.
Ezek legalább természetes gyógymódok, leginkább segítenek, nem úgy mint a gyógyszerek, a sok mellékhatással. Persze biztosan fogok kapni gyógyszert is, de nem baj, ha ezekkel kisegítem a hatását. És most jóval többet mozgok, és el fogok járni edzőterembe is. Mindent a gyógyulásért! Ez a kulcs a babához, ha ez rendeződik, akkor újra egészséges leszek, és talán sikerülni fog spontán, mint 2 évvel ezelőtt, amikor még egészséges voltam, nem volt IR-em.
Málna27
2019-06-15 09:31:47

Inez: Nagyon sajnálom, pedig szép a görbéd! :(

Anett: Már éppen kérdezni akartam, hogy mi újság! Örülök, hogy végre normálisak voltak veled! Én jól vagyok, szedem a dolgokat, pihenek. Tegnap nem volt olyan folyásom. Viszont amikor hazaértem sírásban törtem ki, akkor jött ki a stressz, mert a reggeli vizsgálat után mentem be dolgozni. Nagyon megijesztettek ezzel az üres petezsákkal, pedig annyira boldog voltam hirtelen, amikor megláttam az ultrahangon, hogy bizony ott van a petezsák. :( Neked láttak már benne valamit vagy még neked sem? Hány mm-es?
Nekem szerdán reggel kell visszamennem. Nagyon aggódok. :(
Anett8601
2019-06-15 09:20:36

Ineeez nagyon sajnálom! pedig nagyon szép a görbéd...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!